-
Devir fotoşop devri evet. Ama amatör fotoğrafçı rastgele bir yerde çekmiş, çektiği görüntülerde basketbol enstantaneleri gittiği maçlardan , aslında başka resimlere ilgisi var belirteyim dedim.Fotocommunity.de sitesinden ,yani adam düşünüp de ben nasılsa biri araştırır bir komplo teorisi düzenleyeyim Galatasaray'a diye düşünmüştür herhalde. Kaç aylık plan yapmış.
Ha bunları niye araştırdım? Bende inanmak istemedim canım kardeşim senin gibi,fotoşop var dedim video ile oynama var dedim bu devirde ve detaylı araştırma yaptım.
İlkinde dikkat edersen canım kardeşim resim ve istatistiğe güvenmedim.
Eurobasket.com dan günün raporlarını buldum, o günkü GS maçını anlatan.Pivotun yazısını okuduysan eğer bizim Tufan'ı başa bela olarak gören ribauntlarda ilk kişi odur derim.O yüzden 2 misli çalışıyor.
Ortada yapılmaması gereken ve GEREKSİZ bir hata var.Kardeşim sen hazırlık maçı yapıyosun oynamasın ne olacak. Cezası varsa olmalıdır, neyse cezası.
Kulubun bu düşüncesizliği yapanları temizlemesi gerekiyor. Zamanında farklı branşlarda Fenerbahçe'nin de çok büyük bir yanlışlığa düştüğü oldu diğer takımlarında.
Eğer düzgün olmak istiyorsak önce özeleştiri yapıp hatamız varsa evet hatalıyız demek zorundayız.Her şeye bir kulp bulmayalım.Ama her şeyi de asıp kesmeyelim. O da doğru değil.
O takımlardan birinin başında Murat Didin'in olması gerekiyor.Ona sorarlarsa dürüstce cevap verir
Mesaj Yetkileri