Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: FIFA U-17 Dünya Kupası | Nijerya 2009

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yapcak bir şey yok anlık bir durumdur onlar hiç bir şey diyemezsin kişinin maça kendini hazırlayış tarzı konstantre oluş tarzı orası beni ilgilendirmiyor, ama emin olun hepsi bir birinden fazlasıyla yetenekli çocuklar öyle sallamaya kıyılmıcak daha pırıl pırıl topçular, o kaçırdığı penaltı sonrası yüz ifadesi ondan sonraki oyuncunun attığı goldeki sevinçleri onların yaşında bir kişi olarak düşünür, öyle stresi ve heycanı çok yüksek maçları oynamış kişiler daha iyi anlar..

bilemezsin yani kişinin o anki psikolejisini belki çok iyidir ama o maçda sahada yoktur.

dünya futbolunun her tarafında var..

he bu arada onlar heycanlanıyor mu demişsin kaçıncı penaltıyı kullandı bilmiyorum ama kolombiyada sarışın bir çocuk vardı onun o yüz ifadesine bak nasıl bir psikolejide nasıl bir heycanda olduğunu görürsün yere tükürmesinden bile anlarsın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    kardesim kolombiyalilarda 17 yasinda cocuklar onlar heyecanlanmiyormu?
    arkadaş lafı yapıştırmış.bende z.burnuspor topçusuyum.biz neden heycanlanmıyoruz lig maçlarında.biz hayvanmıyız.berkin gelsin oynasın bakayım.onun milli takımda oynaması mucize.konuşmalarına dikkat et.topun hesabını yönetime verirsin.bu yaşına kadar da tecrübe kazanması gerekiyor heyecanlanmaz onlar merak etme sen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ah be kardeşim ne konuştuğunu bilmiyorsun bari saçmalama yahu

Adamlar Dünya Kupası Çeyrek Final maçı oynuyor be güzel kardeşim sen ne takımından bahsediyorsun sen ne futbolculuğundan bahsediyorsun senin gibi toz bulutu içinde toprakda taşa top diye vurmuyorlar

sen daha ömrü hayatında Türkiye Finali görmemişsindir adam Dünya Kupası Finalini oynamak için ter akıtıyor sen onun emeğine terbiyesizlik ediyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben istanbul şampiyonası gördüm bizimde şansızmız olsaydı biz de milli takımdaydık.8 yaşımdan beri futbol oynuyorum herkes beni z.burnunda parmakla gösterirdi.o berkin dediğin adamıda ikili mücadelede yıkarım.bu arada toprak saha tedavülden kalktı haberin olsun.daha fazlada muhabbete giremeyeceğim seninle.bu yaşına gelmişsin hala konuşmayı öğrenememişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

neyse kardeşim..

belirtmeden geçemicem;

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=875791

çocuğun geçmişine bak sonra salla.

adam 2007 yılından bu yana prof. kontratlı galatasarayda sen belki o senelerde parmakla gösteriliyondur. dur bende göstereyim seni
    Last edited by World Hollow o1 : 09.Kasım.2009 at 20:08

Sheriff Misafir

Arkadaşlar mesajlarınızın seviyesine dikkat edin. Birebir tartışmalara girmeniz ve hakaret etmeniz durumunda ceza alırsınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İkinizinde haklı tarafları var ama bunlar 17 yasında topun basına geçiyor ve 70 milyon senin ayagından cıkacak suta göre hareket edecek prof ta olsan dünyanın en iyiside olsan o anki heyecanı hiçbiyerde yaşayamassın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri