Dün gece Son Kale mi ne Kanaltürk'te Serhat Ulueren'in sunduğu, Reha Muhtar ve Ahmet Çakar'ın konuk olduğu programda epey konuşuldu tartışıldı bu konu. Açıkçası kişisel fikrim bu bayanın masum olmadığı yönünde. Kafama birşey atıldı küfür edildi falan bunları geçtim bunları savunmuyorum ama bayanın yaptığı harekette orada ki derbi hırsıyla doldurulmuş, patlamaya hazır birer bomba haline getirilmiş -bilerek ya da bilmeyerek yönetim tarafından, basın tarafından- "gözü dönmüş" adamlara hareket çekersen hala hayatta olduğuna dua etmeli. Bundan sonra da bunun önü alınmaz. Dün gece Ahmet Çakar'a sonuna kadar katıldım. Sakil açıklamalar yapan iki kulüp yönetimine, Galatasaray tribünlerine, salonda parkeye inen bütün taraftarlara, Fenerli oyuncuya vuran taraftara, 10bin küsür seyirciye hareket çeken ve orada olması zaten yasak olan insanlara vs. kısacası hakeden herkese fazla fazla cezalar verilmeli ki ibret olsun.

Bir de yayına gelen Fenerli basketbolcunun yumruk attığı arkadaş. Kız arkadaşımı kolluyordum falan diyor, görüntüleri gösteriyorlar ama valla bana pek kız arkadaşını savunuyormuş gibi gelmedi. Yumruğu atan oyuncunun önünden giden 2 Fenerli oyuncudan birine vurmak için aşağı doğru bir hamle yapıyor gibiydi ama bir tek bana öyle geldi heralde.