Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 47.83%
  • Beşiktaş kazanır

10 43.48%
  • Berabere biter

2 8.70%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş [12.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş gerçekten Hakan arıkan ile 3 puanı koparttı. SAvunma yaparak maç kazandı. Sonuçta 3 puan aldı. Bu plan sadece günü kurtarır. Böyle sistemle ne Avrupada nede ligde başarı sağlanır. Hatırlıyorumda Şampiyon olduktan sonra Avrupa için iddialı sözler söylenmişti şimdi hepsi tek tek yutuldu.. Neyse ligdede göreceğiz.

Yalnız Ferrari nin yaptığı o hareket kesin penaltıdır. Öyle top saklama, perdeleme olamaz. Rakibin bileğine basıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezon Avni Aker'deki maçta Trabzonspor'a karşı kaleyi bulan şutumuz yoktu.Bu sene bir tane kaleyi bulan şutumuz oldu,o da gol oldu.(kaleyi bulan ilk şut) Maçın kaderini değiştirdi.Ernst sağolsun.. (çok güzel bir goldü gerçekten) Mustafa hoca elindeki oyuncularla ancak böyle bir kadro çıkarabileceğini söyledi maçtan sonra.Sanki hücum bölgesindeki tüm oyuncularımız sakat..Evet kazanıyoruz ama oynanan oyun çok umut vermiyor ilerisi için.Mesela bu 6 maçlık galibiyet serisi önümüzdeki Fenerbahçe maçı için umutlanmama sebep olamıyor.Bu maç öncesindede hiç umudum yoktu.Ya berabere ya da kaybederiz diye düşünüyordum.Neyse hiç olmazsa kazanıyoruz..Bu galibiyetler birilerinin aklanmasına sebep olmasa bari.Artık herkes neyin ne olduğunun farkında olmalı.Geçen seneki şampiyonluk bir çok kişi gibi benide bu yönetime karşı olumlu düşüncelere sevk etmişti ama neyin ne olduğunu çok geç olmadan tekrar hatırladık..Ocak'taki kongrede umarım bir şeyler değişir..

3 DC - DR - DL - 2 DMC - 1 MC - 1 AMC - ST. Fenerbahçe karşısına umarım böyle çıkar. Ekmeğimize yağ sürer : )
    Tanıdığımız Mustafa hoca size karşıda agudik gubidik bir diziliş sürer sahaya merak etme İsmail abi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dediğim oldu beşiktaş güzel galibiyet aldı.tebrikler. haftayada feneri yenerler bizde galip gelirsek lider olurz inşallah.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NTV de ki spor programında geçen hafta Ersin Düzen yanında ki konuğuna ''Şu Ferrari yi, Manchester Utd. da oynatırmısınız?'' diye sorar, Konuk biraz düşünürken Ersin Düzen araya girer ve düşünecek birşey yok, Banko oynar, Vidic, Wes Brown gibi isimLeri hayLi hayLi keser'' der.

Kötü futboL, 3 puan. Keşke yeniLseydik ama bizim kaderimiz bu. YeniLeLim dediğimiz, kötü oynadığımız maçLarı kazanıyoruz. Ama inşaLLah yeneriz dediğimiz ve iyi oynadığımız macLarı kazanamıyoruz. İşte Beşiktaş bu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç için söylenecek fazla birşey yok oynayan Trabzon kazanan biz.. Ama oyuncu bazında söylenecek çok şey var ki bunların başında Ferrari geliyor. Bana kalırsa (takımımın oyuncusu olmasını falan geçtim tamamen objektif yaklaşıyorum) Türkiye'nin en iyi defansı kendisi ve Sivokla birlikte en sağlam ikiliyi oluşturuyorlar ..
    Takıma gelecek olursak, hücum hattının sezon başından beri uyudugunu varsayarsak 12 maçta 24 puan hiç de fena değil.. GS maçını çıkarınca 11 maçta sadece 3 gol yemiş bir takım ve ilerleyen zamanlarda forvet hattımızın düzelmesiyle yine şampiyonluga kanat çırparız...

Tebrikler BEŞİKTAŞIM..

M. Denizliyi geldiğinde de istememiştim, uzun zamandır da gönderilmesi taraftarıyım. Bu sene de kendisiyle işimiz çok zor. Buraya kadar tamam.

Ama bu "anadolu takımı", 10 kişi kapanma olayının üzerinde fazla durmaya gerek yok.

Beşiktaşta,

*Tello yok: ofansif ortasaha, şili milli takımı, geçen sene 8 gol 19 asist
    *Holosko yok: forvet, slovak milli takımı, geçen sene 15 gol 9 asist
    *Nihat yok: türk milli takımı as forveti
    *Serdar özkan yok, ki takımdaki tek hücumcu kanat oyuncusu, 8 gol 5 asist
    *Delgado zaten hiç yok, 8 gol 6 asist
    *Batuhan hala toparlanamadı, 10 gol 3 asist (eskişehir performansı ağırlıklı)...

Bir takımda zaten kaç hücum oyuncusu olur ki? Elde kalanlar Tabata, Nobre, Bobo ile 20 dakikalık oyuncu Yusuf ve hiç oynamamış Erkan zengin. Denizli bunların 4ünü de kullandı maçta. Yaptığı en büyük hata Nobre yerine Boboyla başlamamasıydı. Bir diğer sitem de Uğur inceman yerine Boboyla başlayıp çift forvet oynatmamasıydı ki Ernstin hücum oyuncusu gibi oynaması ile durum bir nebze dengelendi.

Hayır Fenerbahçenin Alexsiz performansını bilmesek, daha geçen hafta Volkan sayesinde farktan kurtulmamış olsalar dokundurmalara eyvallah deyip geçeceğiz. Sakatsız, herkes formdayken Galatasaray karşısına kendi evinde forvetsiz (hücum oyuncusu olarak sadece kazım ve alex ile) çıkan Daumdan kağıt üzerinde çok daha defansif bir dizilişle çıkmadı Denizli. Ancak Uğur inceman, Ekrem, Fink gibi isimlerin teknik açıdan yetersiz ve formsuz oluşları sayesinde ortasaha üstünlüğü rakibe verildi. Gerisi malum. Aynı trabzon samiyende de galatasarayın üzerine oyunu yıkabilmişti. gene forvet ve kalecileri yüzünden yenilmişlerdi. ortasahada çift yönlü oyunculara sahip oldukları için böyle bir potansiyelleri her zaman var.
    Neyse, yetenekli ayaklardan 4-5 tanesinin sakat, kalanların formsuz olduğu bir takımın çıkarabildiği diziliş buysa çok da eleştirmemek gerekir. Trabzon deplasmanına şu şartlarda sırf defansif kadro çıkarmayacağım diye Neciple Onurla, Erkanla çıkacak bir babayiğit sanmam ki var olsun.

Beşiktaş anadolu takımı gibi oynamış. Doğrudur. Ancak anadolu takımı böyle kapanırsa o maçta en az 3 tane yer. Çünkü anadolu takımının defansında Ferrari gibi adamlar olmaz. Zaten anadolu takımları ernst, sivok, ferrari, bobo gibi yabancılar alabildiklerinde ortaya Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ayarı takımlar çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Beşiktaş'ın 3 yememesinin sebebi ne Ferrai ne de Sivok ya da Ernst bence. Daum forvetsiz çıktı diyorsun ama Galatasaray'a en net tek gol pozisyonunu 90. dakikada verdi.

Beşiktaş dün böyle oynamasına rağmen, eski maçlara göre çok daha fazla pozisyon verdi, Hakan gününde olmasa, Trabzon daha yaratıcı isimlere sahip olsa maç daha farklı sonuçlanırdı. Bir de sakatsız herkes formdayken Galatasaray karşısına forvetsiz demişsin ama Güiza mı sakat değildi ve formdaydı yoksa Semih mi o maçta? İkisi de sakatlıktan yeni çıkıyorlardı, form durumlarını bahsetmeye gerek yok. Şimdi senin Necip, Onur örneğin gibi Furkan'la mı çıksaydı maça Daum, forvetsiz çıktı demesinler diye? Santos zaten formsuz bu nedenle sol tarafta daha defansif özelliği olan Vederson oynadı. Diğerleri zaten oynayan isimler.

Yani Beşiktaş'ta oynamayınca formsuz ve sakat olduklarından ama Fenerbahçe rakipten korktuğu için oynatmıyor yorumunu yapmışsın katılmıyorum. 2. yarının 10 dakikalık kısmı hariç ne oynadı Beşiktaş? Yine savunmaya önem verip hızlı hücumlarla gol arayabilirsin, bu da bir taktiktir ve uygulanır da. Ama savunmaya önem verip sayısız pozisyon veriyorsan, 60 dakikada kaleyi bulan tek şutun varsa, bu oyun anlayışı kabul edilemez, istersen 10 tane forvetle oyna.

Bu nedenle tek dileğimin İnönü'de Fenerbahçe'ye karşı da böyle oynaması Beşiktaş'ın. Yani her hoca elindeki formda oyunculardan bir kadro çıkarır, ona göre taktik oluşturur. Daum bunu yaptı, başarılı oldu, Denizli bunu yaptı, kazandı ve kazanan daima haklıdır bana göre. Bu kazanmaya yanılıp, bu takım kazandı diyerek aynı şekilde oynaması beni çok mutlu eder, acaba Beşiktaş taraftarını da mutlu eder mi bu stratejiyle oynaması Beşiktaş'ın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fenerbahçe de Emre,Mehmet gibi isimler oyunu iki yönlü oynuyor.Vederson un ilk goldeki asistine dikkat edelim,Mehmet in Servet i ne kadar zorladığını görmüştük....Gerçekten dünkü BJKle FB-GS maçını kıyaslamanız şaşırttı beni...

Bir de anlayış farkılılığı var Fenerbahçe o maçta rakibine presle bunaltıp,pozisyonlar bulmustu BJK ise katı savunma dediğimiz stille maça başladı.Gerçekten bu yorumdan sonra futbolu bildiğinizi düşünüyorsanız size cevabım olmayacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Burdur

Trabzon'un şut istatistiğiyle Beşiktaşınkini karşılaştırırsak Trabzonun şut çekmede arayı baya açmış ama Beşiktaş az gol pozisyonlarını iyi değerlendirip sonuca ulaşmış.Tebrikler.
    !.!FeNeRBaHÇe!.!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Beşiktaş gerçekten Hakan arıkan ile 3 puanı koparttı. SAvunma yaparak maç kazandı. Sonuçta 3 puan aldı. Bu plan sadece günü kurtarır. Böyle sistemle ne Avrupada nede ligde başarı sağlanır. Hatırlıyorumda Şampiyon olduktan sonra Avrupa için iddialı sözler söylenmişti şimdi hepsi tek tek yutuldu.. Neyse ligdede göreceğiz.

Yalnız Ferrari nin yaptığı o hareket kesin penaltıdır. Öyle top saklama, perdeleme olamaz. Rakibin bileğine basıyor.
    Penaltı ile uzaktan yakındna alakası yok dedigim pozisyon ise eger .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hugo Broos bu macta en az hatali olan kisidir hatta sezon basindan beri en az hata yapan kisidir.

34 mac lik bi seruven icin 2 forveti yeterli goren Yonetim
    Yanlis transfer yapan Yonetim
    Teknik direktorle ters aciklamalar yonetim
    Dun gece gidip Hugo yu gondersekmi toplantisi yapan Yonetim
    Yattara icin istedimi oynuyor istemedimi oynamiyor diyen Yonetim

dahada bi ton sey var

34 macin neyine 2 forvet yetecekmis. Diyarbakirin bile 3-4 tane varken koskoca Trabzonsporun sampionluga oynicak Trabzonsporun 2 forveti ne is gorecek. Forvetleri yuhluyoruzda bana gore onlari bize laik goren yonetimi her mac yuhlamak gerek. Sadri baskan cok iyi bi insan olabilir cokta iyi Trabzonsporlu olabilir ama bu bi gerceki bu takimi yonetmesini bilmiolar.

Transferle guclendik dediler hani nerde, sisirme oldu eksik bolgelere adam alinmadi. Bu takimin forvet ihtiyaci vardi sag bek ihtiyaci vardi. Sag bek geldi ama devre arasina kadar zaten hazir olmaz takima giremez.

Dun gece saat 2 ye kadar toplanti yapmislar, ben dun gece saat 3 e kadar calistim geldim sabah 5 e kadarda maca baktim. Saat 6 ya kadarda uyiyamadim. Her sene guzel gunler gorecez diye umitleniyoruz ama isin gercegini hic gormek istemiyoruz. Bize bi Haldun bide Aziz lazim.

Yonetim goreve geldiginden beri talihsiz acikmalar yapti.

"Gokdeniz yildiz degil Yattara yildiz" Gokdenizi bizim ne kadar sevdigimizi bilmesi lazimdi baskanin, Gokdeniz ceza yedi ilk geri geldigi macta eskisi gibi tekrar onu sevdik oda buna karsilik verdi. Hazir olmadigi bi Galatasaray macinda takimizin golunu atmisti.

" onu hocaya sorun " hocaya neyi sorcaz Sadri baskan elimizdeki malzeme ile bukadar oluyor deseler kelle gidiyor.

Ne Hugo sorumlu nede gecen sene icin Ersun sorumlu. Bu iki teknik adamda Fatihi cok istedi. Hugo 451 i oynatmak icin istedi Fatihi Ersun zaten milli takimda banko ismiydi Fatih. Ucuz alabilcemiz donemde alinmadi Fatih huzuru bozarmis diye, Sadri baskan bizim huzurumuz kacti dahami iyi oldu.

Tjikuzu,Yattara, Gokhan, Cale, Sylva ve Song. Gitmeleri gerekiyor. Hepsinin sebepleri isimlerinin ustunde yaziyor.

Ha Hugo hocada cok yiprandi, gonderirler onuda Sadri baskan. Senol hoca gelsin , gerci onuda iyi yipratti bazi kesimler ama olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ölüp ölüp dirildim yaa. Böyle bir galibiyeti Antalya'yı, İnönü'de 1-0 yenerken almıştık en son yanlış hatırlamıyorsam. O maçta da, kalede Murat Şahin vardı ve tek ayakla çıkarmadığı top kalmamıştı. Dün de Hakan, tek ayakla değil, ama çıkarmadığı top kalmadı ve bizi kurtardı diyebilirim. Tek kelimeyle maçın adamıydı. Bu da olmaz artık cinsinden toplar bile çıkardı adam ya. Ayrıca Hakanın böyle bir maça da ihtiyacı vardı, o açıdan sevindim Hakan adına. Tebrikler Beşiktaş'ım, bu kadar pozisyona rağmen gol yemeden galip geldiğimiz için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by indie View Post
    Beşiktaşta,
    *Tello yok: ofansif ortasaha, şili milli takımı, geçen sene 8 gol 19 asist
    *Holosko yok: forvet, slovak milli takımı, geçen sene 15 gol 9 asist
    *Nihat yok: türk milli takımı as forveti
    *Serdar özkan yok, ki takımdaki tek hücumcu kanat oyuncusu, 8 gol 5 asist
    *Delgado zaten hiç yok, 8 gol 6 asist
    *Batuhan hala toparlanamadı, 10 gol 3 asist (eskişehir performansı ağırlıklı)..
    Bunları mental ve fiziksel olarak hazırlamak hocanın işi. Geçen sene ve ondan önceki sene Kazım berbat oynarken bu sene Daum'un gelmesiyle performansını görüyoruz. Nasıl savaşıyo.

Veya Deivid. İlk sene alışamadı ama 2. sene Zico onu kafa olarak hazırladı sezona bizi o sene Şampiyonlar liginde çeyrek finale götürdü attığı goller. Hoca bunları yapamıyosa orda durmasına gerek yok zaten.

Bir takımda zaten kaç hücum oyuncusu olur ki? Elde kalanlar Tabata, Nobre, Bobo ile 20 dakikalık oyuncu Yusuf ve hiç oynamamış Erkan zengin. Denizli bunların 4ünü de kullandı maçta. Yaptığı en büyük hata Nobre yerine Boboyla başlamamasıydı. Bir diğer sitem de Uğur inceman yerine Boboyla başlayıp çift forvet oynatmamasıydı ki Ernstin hücum oyuncusu gibi oynaması ile durum bir nebze dengelendi.
    Forvet yok denilen Fenerbahçe'de Gûiza - Kazım - Semih - Furkan gibi 4 oyuncu var. Alex - Özer veya diğerlerini saymıyorum. Erkan Zengin geçen sene apar topar getirildi İsveç'ten. Madem bu kadar çok istiyodu niye oynatmadı diye sorarlar adama. Serdar Özkan'dan dahamı kötü oynayacak Erkan ? Veya sadece hırsı olduğu için birşeyler yapmaya çalışan Ekrem'den. Üstte yazmıştım tekrar edeyim. Oyuncunun kafa olarak oyunda kalması hocanın işi. Koch gibi bir adam lazım Beşiktaş'a herşeyden önce.

Hayır Fenerbahçenin Alexsiz performansını bilmesek, daha geçen hafta Volkan sayesinde farktan kurtulmamış olsalar dokundurmalara eyvallah deyip geçeceğiz. Sakatsız, herkes formdayken Galatasaray karşısına kendi evinde forvetsiz (hücum oyuncusu olarak sadece kazım ve alex ile) çıkan Daumdan kağıt üzerinde çok daha defansif bir dizilişle çıkmadı Denizli. Ancak Uğur inceman, Ekrem, Fink gibi isimlerin teknik açıdan yetersiz ve formsuz oluşları sayesinde ortasaha üstünlüğü rakibe verildi
    Cristian - Emre - Mehmet Topuz - Vederson o maçta 11 çıkan oyuncular. Beşiktaş'ın çıktığı adamların ERNST haricinde hangisi bu adamların ayarında ? Veya Nobre - Kazım aynı özelliktemi ? Tabata Alex ? Zaten Tabata ve Alex'i karşılaştırıyosan seninle futbol konuşmaya gerek yok.

Beşiktaş anadolu takımı gibi oynamış. Doğrudur. Ancak anadolu takımı böyle kapanırsa o maçta en az 3 tane yer. Çünkü anadolu takımının defansında Ferrari gibi adamlar olmaz. Zaten anadolu takımları ernst, sivok, ferrari, bobo gibi yabancılar alabildiklerinde ortaya Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ayarı takımlar çıkar.
    Anadolu takımı gibi oynamak ve Anadolu takımı olmak arasında fark vardır. Sanırım sen o farkı anlamadın demek istediklerimizde. Anadolu takımlarında bunlar olur demiyo zaten kimse. Onlar bile 10 kişi kapanıp rakip beklemiyolar diyo. Bir daha oku istersen.

------------------

Hayrettin abi geçenlerde biri yazmıştı Ferrari, Lugano veya Servetle oynasa avrupa ligini alır takımlar kesin diye. Gerçekten müthiş oyuncu. Mücadelesi - hırsı İtalyan defanslarda olması gerekenden daha fazla.

4 milyon € gibi bir rakama almıştı sanırım Beşiktaş onu. Yıldırım Demirören'in yaptığı en akıllıca transfer. Ernst falan geçtim artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ferrari ye bende hayranım gerçekten harika bir defans...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ferrari ve Ernst kalitesinde 2 orta sahaya birde forvete adam alabilseydi yönetimimiz şu an çok çok farklı bir konumda olurduk bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bunu bulmuşuz şükret Şemsi yaptılar bir hata aldılar 2 süper oyuncu
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hakem sağolsun 3 pozısyonda BJK çalştı.Umut sağolsun çok süper oynadı onun yerinde ben olsam 5 olurdu ya.Ayrıca hakanı tebrik ederim çok güzel oynadı.Sylva neden hep oynuo onuda anlamadım adam ekstra bıse yapmıyor onun yaptını Onur da yapar hemde ilerisi için bir umut olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    bunu bulmuşuz şükret Şemsi yaptılar bir hata aldılar 2 süper oyuncu
    O da doğru..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Hakem sağolsun 3 pozısyonda BJK çalştı.Umut sağolsun çok süper oynadı onun yerinde ben olsam 5 olurdu ya.Ayrıca hakanı tebrik ederim çok güzel oynadı.Sylva neden hep oynuo onuda anlamadım adam ekstra bıse yapmıyor onun yaptını Onur da yapar hemde ilerisi için bir umut olur.

iyi oynadiniz,90 dakika trabzonspor hakimiyetindeydi mac evet ama hakemmi? Lutfen biraz hakemi konusmayalim.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri