Bu ne yaa? Öncelikle fizik açıdan Kolombiya bizi ezdi. 2. yarı orta saha denen birşey kalmadı. Abdullah hoca bunu göremedi. koskoca 45 dakika 2 tane pas yapamayan takımda 90. dakikada adam değiştirdi. 1-0 ın üstüne yattı. Defanstaki 13 numaralı bjkli oyuncuyu puyol a benzettim. Gerçekten ilerde A milli seviyesine gelince Servetten daha iyi bir stoper olacak.. Muhammet teknik bir oyuncu gibi ama tek kalınca ve kondisyon açısından düşünce etkisiz kaldı 2. yarıda. Kalecimiz penaltılarda çaresizdi. Ama cech tarzında oynuyor Gerçekten beğendim. İlk kez izledim ve görüşlerim bunlar belki yanılabilirim ama o stoper oynayan 13 numaralı oyuncumuzu çok beğendim. Beşiktaş iyi iş yapmış..

İlk yarıda iyi oynasakta ikinci yarı Kolombiya müthiş bastırdı. PAs hatası yapmadılar. biz çok top kaybettik. İleride tek adamla hücum edersek tabiki dönen top kalemizde olur. Orta saha zaten yok. Kolombiya ilk yarıda orta sahayı kaleci degajları ve şişirme toplarla geçmeye çalıştı. Çünkü orta saha gücümüz vardı ve izin vermiyorduk ama 2. yarı tam tersi oldu biz şişirdik Muhammete oda hiç bir topu alamadı ve kolombiya orta sahada üstün oldu böylece gol geliyorum diyordu ve geldi. Kalecide hatalıydı golde. Yazık ettiler. 1 golün üstüne yatılmaz. Abdullah hoca hiç mi görmedin 2. yarıdaki oyunu müdahale etmedin? Yazık oldu. Kolombiya takım felan değil aslında ama..