1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu sene ağırlığımızı Türkçe Yamaya değil, oyunu daha iyi anlamız adına taktik yönetimi, oyuncu ilişkileri, antreman çalışmaları, teknik adamlar arası ilişkiler ve basın ilişkileri gibi yabancı dil ihtiyacı gereken makale yazılarına vereceğiz.
    FM 2010 versiyonu steam üzerinden aldım paşa paşa parasını ödedim ve oyunun türkçe olarak çıkmasını bekliyorum.
    Makale ve rehberden çok oyunun Türkçe olmasına ihtiyacım olduğu için oyunu kurmadım bile. Eğer Türkçe olmayacaksa ve Türkçe yama hazırlanmayacaksa oyunu hiç kullanmamış olacağım belirli bir süre bekledikten sonra zaten birine kodu veririm. Herhangi bir açıklama da yapılmadığı için oyunun Türkiye'de satışının da ne olduğunu bilmiyorum. Kısacası mal mal bekliyorum.
    Anladığım kadarıyla Sigames Türksportal'ın kulağını çekmiş Türkçe yama yapma diye, makaleler ile durumu idare edeceksiniz gibi duruyor.
    Ama ben bu elimdeki oyunu Türkçe oynamazsam benim FM maceram biter. İyi kötü CM oynuyorum ve ileride daha iyi olmasını umut ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by cashua View Post
    FM 2010 versiyonu steam üzerinden aldım paşa paşa parasını ödedim ve oyunun türkçe olarak çıkmasını bekliyorum.
    Makale ve rehberden çok oyunun Türkçe olmasına ihtiyacım olduğu için oyunu kurmadım bile. .
    Oyunu kurmazsan ve aktiflestirmezsen zaten o 10.000 adetin icersinde yer alamayacaksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Oyunu kurmazsan ve aktiflestirmezsen zaten o 10.000 adetin icersinde yer alamayacaksin.
    Ama benim internet üzerinden aldığımı kredi kart bilgilerimin Türkiye olduğunu biliyorlar.

Eğer dediğiniz gibiyse aktif de edebilirim.
    Bu arada Türkçe yama çıkartacakları ve fm2011'in Türkçe olacağı kesin bilgiler mi?

Mesaj Yetkileri