Arkadaşımızın dediği korner pozisyonu bir kez benimde başıma geldi ağzım açık kaldı, noluo dedimŞimdi oyuncu ayarlara girip baktığımda, ileri 4lümün "stay forward" olduğunu gördüm.

Benim asıl muzdarip olduğum konu taktiğim.Fm 09a kadar genelde 4-4-2 nin varyasyonlarıyla oynadım.09da ise 4-2-3-1 sistemine geçtim ve gerçekten küçük büyük oynadığım tüm takımlarda başarı sağladım.(örn: bs premier den aldığım Toquay'ı 3 sezonda 3 şamiyonluk ile Championshipe çıkardım)Gerek diziliş gerekse mantalite anlamında taktiğimde bir değişiklik yapmadan Fm 10a uyarlamama rağmen sonuçlar hiçde istediğim gibi gitmiyor.Şuan Juve yi çalıştırıyorum; Serie A ve Şamp Ligi maçları toplam 12 maça çıktım ve sadece 17 gol atabildim ve 7 gol yedim.Evimde Urziceni ve Parmaya yenildim.Benim için bu maçlar trajikomik bi olaydırÖzellikle Parma maçında takım rezildi. Ama yinede taktiğimi değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik.Mantalitede oynamalar yapıcam, uğraşıcam, oturtucam inşallah taktiği.Fikir ve görüşlerinize açığım...