1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Servet Çetin

Hybrid View

Quote Originally Posted by Anders View Post
    İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim ama bi Ronaldo'ya 18, Carlos'a 16, Messi'ye 16 verilirken 14 Servet için biraz yüksek bir değer değil mi?
    100 metre koşucuları Messi-Carlos'a mı daha çok benziyorlar, Servet'e mi yapı itibariyle? Usain Bolt futbolcu olsaydı "bu adama nasıl 20 pace verilmiş geçen gün görmediniz mi Messi/Agüero/x nasıl geçti gitti yanından" diye şikayetler görecektik.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hulleci View Post
    100 metre koşucuları Messi-Carlos'a mı daha çok benziyorlar, Servet'e mi yapı itibariyle? Usain Bolt futbolcu olsaydı "bu adama nasıl 20 pace verilmiş geçen gün görmediniz mi Messi/Agüero/x nasıl geçti gitti yanından" diye şikayetler görecektik.
    Yapi olarak bakarsan cok buyuk mantik hatasi olur. O zaman walcott un yapisinin bolt ile uzaktan yakindan alakasi yok. zayif adam hizli kosamazmi.

Bence en fazla 12 olmalidir hiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by hulleci View Post
    Ne Messi'ye nede Servet'e benzemiyorlar yapı itibariyle.

Yapı itibariyle daha çok Ronaldo'ya benziyor koşucular.. Çünkü onlar hem hızlı hemde çabuk..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Simdi size geri donebilirim.

Yukarida hizlanmayi anlattim.

Simdi uzmanlik sorusu.

Iki oyuncu dusunelim. Ikisinin de kosabildigi en yuksek hiz 6 m/s.

Bir oyuncu 1 m/s^2 ile hizlaniyor.
    Diger oyuncu 2 m/s^2 ile hizlaniyor.

Bunlarin ikisi kosmaya baslarsa, 5. saniyede ikisinin arasinda ne kadar fark olur? Ya peki 10. saniyede?
    Benim sorduğum soru "Servet çok yavaş olduğu halde 14 verildi?" değil. Servet geniş alanda hızlı olabilir ama o toplam hızı 14 pace değerini hakedecek kadar da hızlı değil diyorum. 11-12 gibi bir değer yerinde olurdu bence.. Benim demek istediğim tam olarak bu..

Mesaj Yetkileri