Sayfa 43 / 57 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

yüzdük yüzdük kuyruğa geldik sonunda bakalım türkçe geliyor mu (: ??????????????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by iesquire View Post
    yarın itibariyle çıkacak bir oyundan oyunun resmi araştırma sitesinin hala kendi dillerinin olup olmadığından haberinin olmaması nasıl bir şeydir anlamıyorum.

Sakın yanlış anlaşılmasın yönetici arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum böyle bir tartışma platformunu hazırlamalarının bile çok önemli birşey olduğunu biliyorum. Site yöneticilerimizdende kaynaklanmadığına eminim. Ama anlamadığım SI'nin nasıl oluyorda Türk partnerine kendi dillerinin olup olmadığı bilgisini son dakikaya kadar söylememesinede bir anlam veremedim.

Tekrar söyleyeyim sitemim yönetimize değil ama 2 partner arasında son gününe gelmiş birşeyin hala belirsizliği nedendir?
    Konuyu başından sonuna dek takip etmemişsin anlaşılan.. Eğer 10 bin satış olursa SI Türkçe yamayı belli bir süre sonra çıkaracak ve bundan sonra tüm oyunlarda Türkçe olacak.

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Aktivasyon konusunda bir gelişme var mı?

Oyunu ortak alabilir miyiz?
    2 bilgisayarda bile oynayamiyorsun. Herkes bireysel olarak oyunu almak zorunda

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Türkçe bence çıkacak bu gece normal diller gibin.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

full sürümde türkçe malesef yok.bütün hayallerimiz suya düştü diyebiliriz.

6. Default

Full sürümde Türkçe olması beklenmiyordu ki zaten...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

zaten hemen çıkmıcaktıki. 10.000 satış olunca sonradan çıkçaktı. Yani hayaller suya düşmedide ,

bence ben kendi fikrimi sölüom , iyi reklam yaptılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by myres View Post
    full sürümde türkçe malesef yok.bütün hayallerimiz suya düştü diyebiliriz.
    Oyun Türkçe çıkmayacaktı zaten. Eğer 10.000 orijinal satış gerçekleşirse yaklaşık 1 ay içinde SI oyunun Türkçe dil dosyasını steam üzerinden indirmeye sunacak.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    2 bilgisayarda bile oynayamiyorsun. Herkes bireysel olarak oyunu almak zorunda
    2 bilgisayarda oynanabiliyor. Ancak şu şekilde : Bir pcdeki DVD takılı oynarken diğeri Steam hesabına giriş yaparak oynayabiliyor. Zahmetli bir yöntem ama ne yapalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Suya düşen bir şey yok daha, sen 10 bin söz verdikten sonra 10 bin oyunu al bak bakalım nasıl ekliyorlar dili.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM 2010 çıktı ve ne yazık ki türkçe dil seçeneği yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    FM 2010 çıktı ve ne yazık ki türkçe dil seçeneği yok.
    Arkadaşlar lütfen üstteki mesajları okuyun. Zaten oyun çıkınca Türkçe dil desteği çıkmayacaktı. Eğer oyun orijinal olarak 10 bin tane satarsa oyuna Türkçe dil desteği sonradan yama olarak çıkartılacak.

ben imzayı türkçe cıkarsa orjinal alcağımıza söz verdik diye hatırlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Archilles View Post
    ben imzayı türkçe cıkarsa orjinal alcağımıza söz verdik diye hatırlıyorum...
    Hayır, kampanyanın detayları belli olduğunda, yönlendirilen sitede imza atmadan önce yapılan açıklamada 10 bin imzanın demoya TSL eklenmesni sağlayacağı, 10 bin satışın da Türkçe yamayı sağlayacağı belirtilmişti.

Kampanya detayları netleşmeden forum üzerinde mesajlarda o şekilde yazılmış olabilir belki, hatırlamıyorum net.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    2 bilgisayarda oynanabiliyor. Ancak şu şekilde : Bir pcdeki DVD takılı oynarken diğeri Steam hesabına giriş yaparak oynayabiliyor. Zahmetli bir yöntem ama ne yapalım.
    Quote Originally Posted by feanor2732 View Post
    arkadaşlar daha önce bir mesajımda bahsettiğim gibi SI'ın forumunda satış sorumlusu ile temasa geçtim. Ve sanırım herkesin merak ettiği sorunun cevabını aldım.

"Geçen yılki gibi 5 aktivasyon olacak mı?"
    "Kaç kere yükleyebileceğiz, ortak alım yapabilecek miyiz?" tarzında...

Foruma yazdığım mesajı ve gelen cevapları yazıyorum;
    hello everyone.

Last year, we can buy a boxed copy of FM2009 and we can activate it 5 different times with steam. It has been said that the activation is gone this year.
    We have 1 PC and 2 laptops in our house and we are 3 brothers. Last year we can install and activate the game on each comp and play together.
    For FM2010, do we have to buy 3 boxed copies??
    At least, can we play the game on PC with DVD inside and 1 laptop with activation on Steam for only buying 1 boxed copies??

I'm wondering that. Waiting for your answers... Thank you

herkese merhaba.
    Geçen yıl, kutulu FM2009 aldığımızda Steam üzerinden 5 farklı aktivasyon yapabiliyorduk.Bu sene aktivasyon işleminin kalktığı söyleniyor.
    Bizim evde 1 PC ve 2 adet laptop var ve 3 kardeşiz. Geçen yıl oyunu her bir bilgisayara kurabiliyor ve oynayabiliyorduk.
    FM2010 için, 3 adet orjinal kutulu oyun mu almamız gerekiyor?
    En azından, PC de oyun DVD si takılı ve diğer laptop da Steam den aktive ederek oynayamaz mıyız (aldığımız 1 orj oyun için)

Bunu merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum... Teşekkürler.

Forumdaki bir kullanıcıdan gelen cevap;

Officially you need to buy 3 boxed copies, yes.
    Unnoficially...I don't know.

Resmi olarak, evet 3 adet orjinal kutulu oyun alman gerekiyor
    Resmi olmayan... Bilmiyorum.

Ve SI'ın pazarlama sorumlusu Matt'ten gelen cevap;

The activation method is different this year so there are no "seats" per copy. You'd need a version each.

Cheers

Matt

Bu yıl aktivasyon methodu daha farklı, yani oyun için bu aktivasyon hakkı olmayacak. Her bir bilgisayar için bir versiyona ihtiyacın olacak.

[B]Hoşçakal

Matt
    [/B
    Boyle demisler...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

feanor2732´isimli üyeden Alıntı
    arkadaşlar daha önce bir mesajımda bahsettiğim gibi SI'ın forumunda satış sorumlusu ile temasa geçtim. Ve sanırım herkesin merak ettiği sorunun cevabını aldım.

"Geçen yılki gibi 5 aktivasyon olacak mı?"
    "Kaç kere yükleyebileceğiz, ortak alım yapabilecek miyiz?" tarzında...

Foruma yazdığım mesajı ve gelen cevapları yazıyorum;
    hello everyone.

Last year, we can buy a boxed copy of FM2009 and we can activate it 5 different times with steam. It has been said that the activation is gone this year.
    We have 1 PC and 2 laptops in our house and we are 3 brothers. Last year we can install and activate the game on each comp and play together.
    For FM2010, do we have to buy 3 boxed copies??
    At least, can we play the game on PC with DVD inside and 1 laptop with activation on Steam for only buying 1 boxed copies??

I'm wondering that. Waiting for your answers... Thank you

herkese merhaba.
    Geçen yıl, kutulu FM2009 aldığımızda Steam üzerinden 5 farklı aktivasyon yapabiliyorduk.Bu sene aktivasyon işleminin kalktığı söyleniyor.
    Bizim evde 1 PC ve 2 adet laptop var ve 3 kardeşiz. Geçen yıl oyunu her bir bilgisayara kurabiliyor ve oynayabiliyorduk.
    FM2010 için, 3 adet orjinal kutulu oyun mu almamız gerekiyor?
    En azından, PC de oyun DVD si takılı ve diğer laptop da Steam den aktive ederek oynayamaz mıyız (aldığımız 1 orj oyun için)

Bunu merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum... Teşekkürler.

Forumdaki bir kullanıcıdan gelen cevap;

Officially you need to buy 3 boxed copies, yes.
    Unnoficially...I don't know.

Resmi olarak, evet 3 adet orjinal kutulu oyun alman gerekiyor
    Resmi olmayan... Bilmiyorum.

Ve SI'ın pazarlama sorumlusu Matt'ten gelen cevap;

The activation method is different this year so there are no "seats" per copy. You'd need a version each.

Cheers

Matt

Bu yıl aktivasyon methodu daha farklı, yani oyun için bu aktivasyon hakkı olmayacak. Her bir bilgisayar için bir versiyona ihtiyacın olacak.

[b]Hoşçakal

Matt
    [/B
    Böyle yaparak bi yere varacaklarını mı sanıyolar? Bunu yaparak 100 tane daha fazla satarsın ama korsana olan bağlılığı daha da arttırırsın. Geçen sene ben bir arkadaşın aktivasyon hakkından birini kullandım. Bu sene orjinal alıcam diyelim ki almasaydım o zaman ne olucaktı? Zorunlu korsan alıcaktım. Bu yapılan hem CM'ye olan ilgiyi arttırır hem de korsancı sayısını arttırır...

Ayrıca ben bir çok ülkede 10.000 satış olduğuna da inanmıyorum. Bizden bunu istemeleri çok saçma bence. Geçen sene merak ediyorum ülkemizden kaç kişi orjinal almıştı ya bin kişi olmadı iki bin bu sayının 10 bin olması çok zor. Bari bayram haftasına getir de ( kurban ve ya ramazan bayramı 29 ekimde harçlık vermiyolar ) milletin parası olsun cebinde
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyun çıktı sanırım steam'de. Ama Türkçe yok içinde, sonradan da olur mu bilmiyorum. Umudum var benim ama ilk heves başkadır.

ya biri soramazmi inglzce bilen bi arkadas streamde...türkçe cıkma durumuyla ilgili

Türkçesini ne zman çikartirsiniz fm2010 çiktikdan hemen sonra demıstınız sıgames ın yapacagi yok yine en guvenılır sitemiz Turksportalla kaldik

türksportal her zamanki gibi halleder rahat olun yakında çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Türkçesini ne zman çikartirsiniz fm2010 çiktikdan hemen sonra demıstınız sıgames ın yapacagi yok yine en guvenılır sitemiz Turksportalla kaldik
    SI Games 10 bin satış olursa yamayı kendi çıkartacağı için Türkçeleştirme çalışmaları şuan durdu diye biliyorum..

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    türksportal her zamanki gibi halleder rahat olun yakında çıkar
    Ayrıca bu Turksportal'ın elinde olan birşey değil. Elinde olsaydı çoktan hallolmuştu tek çare oyunu orijinal almak.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bu sene ağırlığımızı Türkçe Yamaya değil, oyunu daha iyi anlamız adına taktik yönetimi, oyuncu ilişkileri, antreman çalışmaları, teknik adamlar arası ilişkiler ve basın ilişkileri gibi yabancı dil ihtiyacı gereken makale yazılarına vereceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bu yıl Türkçe çıkmazsa bir daha orjinal oyun almayacağım. Ben çevremdeki insanları orjinale yönlendirirken FM öyle bir şey yaptı ki korsanı kurmak daha basit oldu. DVD alınca mecburen DVD takılı oynuyorsun. El alem bedavadan keyifli keyifli oynuyor. Fiyat düşüreceğine hala yükselten, Türkçe'yi biz satın aldıktan sonra ekleyeceğini vaad eden ve orjinal alana zorluklar çıkarak bir şirketten artık yenilik beklemiyorum. Önce ürün verilir sonra para istenir.

Ayrıca ben steam'den oyunun aktifleşmesini beklerken orjinal almayan arkadaşlarım sezon bitirmişti bile...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canseven View Post
    korsan kullanımın suç olduğunu herkes biliyor. ben 20 lira olsa herkes alır kimse indirmez dersem biraz klişe olur ki, millet gidip 5 lira kopyasına vermiyor yine indiriyor.

ancak burda şöyle bir durum var. firma bizi ciddiye alıyor. eğer orjinal alırsanız türkçe dil desteği vereceğim diyor. ama 60 lira fazla. ülkemizin durumu, asgari ücretin durumu belli. oyunu oynaya kesimin yaş ortalaması belli. hadi biz burslardan, harçlıklardan kısıp ayıralım 60 lira. ama yaşı küçük bir çok kişi babasına 60 lira ver oyun alacağım dese azar işitir yav.

o yüzden 10.000i bulmak zor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şimdi bunlar her younda 5 key vereceklerine 1 key versinler oyun 20 lira olsun.
    Kişisel düşüncem firma bizi ciddiye almıyor, oyunun gerçekten Türkçe' leşmesini isteseler bunun için CM nin izlediği yolu izlerler. Fm fanatiğiyim uzun zamandır oynuyordum ama Cm' nin şu 2,51 Euro stratejisiyle direk bi tane orjinal Cm aldım. Amma velakin bu fiyatlarda Fm' i almam. Zaten onlarında çok umrunda değil zira oyun piyasasında cillop gibi bir ton oyun varken her serisi zirveye vuran bir oyun Fm. öyle hayran kitlesi var =) ama dediğim gibi Cm' nin yaptığı biz yapalım siz alın mantığı yerine siz alın biz yapalım mantığını güddüğü için Türkçe eklemeleri eğer bu mantığı takip ederlerse yıllar alır Ama eminim türkçe eklenirse istedikleri 10 000 kopya satışını bile geçerler gibi geliyor. Malüm burası türkiye insanımız görmediği şeye para yatırmıyor

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu sene ağırlığımızı Türkçe Yamaya değil, oyunu daha iyi anlamız adına taktik yönetimi, oyuncu ilişkileri, antreman çalışmaları, teknik adamlar arası ilişkiler ve basın ilişkileri gibi yabancı dil ihtiyacı gereken makale yazılarına vereceğiz.
    İyide Türkçe olmadan oyun tecrübesi olmayan kullanıcılar nasıl anlayacak o makaleleri merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by MyLifer View Post
    İyide Türkçe olmadan oyun tecrübesi olmayan kullanıcılar nasıl anlayacak o makaleleri merak ediyorum.
    Katılıyorum. Fm'nin bu sene SEGA tarafından Türkçe çıkmayacağını biliyordum açıkcası. Geçen sene gibi oranlarda bu sene Türkçe olursa benim için yeter. Ama en az geçen seneki kadar Türkçe olmalı. Sıkıldım bile şimdiden gelene geçene confirm demekten
    turksportal...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by MyLifer View Post
    oyun tecrübesi olmayan kişilerede hitap edecek biçimde hazırlanacak makaleler.

Bu sene FM 2010'a 2009 sonrası oldukça fazla sayıda yeni kelimeler eklenirken, geçmiş yıllardaki bazı kodlama yapılarında düzenlemeye gitmişler. Geçmiş yıllardaki dil dosyalarını bu seneki oyunda çalıştırmak sıkıntı yaratabilir
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

arkadaşlar şu anda türkiyede oyun nekadar satıldı bir istatistiği yokmu acaba bunun ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by watchers View Post
    arkadaşlar şu anda türkiyede oyun nekadar satıldı bir istatistiği yokmu acaba bunun ?
    Bunu kesin olarak hiçbir zaman öğrenemiyoruz. Dağıtıcı şirkte veya bu ürünü satan şirketler bilgi açıklamıyorlar. Zaten şuan oyun tam anlamı ile mağazalarda satışa geçmiş durumda değl. Piyasaya yavaş yavaş sürülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    FM 2010 versiyonu steam üzerinden aldım paşa paşa parasını ödedim ve oyunun türkçe olarak çıkmasını bekliyorum.
    Makale ve rehberden çok oyunun Türkçe olmasına ihtiyacım olduğu için oyunu kurmadım bile. Eğer Türkçe olmayacaksa ve Türkçe yama hazırlanmayacaksa oyunu hiç kullanmamış olacağım belirli bir süre bekledikten sonra zaten birine kodu veririm. Herhangi bir açıklama da yapılmadığı için oyunun Türkiye'de satışının da ne olduğunu bilmiyorum. Kısacası mal mal bekliyorum.
    Anladığım kadarıyla Sigames Türksportal'ın kulağını çekmiş Türkçe yama yapma diye, makaleler ile durumu idare edeceksiniz gibi duruyor.
    Ama ben bu elimdeki oyunu Türkçe oynamazsam benim FM maceram biter. İyi kötü CM oynuyorum ve ileride daha iyi olmasını umut ediyorum.

Sayfa 43 / 57 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon

Mesaj Yetkileri