1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Gökhan Zan

Hybrid View

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Turkiyenin en iyi 2. stoperi oldugu konusunda emin misin?

Yerli olarak dersen bile katilamam sana,Ibrahim Toraman,Emre Gungor bence daha iyi oyuncular GOkhan Zandan.

Zaten dusuk verilen degerler bariz bir bicimde Gokhan Zanin zayif noktalari.Bence mukemmel bir profil ne fazla ne az.
    Yerli dicektim pardon. Az olduğunu demiyorum da zaten. İbrahim Toraman yıllardır çağırılmıyor milli takıma, Emre Güngörde anca Gökhanın yedeği. Bunu Gökhan onlardan daha iyi diye demiyorum, ilginç sadece.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MetSel View Post
    Yerli dicektim pardon. Az olduğunu demiyorum da zaten. İbrahim Toraman yıllardır çağırılmıyor milli takıma, Emre Güngörde anca Gökhanın yedeği. Bunu Gökhan onlardan daha iyi diye demiyorum, ilginç sadece.
    Ibrahim Toraman Fatih Terimle uyusmadigi icin cagrilmamistir su gune kadar,bundan sonra yeni bir hocayla eminimki cagrilacaktir.

Emre Gungorde sakatligi vardi bayadir,ayrica dahada ilerde gelisecek bir oyuncu.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Ibrahim Toraman Fatih Terimle uyusmadigi icin cagrilmamistir su gune kadar,bundan sonra yeni bir hocayla eminimki cagrilacaktir.

Emre Gungorde sakatligi vardi bayadir,ayrica dahada ilerde gelisecek bir oyuncu.
    cadan bahs ediyoruz pasi tabiki yuksek olucaktir Emrenin. Ama sakat olmasaydi bile Gokhan oynardi. Bakalım yeni gelen hoca napıcaktır. Sölediğim oki yani Gökhan hakikaten böyleyse vay halimize milli takımın

Mesaj Yetkileri