Quote Originally Posted by Curvanord View Post
Alex'in ortasahanın ortasında (MC) oynayamaması ilginç. Zico zamanında ve Daumun ilk geldiği zamanlarda Alex'i ortada ofanstan uzak çok sık oynattığını gördük. O zaman öyleydi şimdi böyle denilebilir tabi ama Alex bence ortasahada çok rahat top oynayabilecek kapasitede bir futbolcu. Workrate ve Teamwork inanılmaz derece düşük.. Ben ilk defa bu kadar kötü bir Alexle oynadım FM'de.. Belki de ben oynatamamışımdır. Yani o takımı sırtlayan, takımın beyni olan Alex, kurtarıcı alex gitmiş bambaşka bir herif gelmiş...
Alex' in mc oynadığı zaman ne kadar verimsiz olduğunu tecrübeyle sabitledik. Zaten Alex bir orta saha oyuncusu olmadığını, forvet olduğunu defaten söylemiştir. Kabaca workrate' i çalışkanlık, t.work'ü yardımlaşma olarak ele alırsak Alex için bu özellikle son derece gerçekçi.

Quote Originally Posted by scar face View Post
Alex in gözden kaçan bir yeteneği var o da zıplaması nasıl oluyor da 5 alıyor ya anlamak mümkün değil
Alex' in attığı kafa golleri, FM' ce off the ball ve anticipation ve heading özelliğinin yüksek olması sebebiyle gerçekleşiyor. Çok iyi seziyor, duracağı yeri biliyor ve isabetli vuruyor. Şuna da katılıyorum; sıçrama artabilir. Ama biraz.

Quote Originally Posted by serkan1520 View Post
%100 katılıyorum arkadaşa alexın attığı kafa golleri bi lzleyin derim
Sanırım yukarıda bunun cevabını yazdım.