Rezalet!
Başkent'te yaşanan skandallara bir yenisi de önceki gece eklendi. Teknik heyet ve yönetim arasındaki kriz oyunculara sıçradı. 4 ay önce yaklaşık 3 bin taraftarın büyük coşkuyla karşıladığı Ankaragücü'nün yıldızı Vassell, gece yarısı otelden kovuldu.
Ankaragücü yönetimi ile teknik direktör Hikmet Karaman arasında yaşanan skandala, bir yenisi de önceki gece eklendi. Crowne Plaza Otel’de kalan Sarı-Lacivertliler’in İngiliz yıldızı Darius Vassell, gece yarısı otelden kovuldu. Sezon başından beri aynı otelde kalan golcü oyuncu, kulüp tarafından para ödenmediği için yetkililerce apar topar odasından çıkartıldı. Yaşanan rezalet karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Vassell, hemen telefona sarılıp yöneticileri bir bir aradı, ancak kimseye ulaşamadı. Oldukça üzgün olduğunu belirten 29 yaşındaki oyuncu, “Kulübüm otel ile görüşmüş. Daha sonra otel müdürü odamı boşaltmamı istedi. Bunun üzerine Ankaragücülü idarecileri aradım, ama kimse telefonunu açmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kulüpten açıklama bekliyorum. Duruma göre yolumu çizeceğim. Buradan ciddi şekilde ayrılmayı düşünüyorum, ancak kalbim Sarı-Lacivertli taraftarlar için oynamam gerektiğini söylüyor” ifadesini kullandı. Daha sonra İngiliz yıldız, kendi cebinden parasını karşılayarak başka bir otele yerleşti.
Otelden ayrılırken, elindeki Atatürk portresi dikkat çeken İngiliz futbolcu, Atatürk hayranı olduğunu söyledi. Vassell, “Türkiye’ye gelince araştırdım ve kendisine hayran oldum. Bundan sonra nereye gidersem, bu portreyi duvarıma asacağım” dedi. Yıldız oyuncunun, resmi otelden satın aldığı kaydedildi.
fanatik