1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Ankara Karıştı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben hiç bilmediğim bir siteye inanmaktansa CNN'e inanmayı tercih ederim. Daha Türkçeyi bilmiyor nasıl oluyorsa site çalışanları.Ama dediğin de doğru olabilir tabi.Fakat her ne olursa olsun Ankaragücünün bu sene çok karışık işler içinde oldugunu gizleyemez.

Şuanda 100.yılında rezil olma durumuna gelmiş bir takım görüntüsünde Ankara.Takım yönetmeyi bırakın, bakkal dükkanı çeviremeyecek adamlar başta şuanda Ankaragücünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Kusura bakma ama verdiğin sitede Türkçe'yi doğru kullanamıyorlar. Önce Türkçe'yi öğrensinler.

Ayrıca;
    Ankaragücü, Atatürk'e yaptığı saygısızlıktan sonra benim gözümde düştü.
    Ne saygısızlık yapmış arkadaşım ? Bu haber dün aceleyle kondu düzenleme yapmamışlar üzerinde. Dediklerine dikkat et ayık ol.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ben hiç bilmediğim bir siteye inanmaktansa CNN'e inanmayı tercih ederim. Daha Türkçeyi bilmiyor nasıl oluyorsa site çalışanları.Ama dediğin de doğru olabilir tabi.Fakat her ne olursa olsun Ankaragücünün bu sene çok karışık işler içinde oldugunu gizleyemez.

Şuanda 100.yılında rezil olma durumuna gelmiş bir takım görüntüsünde Ankara.Takım yönetmeyi bırakın, bakkal dükkanı çeviremeyecek adamlar başta şuanda Ankaragücünde.
    CNN sadece ajanslardan haber alıyo. Bu site Vassell'le daha önce defalarca görüşmüş yemek yemiş adamlar tarafından yönetiliyo. Ankaragücü'nün içinde olan adamlar bunlar.

Zaten bu yapılanlara ben laf etmiyorum. Benim anlattığım Vassell ve Bebbe hakkında yapılan gereksiz haberler.

Dediklerinede dikkat et istersen. Seninde taraftarlığını yaptığın kulup 4-5 yıldır herkese para dağıtıyo bilmem farkındamısın. Kim bakkal dükkanı çeviremeyecek adam finans dengelerine bakarak görebilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

CNN sadece ajanslardan haber alıyo. Bu site Vassell'le daha önce defalarca görüşmüş yemek yemiş adamlar tarafından yönetiliyo. Ankaragücü'nün içinde olan adamlar bunlar.

Zaten bu yapılanlara ben laf etmiyorum. Benim anlattığım Vassell ve Bebbe hakkında yapılan gereksiz haberler.

Dediklerinede dikkat et istersen. Seninde taraftarlığını yaptığın kulup 4-5 yıldır herkese para dağıtıyo bilmem farkındamısın. Kim bakkal dükkanı çeviremeyecek adam finans dengelerine bakarak görebilirsin.
    [/QUOTE]

Neyse doğru düzgün bir tartışma ve sonucunda iki tarafında fikir sahibi olacağı bir tartışma olmayacak sanırım . "Dediklerine dikkat" "Ayık ol" vsvs. gibi laflar söylemekle de tartışmanın fanatikçe bir kavgaya döneceği belli oluyor.

Ben herkes gibi Ankaragücü hakkında fikirlerimi belirttim.Düşüncülerimin arkasındayım.

Ayrıca yaş olarak benden çok büyüksün, haklı yada haksız daha fazla tartışmaya girmek yakışıksız olacak.

Mesaj Yetkileri