Quote Originally Posted by Photograph View Post
Burası meraktan soru sorma yeri değil. Bu forumda yanlış düşündüğünüz özellikleri belirterek oyunun daha da gelişmesini sağlayabileceğiniz bir bölüm. Alex'in önemli maç istatistiği çoğu kişi tarafından az bulunuldu ve Ömer abi(perpatua'nın) yaptığı açıklamada görüldüğü gibi yanlış bir girişim olduğu saptantı. Burada ki tartışmalar sonucunda ilk yapılan data güncellemesinde özellikler değiştiriliyor.

ben de ztn ortaya konan istatistikler doğrultusunda yanlış olduğunu düşündüğüm (ki önceki yorumları okuduğumda bunu sadece bnm düşünmediğim açık) bir özelliği belirttim.. bunu belirtirken de yapılan değerlendirmenin nasıl ve neye göre yapıldığını merak etmek, öğrenmek istemek çok da saçma olmasa gerek.. yani daha açıklayıcı olmak gerekirse kendi görüşümü bir başka arkadaşın ortaya koyduğu veriler ışığında şekillendiriyor, ardından yazdığım mesajda bunu belirtiyor ve oyuna yansıyan görüşün, değerlendirmenin neye dayandığını 'merak ediyor', öğrenmek istiyorum.. tartışmak ve doğru bir sonuca ulaşabilmek adına.. bakın kelimeleri doğru yer ve anlamda kullanırsanız burası merak etme ve o merak doğrultusunda soru sorma yeri de olabiliyormuş