1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Özer Hurmacı

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kendisi Tam Saha'da yayinlanan roportajinda bu mevkide oynarken kendini en rahat hissettigini soylemisti.
    Abi bu rahat hissetme olayi mi onemli yoksa nerde iyi oynadigi mi ?

Arda topiginde orda daha iyi oynuyor diye Amc olmali demistin,

Arda da bir roportajda cok net hatirliyorum,sol tarafta oynamak istedigini soylemisti,

Bir ornek de Sivok , o da Dc mevkisinde kendisini cok daha rahat hissettigini soyledi ama o kadar yazdim hala dmc .

Ozer bencede AMLR olmalidir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Abi bu rahat hissetme olayi mi onemli yoksa nerde iyi oynadigi mi ?

Arda topiginde orda daha iyi oynuyor diye Amc olmali demistin,

Arda da bir roportajda cok net hatirliyorum,sol tarafta oynamak istedigini soylemisti,

Bir ornek de Sivok , o da Dc mevkisinde kendisini cok daha rahat hissettigini soyledi ama o kadar yazdim hala dmc .

Ozer bencede AMLR olmalidir.
    Arda sag tarafa alindiginda solda oynamak istedigini soylemisti. Yani sag ile sol arasinda tercih yapacagi icin solu tercih etmisti. Ozellikle bu yil oynadigi oyun, acikca ortada oynamayi tercih ettigini gosteriyor. Ozellikle sol tarafta oynadigi zaman gosterdigi isteksizlikle. Ancak sunu unutmayalim ki verilen 20 ile 19'un arasinda hemen hemen hic fark yok. Bu acidan da yaninda 19'luk bir mevki varsa hangi mevkinin 20 oldugu cok hayati onem tasimiyor.

Ozer milli takimlarda surekli MC oynatildi. Ankaraspor'da Hurriyet ve Adem gobekte mucadeleci gorev yaparken, Ozer'in sahada olmasi icin kanata kaydirildi. Izledikce hangi mevki olmasi gerektigi ortaya cikacaktir. Su anda gorulen en ideal mevki MC/AMC. Ancak kanatlarda da oynayabilmeli.

Mesaj Yetkileri