Yönetiilerin bu aralar yeterince ilgilenememesi olayı, yöneticilerin çoğunluğunun üniversite öğrencisi olması ve şu dönemin vize dönemi olması. Bu nedenle ben de yapmam gerek işleri yapacak vakit ayıramıyorum.

Örneğin dosya bölümünde onay bekleyen konular mevcut ama ben ertsi gün 2 sınavım varken ya da yetiştirmem gereken projeler varken, o dosyalarla ilgilenmeyi ilk sıraya alamıyorum. Bu 1-2 haftalık sınav dönemi geçtiğinde, yönetim kaynaklı sorunlar aza inecektir.

Diğer konularda, yazdıklarınıza cevap verilmemesi konusu da, nasılsa veren olur mantığını fazla olan üyelerin bir arada olmasından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Olaya sadece teknik sorunlar bölümü olarak da bakmamak lazım, oyunun ilginçliklerini, sizin farkettiğiniz püf noktalarını kısacası paylaşımı daha eğlenceli olacak konulara atlacak mesajların artmasını ben de isterim.

Mesela mesajları boş olmayan taktik tartışmaları, oyunun oynarken neler yaptığınız, oyunun havasına nasıl girildiği, çeşitli konularda hazırlanmış rehberlere sadece teşekkür mesajı değil, kendi açımızdan bakarak gelişmesini sağlayacak mesajlar atılması, vs vs, bu örnekler çoğaltılabilir. Ama bu konuda yöneticiler bir yere kadar dahil olabiliyor, daha fazlası için sadece dosya indirmek için üye olmuş, şöyle bir gezineyim demiş üyelerin de mesajları olmalı.