Hugo Broos bu macta en az hatali olan kisidir hatta sezon basindan beri en az hata yapan kisidir.

34 mac lik bi seruven icin 2 forveti yeterli goren Yonetim
Yanlis transfer yapan Yonetim
Teknik direktorle ters aciklamalar yonetim
Dun gece gidip Hugo yu gondersekmi toplantisi yapan Yonetim
Yattara icin istedimi oynuyor istemedimi oynamiyor diyen Yonetim

dahada bi ton sey var

34 macin neyine 2 forvet yetecekmis. Diyarbakirin bile 3-4 tane varken koskoca Trabzonsporun sampionluga oynicak Trabzonsporun 2 forveti ne is gorecek. Forvetleri yuhluyoruzda bana gore onlari bize laik goren yonetimi her mac yuhlamak gerek. Sadri baskan cok iyi bi insan olabilir cokta iyi Trabzonsporlu olabilir ama bu bi gerceki bu takimi yonetmesini bilmiolar.

Transferle guclendik dediler hani nerde, sisirme oldu eksik bolgelere adam alinmadi. Bu takimin forvet ihtiyaci vardi sag bek ihtiyaci vardi. Sag bek geldi ama devre arasina kadar zaten hazir olmaz takima giremez.

Dun gece saat 2 ye kadar toplanti yapmislar, ben dun gece saat 3 e kadar calistim geldim sabah 5 e kadarda maca baktim. Saat 6 ya kadarda uyiyamadim. Her sene guzel gunler gorecez diye umitleniyoruz ama isin gercegini hic gormek istemiyoruz. Bize bi Haldun bide Aziz lazim.

Yonetim goreve geldiginden beri talihsiz acikmalar yapti.

"Gokdeniz yildiz degil Yattara yildiz" Gokdenizi bizim ne kadar sevdigimizi bilmesi lazimdi baskanin, Gokdeniz ceza yedi ilk geri geldigi macta eskisi gibi tekrar onu sevdik oda buna karsilik verdi. Hazir olmadigi bi Galatasaray macinda takimizin golunu atmisti.

" onu hocaya sorun " hocaya neyi sorcaz Sadri baskan elimizdeki malzeme ile bukadar oluyor deseler kelle gidiyor.

Ne Hugo sorumlu nede gecen sene icin Ersun sorumlu. Bu iki teknik adamda Fatihi cok istedi. Hugo 451 i oynatmak icin istedi Fatihi Ersun zaten milli takimda banko ismiydi Fatih. Ucuz alabilcemiz donemde alinmadi Fatih huzuru bozarmis diye, Sadri baskan bizim huzurumuz kacti dahami iyi oldu.

Tjikuzu,Yattara, Gokhan, Cale, Sylva ve Song. Gitmeleri gerekiyor. Hepsinin sebepleri isimlerinin ustunde yaziyor.

Ha Hugo hocada cok yiprandi, gonderirler onuda Sadri baskan. Senol hoca gelsin , gerci onuda iyi yipratti bazi kesimler ama olsun.