1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006

Ben sizi Allah'a havale ediyorum, sanırsam dört beş fark atsanız kendinizi Uzay takımı felan sanırdınız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben sizi Allah'a havale ediyorum, sanırsam dört beş fark atsanız kendinizi Uzay takımı felan sanırdınız.
    Batuhan maçın açık ara en kötü oyuncusu olmana rağmen, Guiza'nın bile atabileceği pozisyonları kaçırmana rağmen hala burada bizim takıma laf atabiliyorsun. Senin bizi eleştirebilmen için kafadan 10-15 sene kendi özeleştirini yapman lazım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Batuhan maçın açık ara en kötü oyuncusu olmana rağmen, Guiza'nın bile atabileceği pozisyonları kaçırmana rağmen hala burada bizim takıma laf atabiliyorsun. Senin bizi eleştirebilmen için kafadan 10-15 sene kendi özeleştirini yapman lazım.
    İltifatın için teşekkürler, kendime hep bir numara olmayı hedef koydum, ya baştan ya sondan. Ama şu var, ben kendime özeleştir yapabiliyorum. Siz kendiniz hala uzay takımı sanıyorsunuz. Gün gelir devran döner. Bundan sonra önümde ki maçlara bakmaya karar verdim, bu tarz polemiklere girip, ismimi kirletmeyeceğim, işime bakacağım. Ben bu yazılanları Türk halkına bırakıyorum.

Mesaj Yetkileri