1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Oyunun RAM Gerekliliği Düşürülebilir mi?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

valla benim cok eski bir makina vardı, hattı anakartını çoğu bilgisayarcı çözemiyordu o bile 1 gb rami destekledi, bence 1 gb bir ram al, ben 2009 u oynamak için 2 gb ram almıstım eski makinaya

Quote Originally Posted by hercai87 View Post
    "gungorbdk" Kardeşim bırak sen 2 tane 512 lik RAM düşüncesini direk onların yanında 1 tane DDR2, 2 GB lık RAM al, kingston aldım geçen hafta sadece 85 lira ve oyun dehset hızlandı + 3d maçları çok rahat izleyebiliyorum toplam ram im suanda 2.5GB oldu eski 512im le beraber...
    4 lig small database le açık ve takır takır herşey
    mutlaka 1GB yada 2GB al, uğraşma 512liklerle sakın çok büyük parasal fark yok sen yinede araştır göreceksin!!!
    Peki hocam, anakartta 4 slot var ama sanırım 2 tane 256'lığı satsam iyi olur. Bunlar yerine 1 tane 2 gb veya 2 tane 1 gb iyi olacaktır o zaman.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    valla benim cok eski bir makina vardı, hattı anakartını çoğu bilgisayarcı çözemiyordu o bile 1 gb rami destekledi, bence 1 gb bir ram al, ben 2009 u oynamak için 2 gb ram almıstım eski makinaya
    Hocam çok iyi söyledin vallaha. Umarım benim anakartım da destekler. Önümüzdeki hafta araştıracağım.

Mesaj Yetkileri