1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Necip Uysal

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Necip oyunda adeta bir Gerrard. Mükemmel.

Daha ilk sezonda korkmadan ortashayı Ernst-Necip-Cumali 3lüsüne teslim ettim.Beton gibi !

Nesil
    2007
    Yer
    Tekirdağ

oyunda necip ilk iki hazırlık maçında birer gol atarak maçın yıldızı olmuştur.yani müthiş

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Necip oyunda adeta bir Gerrard. Mükemmel.

Daha ilk sezonda korkmadan ortashayı Ernst-Necip-Cumali 3lüsüne teslim ettim.Beton gibi !
    Bu oyunun gerçekçiliği açısından doğru bir şey mi ?

Necip'in oyunda abartıldığını düşünüyorum. 18 yaşında bir oyuncunun ilk 11 başlamadan kendi takımında yer bulamadan böyle bir profil almasını yadırgadım . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post

Necip'in oyunda abartıldığını düşünüyorum. 18 yaşında bir oyuncunun ilk 11 başlamadan kendi takımında yer bulamadan böyle bir profil almasını yadırgadım . . .
    Daha dengeli olabilir, katılıyorum. Ama şu da var Beşiktaş'ta oynuyor ve önündeki adamlar 130, 128, 143'lü CA'larla oynuyorlar. Hazırlık karşılaşmasında (Beşiktaş kendi sahasında 21 Yaş Altı Ulusal takımızla oynamış, 4-3 yenilmişti.) O karşılaşmada Necip, geleni gideni savurdu. Bir de bir uluslararası turnuvada oynadı, topla hızlı, güçlü bir yapıdaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Mustafa DEnizlinin gençlerden adeta tiksinmesi , Necip'in suçumu ? bugün Necip ve Onur bayramoğlu birlikte oynasalar , Fink-Uğur ikilisinin 10 katı iyi işler yaparlar.

Necip bu ülkenin en potansiyelli 3-4 oyuncusundan biridir.Eminim hiç izlemeden abartılmış diyenler bile vardır ki var.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post

Necip' in değerleri abartılmamıştır. Tekrar söylüyorm. Bilmiyorum kaç defa daha söyleyeceğim. Necip bu ülkenin ortasaha olarak en potansiyelli 2 oyuncusundan biridir. Oyunda hazırlık maçlarında ilk 11 oynaması pek bir şey ifade etmez benim için.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri