1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bizim takım sağlamdı kolay kolay yenilmez yine aynı defans hattı olursa
    Ya kendinize şu soruyur sordunuz mu? Benim yerime gol atabilen birisi olsaydı, siz bu maçda fark yiyecektiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ya kendinize şu soruyur sordunuz mu? Benim yerime gol atabilen birisi olsaydı, siz bu maçda fark yiyecektiniz.
    Sen kendine şu soruyu sordun mu? Ben olmasam dünya daha güzel olmazmıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Batuhan bunlar kendini avutuyor. O gün rezil olmadıysalar bu, maçı yüzlerce kişi yerine sadece Mustafa abinin izlemiş olması nedeniyleydi! Eğer o gün tribünler dolu olsaydı, sizin yediğiniz goller bugün youtube'da görüntülenme rekorları kırıyor olacaktı. Hadi yine yağmurlu havaya dua edin siz. Biletix iyi çalışmamış..

Bir de o defans hattını baya bi deldik hatırlıyorsanız. Bir torba gol yediniz. Defansa iyi diyebilmek için 2-3 tane yemeniz lazımdı. Ya frikikten bile gol yediniz daha ne olsun. Kafa golü, uzaktan gol her tarz golü yediniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Batuhan bunlar kendini avutuyor. O gün rezil olmadıysalar bu, maçı yüzlerce kişi yerine sadece Mustafa abinin izlemiş olması nedeniyleydi! Eğer o gün tribünler dolu olsaydı, sizin yediğiniz goller bugün youtube'da görüntülenme rekorları kırıyor olacaktı. Hadi yine yağmurlu havaya dua edin siz. Biletix iyi çalışmamış..

Bir de o defans hattını baya bi deldik hatırlıyorsanız. Bir torba gol yediniz. Defansa iyi diyebilmek için 2-3 tane yemeniz lazımdı. Ya frikikten bile gol yediniz daha ne olsun. Kafa golü, uzaktan gol her tarz golü yediniz.
    İyide frikikten golü biz atmadık mı ?

Bu arada ben artık bu tarz polemiklere girmeyip, önümüzde ki maçlara bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İyide frikikten golü biz atmadık mı ?
    Dikkat edersen ilk cümlenin gidişatı lafların sana olmadığını gösteriyor. Paragraf da yaptım ama etkisi olmamış..

Ya benim abone olduğum konular silinmiş neden acaba?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Dikkat edersen ilk cümlenin gidişatı lafların sana olmadığını gösteriyor. Paragraf da yaptım ama etkisi olmamış..

Ya benim abone olduğum konular silinmiş neden acaba?
    Abi bi kontrol et, ben abonelik sistemini kullanmıyorum, durmadan mail geliyor yoksa. =)) Bu arada konular karıştı.

Mesaj Yetkileri