bunları inkar eden ya da bayanın hareketinden önce yaşanmadığını söyleyen yok zaten. En azından ben söylemedim. Ama şunu diyorum bunlar nerede yaşanmıyor ki -savunduğumdan değil- burada yaşanması bu kadar çok tartışılır oldu. Haa birşeylerin üzeri kapatılmak için ama zaten olaylar vardı denmeye getiriliyorsa o ayrı. Bunlar tamamen benim görüşümdür aynı fikirde olmak zorunda değil kimse ama bence durum bundan ibaret.Protokol tribünündeki çocuğu dışarı çıkartımaları,
Maç öncesi ısınma hareketleri sırasında Fenerbahçeli oyunculara küfür ve hakaret edilmesi,
Fenerbahçe benchinin olduğu bölgeye anahtarlık, çakmak, telefon, şişe atılması ve bu maddelerden bir emniyet amirinin yaralanması,
Yukarıda saydığım olaylar bayanın o hareketinden önce yaşanmıştır.
Sponsor davetiyesinin Fenerbahçelilere özel bir davetiye olduğu da söylenmedi. Ama o davetiyeyle yasak olmasına rağmen bir Fenerbahçeli içeri girebiliyorsa sorun var demektir. Ayrıca son anlarda kaçan bir basketle de ahlayıp vahlayıp kendini deşifre ediyorsan zaten orada 12000 kişiyi kontrol altına alabilecek bir güç dünya üzerinde yoktur. Hele ki aralarında böyle düşmanca duygular besleyen iki takım taraftarıysa söz konusu.

Alıntılı Yanıtla