1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: FM 2010 Complete Logo Pack (Tüm Ligler F'09+ Stil)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ya ben 2009 da bu siteden bir paket indirmiştim bir hata vermişti geri silmek zorunda kalmıştım, o vakitte olan logolar da gitmişti, umarum böle bir sorun olmaz :/ birde uzun süredir ana sayfada üye girişimi yapamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ya ben 2009 da bu siteden bir paket indirmiştim bir hata vermişti geri silmek zorunda kalmıştım, o vakitte olan logolar da gitmişti, umarum böle bir sorun olmaz :/ birde uzun süredir ana sayfada üye girişimi yapamıyorum
    Sadece yüklediğini silersen bir sorun olmaz. Ama onu silerken yanında diğer logoları da sildiysen tekrar görünmemesi normaldir.

Siteye kullanıcı adını yazarak değil, e-posta adresini yazarak girmeyi deneyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sadece yüklediğini silersen bir sorun olmaz. Ama onu silerken yanında diğer logoları da sildiysen tekrar görünmemesi normaldir.

Siteye kullanıcı adını yazarak değil, e-posta adresini yazarak girmeyi deneyin.

evet işte sadece yüklediğimi sildim ama anlamadım noraller de silindi zaten kendi içindeki logolar belgelerde görünmüo nası silindi anlamadım

zaten öle yaptımda bir türlü giriş yapamadı ilerlemeden beklio nedenini anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harika bir paylaşım olmuş. Bu paketle beraber oyunun daha zevkli geçeceğine eminim.

Mesaj Yetkileri