1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: El Kol Hareketi Yapan Bir Bayan...

Hybrid View

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz olay bence şu: olayı çıkartan kadın olsun, fbli ya da gsli olsun farketmez.

hala birşeyler arıyorsunuz, bayan yaptı, volkan kol hareketi yaptı vs. bunları geçin. sorunu herkes gösterir. yapılması gerekenleri yazmamız gerekiyor.

adnan polat ve aziz yıldırım çıkıp birşey yapmadığı sürece her maçta aynı olaylar olacaktır. çok mu zordur iki başkanın bir araya gelip barış mesajları vermesi. zor olabilir çünkü medyamıza ekmek çıkmaz.

Bekir Coşkun'un bugün çok güzel bir yazısı vardı ama hafiften siyaset'e gireceği için yazmayayım buraya. orada çok güzel şeyler söylüyordu aslında bu konuya uygun Türk gençliğiyle alakalı.

Türk sporu için belkide en çok çaba gösteren kişi Aziz Yıldırım'dır.

Ancak seninde dediğin gibi beraber hareket etmek gerekiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post

Zaten asıl sorun burda. Bizim milletimiz çok seviyor malesef benim babam senin babanı döver kavgasını. Ben bir kişi duymadım ki GS li Olsun Fener başkanı daha iyi yapıyo bu işi desin ya da tam tersi.Her şeyde kulp bulmak için kulp bulduğumuz gibi herkesi de evet bizimki daha iyi yapıyor diye savunuyoruz.

Kimse Türk sporu için uğraşmıyor.Kimse.Hepsinin gücü var ama kimse yapmıyor. Hepsi ne yapıyorsa kendi için yapıyor. Diğer başkanların olduğu gibi Aziz Yıldırım da Türk sporu için yaptığı şeyler olduğu gibi aynı seviyede Türk sporu için yaptığı negatif,hafızalardan silinmeyen şeylerde vardı.

Kimse kusura bakmasın ben Süleyman baba dışında kimseyi tanımam bu konuda. Biraz Metin Aşık ,biraz Ali Tanrıyar gelir, Ali Tanrıyar'a biraz dedim çünkü bir lafı ters anlaşıldı o yaşta normal karşılarım,o lafıda meşhurdur.Diğer gördüğüm tüm başkanlar ise önce can sonra canan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post

Kesin öyledir Derbi mağlubiyeti sonrası "Merdivenler doluydu" diyen de bu adam değil mi kardeşim. Gayet karşılıklı çirkin açıklamalar var, maalesef Başkanlar bu konuda sınıfta kaldı...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Kesin öyledir Derbi mağlubiyeti sonrası "Merdivenler doluydu" diyen de bu adam değil mi kardeşim. Gayet karşılıklı çirkin açıklamalar var, maalesef Başkanlar bu konuda sınıfta kaldı...
    Merdivenler boş muydu?Ortada kurallara uymayan ve 10 yıldır profesyonel iş ahlakıyla yönetilen iki takım var...

Mesaj Yetkileri