1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Turksportal Türkiye Veritabanı Güncellemesi

Hybrid View

Merhaba arkadaşlar Lincoln ün durumunu fark ettiniz mi bilmiyorum fakat ben baktım ki hala Galatasaray oyuncusu olarak duruyor.İşin aslı ise Galatasaray noter kararı ile Lincoln ün sözleşmesini fes etmiş ve aynı zamanda hiç bir tazminat ve ödememiş ve ödemicektirde.Fakat durum öyle ki hala Lincoln Galatasaray'dan maaş alıyor ve aynı zamanda Galatasaray oyuncusu.Bu konuda sizden bu güncelleştirmeyi Lincoln ün bu durumunu eklemenizi rica ediyorum.Bu konu hakkında bir Turksportal yetkilisinin en azından bana bilgilendirme amacı ile PM yada konuya cevap niteliğinde bir mesaj bırakmasını istiyorum.

Saygılar...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by canunveren View Post
    Merhaba arkadaşlar Lincoln ün durumunu fark ettiniz mi bilmiyorum fakat ben baktım ki hala Galatasaray oyuncusu olarak duruyor.İşin aslı ise Galatasaray noter kararı ile Lincoln ün sözleşmesini fes etmiş ve aynı zamanda hiç bir tazminat ve ödememiş ve ödemicektirde.Fakat durum öyle ki hala Lincoln Galatasaray'dan maaş alıyor ve aynı zamanda Galatasaray oyuncusu.Bu konuda sizden bu güncelleştirmeyi Lincoln ün bu durumunu eklemenizi rica ediyorum.Bu konu hakkında bir Turksportal yetkilisinin en azından bana bilgilendirme amacı ile PM yada konuya cevap niteliğinde bir mesaj bırakmasını istiyorum.

Saygılar...
    Lincoln icin en uygun durum esasinda AWOL (Absent Without Leave) yani izinsiz ayrilmis olarak ayarlanmis olmasi. Maalesef bunu veritabaninda ayarlamak mumkun degil.

Lincoln'un kontratinin feshedilmesine ragmen, Lincoln bir baska takima transfer olmak icin hala Galatasaray'in rizasini almak zorunda. Bu nedenle de tamamen serbest birakmak cok dogru olmayacak.

Ancak en kisa zamanda ayrilmasi icin Lincoln'un hem Galatasaray'i hem de Rijkaard'i sevmemesi. Ayrica Rijkaard'in ve Galatasaray'in Lincoln'u sevmemesi ayarlandi ve reputation degerleri dusuruldu. Oyunda en kisa zamanda Galatasaray'dan ayrilacaktir.

Mesaj Yetkileri