Quote Originally Posted by canseven View Post
korsan kullanımın suç olduğunu herkes biliyor. ben 20 lira olsa herkes alır kimse indirmez dersem biraz klişe olur ki, millet gidip 5 lira kopyasına vermiyor yine indiriyor.

ancak burda şöyle bir durum var. firma bizi ciddiye alıyor. eğer orjinal alırsanız türkçe dil desteği vereceğim diyor. ama 60 lira fazla. ülkemizin durumu, asgari ücretin durumu belli. oyunu oynaya kesimin yaş ortalaması belli. hadi biz burslardan, harçlıklardan kısıp ayıralım 60 lira. ama yaşı küçük bir çok kişi babasına 60 lira ver oyun alacağım dese azar işitir yav.

o yüzden 10.000i bulmak zor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi bunlar her younda 5 key vereceklerine 1 key versinler oyun 20 lira olsun.
Kişisel düşüncem firma bizi ciddiye almıyor, oyunun gerçekten Türkçe' leşmesini isteseler bunun için CM nin izlediği yolu izlerler. Fm fanatiğiyim uzun zamandır oynuyordum ama Cm' nin şu 2,51 Euro stratejisiyle direk bi tane orjinal Cm aldım. Amma velakin bu fiyatlarda Fm' i almam. Zaten onlarında çok umrunda değil zira oyun piyasasında cillop gibi bir ton oyun varken her serisi zirveye vuran bir oyun Fm. öyle hayran kitlesi var =) ama dediğim gibi Cm' nin yaptığı biz yapalım siz alın mantığı yerine siz alın biz yapalım mantığını güddüğü için Türkçe eklemeleri eğer bu mantığı takip ederlerse yıllar alır Ama eminim türkçe eklenirse istedikleri 10 000 kopya satışını bile geçerler gibi geliyor. Malüm burası türkiye insanımız görmediği şeye para yatırmıyor