1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu sene ağırlığımızı Türkçe Yamaya değil, oyunu daha iyi anlamız adına taktik yönetimi, oyuncu ilişkileri, antreman çalışmaları, teknik adamlar arası ilişkiler ve basın ilişkileri gibi yabancı dil ihtiyacı gereken makale yazılarına vereceğiz.
    İyide Türkçe olmadan oyun tecrübesi olmayan kullanıcılar nasıl anlayacak o makaleleri merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by MyLifer View Post
    İyide Türkçe olmadan oyun tecrübesi olmayan kullanıcılar nasıl anlayacak o makaleleri merak ediyorum.
    Katılıyorum. Fm'nin bu sene SEGA tarafından Türkçe çıkmayacağını biliyordum açıkcası. Geçen sene gibi oranlarda bu sene Türkçe olursa benim için yeter. Ama en az geçen seneki kadar Türkçe olmalı. Sıkıldım bile şimdiden gelene geçene confirm demekten
    turksportal...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by MyLifer View Post
    oyun tecrübesi olmayan kişilerede hitap edecek biçimde hazırlanacak makaleler.

Bu sene FM 2010'a 2009 sonrası oldukça fazla sayıda yeni kelimeler eklenirken, geçmiş yıllardaki bazı kodlama yapılarında düzenlemeye gitmişler. Geçmiş yıllardaki dil dosyalarını bu seneki oyunda çalıştırmak sıkıntı yaratabilir
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri