1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Forum Neden Bu Kadar Pasif

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu bence forumun üyelerinin diğer fm forumları gibi tamamen küçk yaşta olmamasına bağlıyorum.

Mesela yönetimdeki herkes 19-30 yaşları arasında ve doğal oalrak aileleri,özel yaşantıları var.

ama dünyanın en büyük ve en aktif FM sitesi Photograph'ın da söylediği gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

ben yöneticiler geç cevap yazıyor falan demiyorum ki.. sadece genel olarak böyle bi problem var bence forumda. forum canlı değil gibi.50 kişi bi konuda ama uzun süre bişey yazılmıyor, faydalı yazılar az sayıda vs vs. ben mesela bikaç saat önce asistanın basın toplantısı yaklaşımına nerden müdahale ediyoruz diye sormuştum fm2010 yenilikler başlığında.bu başlıkta bu konuya değinilmiş diye yeni başlık açmadım ama saatlerdir kimse şurdan demedi, ya da öyle bişey yok da demedi.kimse bilmiyosa bi kişi de çıkıp evet ben de bilmiyorum nerden yapıldığını da demedi. gibi...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bu bence forumun üyelerinin diğer fm forumları gibi tamamen küçk yaşta olmamasına bağlıyorum.

Mesela yönetimdeki herkes 19-30 yaşları arasında ve doğal oalrak aileleri,özel yaşantıları var.

ama dünyanın en büyük ve en aktif FM sitesi Photograph'ın da söylediği gibi.
    Zaten bu foruma 13-14 yaşından küçükler girmiyor. Bende buraya üye olduğumda 15 yaşındaydım. Şimdi 19 yaşındayım.

Sonuçta şuan 551 üye online olarak gözüküyor. Biz forum olarak değil, site olarak büyümeyi düşünen bir yapıya sahibiz. Site'de dosya indirmek için üye olan ve forumda herhangibi bir katkı yapmayan kişi çok fazla. Sonuçta burası bir araştırma forumu burada, diğer konuların bizim için hiçbir önemi yok. Burası araştırma sitesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Zaten bu foruma 13-14 yaşından küçükler girmiyor. Bende buraya üye olduğumda 15 yaşındaydım. Şimdi 19 yaşındayım.

Sonuçta şuan 551 üye online olarak gözüküyor. Biz forum olarak değil, site olarak büyümeyi düşünen bir yapıya sahibiz. Site'de dosya indirmek için üye olan ve forumda herhangibi bir katkı yapmayan kişi çok fazla. Sonuçta burası bir araştırma forumu burada, diğer konuların bizim için hiçbir önemi yok. Burası araştırma sitesidir.
    Bu konuyada değinmek istiyorum.

Bence Spor bölümü küçümsenmemeli. Çünkü orda ne kadar çok tartışma olsada sonuçta özgün yazılar yazılıyor ve google bunları seviyor. Buda siteye PageRank değeri olarak yansıyor.

Football Manager dışındaki bölümlerin önemi yok demek biraz saçma olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bu konuyada değinmek istiyorum.

Bence Spor bölümü küçümsenmemeli. Çünkü orda ne kadar çok tartışma olsada sonuçta özgün yazılar yazılıyor ve google bunları seviyor. Buda siteye PageRank değeri olarak yansıyor.

Football Manager dışındaki bölümlerin önemi yok demek biraz saçma olur.
    Önemi yok olan bölümler derken, sohbet alanı vs gibi Kafe bölümlerinden bahsettim.

Mesaj Yetkileri