Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Skandal gerçektende..Umarım gerekli cezalar verilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devir fotoşop devri evet. Ama amatör fotoğrafçı rastgele bir yerde çekmiş, çektiği görüntülerde basketbol enstantaneleri gittiği maçlardan , aslında başka resimlere ilgisi var belirteyim dedim.Fotocommunity.de sitesinden ,yani adam düşünüp de ben nasılsa biri araştırır bir komplo teorisi düzenleyeyim Galatasaray'a diye düşünmüştür herhalde. Kaç aylık plan yapmış.

Ha bunları niye araştırdım? Bende inanmak istemedim canım kardeşim senin gibi,fotoşop var dedim video ile oynama var dedim bu devirde ve detaylı araştırma yaptım.

İlkinde dikkat edersen canım kardeşim resim ve istatistiğe güvenmedim.

Eurobasket.com dan günün raporlarını buldum, o günkü GS maçını anlatan.Pivotun yazısını okuduysan eğer bizim Tufan'ı başa bela olarak gören ribauntlarda ilk kişi odur derim.O yüzden 2 misli çalışıyor.

Ortada yapılmaması gereken ve GEREKSİZ bir hata var.Kardeşim sen hazırlık maçı yapıyosun oynamasın ne olacak. Cezası varsa olmalıdır, neyse cezası.

Kulubun bu düşüncesizliği yapanları temizlemesi gerekiyor. Zamanında farklı branşlarda Fenerbahçe'nin de çok büyük bir yanlışlığa düştüğü oldu diğer takımlarında.

Eğer düzgün olmak istiyorsak önce özeleştiri yapıp hatamız varsa evet hatalıyız demek zorundayız.Her şeye bir kulp bulmayalım.Ama her şeyi de asıp kesmeyelim. O da doğru değil.

O takımlardan birinin başında Murat Didin'in olması gerekiyor.Ona sorarlarsa dürüstce cevap verir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu komik olmuş işte, Galatasaray maçında Alex cezalı olmasına rağmen oynasa ve Fenerbahçe maçı kazansa aynı şeyi mi söylerdin? O zaman Dünyta Kupası Finali'nde cezası nedeniyle oynayamacak olan birisi çıksın oynasın maça, sonra 10 maç men edilsin ama Dünya Kupası'nı kazanmış olsunlar.

Cezalı oyuncu oynatırsan, bu hangi spor müsabakası olursa olsun cezası hükmen mağlubiyettir. Dünya'Nın neresine gidersen git bu durum böyledir.
    Konu yine futbol muhabbetine girecek ama söliyim.Verdiğin örnekle bu bir değil.O futbol,bu basket.Biliyorsunuz ki bu konuyu fazla irdelenmezse iki günde rafa kalkar.Ancak niye yalan söliyim kurallar ne derse desin Oyak maçının yada Fenerbahçe maçının sonuçlarının bizim için hükmen mağlubiyet olacağini sanmam.Düşünüyorumda şimdi Fenerbahçe maçını hükmen mağlup olarak değiştirileceğini.Bence Cemal'e para ve maç cezası verirler ve bu konuda kapanır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhuyla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş‚ bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü‚ Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiyeden özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılıktan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın da savunacak bir şeyi kalmamış yinede dürüst bir açıklama olmuş.Galatasaray CC ligden düşebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhuyla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş‚ bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü‚ Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiyeden özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılıktan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
    Demek ki doğruymuş, tamam işte şimdi ne ceza uygun görülürse çekilir. Gerekirse küme düşürme, gerekirse hükmen mağlubiyet... Bu işte parmağı olan herkes kapı dışarı edilmeli, ama basketbol sorumlularına da sözüm olacak, şu yapılanları nasıl farketmezsiniz anlamak mümkün değil. Yönetim umarım daha somut adımlar atar bu konuda...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Tamam da kardeşim bu adamın cezası sizin maçta mıydı yoksa hazırlık maçlarında mı? Hazırlık maçlarında ise orada hükmen mağlup sayılırız, niye derbide mağlup sayılıyoruz? Ve cezası hazırlık maçlarında olan bir adam hazırlık maçlarında oynadı diye nasıl ligden düşürülüyoruz?
    1. Hazırlık maçlarında ceza çekilmesi nerede görülmüş?
    2. 5 maç oynamama cezasını hazırlık maçlarında oynamayarak tamamlaması gerekirken o hazırlık maçlarında oynamış.
    3. Yani 5 maçlık oynamama cezasının hepsini tamamlamamış.
    4. Durumu farkeden Oyak, itirazda bulunmuş, basın bunu duymamış, duyurmamış.
    5. Fenerbahçe bu oyuncunun 5 maç cezası olduğunu, oynana da ligin 5. hafta maçı olduğundan, bu oyuncuyu sahada görünce, maç devam ederken (daha galibiyet-mağlubiyet belli değilken) bu konuda itirazını, kendi sebeplerine göre yapmış.

Şimdi Galatasaray Kulübü'nün açıklamasını beklemek en doğrusu. Mutlaka onların da geçerli sebepleri vardır, hem sezon başında kupa maçları vardı, belki orada oynamayarak ve ligin bir kısmında oynamayarak cezasını doldurdu, bunu ben araştırmadım bu nedenle bilmiyorum. Yani kupa maçları da belki hesaba katılmıştır ve hazırlık maçlarının bu nedenle bir önemi yoktur ama yine de hazırlık maçında başka oyuncunun formasını giyip oynaması da ne kadar sportmencedir? Ama eğer bu gelişmeler doğruysa sadece sportmenlik konuşulmaz.

Şimdi öncelikle Galatasaray'ın sonra da federasyonun yapacağı açıklamayı beklemeli. O zaman durum daha da netleşir ve tek taraftan bakmayı bırakmış oluruz. Bekleyelim, gelişmeleri görelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi galiba sen bunu yazarken açıklama geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

benim anlamadıgım yani sadece bi hazırlık macı için neden bu riski almıslar ki cemal oynamasa ne kaybederlerdi sonucta ayrıca okudugum kadarıyla bu hazırlık macındaki rakibin koclarıda türkmüş tolga öngören ve murat didin diye okudum dogru mu bilmiyorum sözlükten ama bu da ilginc onlarda mı tufan zannetmis acaba cemali
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben mesajı yazarken Galatasaray'ın açıklamasını görmemiştim, önce yazdığım mesajda olduğu gibi olayın sorumlularının takımla ilişkisi kesiliyor. gerçekten Galatasaray, büyük camiaya yakışan bir açıklamada bulunmuş. Buradan uygulanacak disiplin kuralı ihlallerine de, bu işgüzarlar sebebiyle uyacaklarını anlıyorum.

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Konu yine futbol muhabbetine girecek ama söliyim.Verdiğin örnekle bu bir değil.O futbol,bu basket.Biliyorsunuz ki bu konuyu fazla irdelenmezse iki günde rafa kalkar.Ancak niye yalan söliyim kurallar ne derse desin Oyak maçının yada Fenerbahçe maçının sonuçlarının bizim için hükmen mağlubiyet olacağini sanmam.Düşünüyorumda şimdi Fenerbahçe maçını hükmen mağlup olarak değiştirileceğini.Bence Cemal'e para ve maç cezası verirler ve bu konuda kapanır.
    Niye bir olmasın arkadaşım? Cezalı oyuncu oynatmanın her yerde cezası hükmen mağlubiyettir. Bu değişmez, futbola göre ayrı, basketbola göre ayrısı olmaz.

Konu elbette irdelenecek, çünkü ortada sahtekarlık var, bunu zaten kulüp de kabul etmiş, sen neyi savunuyorsun onu da anlamadım?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi bu gibi durumlarda eskiden bayağı bir kafa patlatmıştım, şu tür bir uygulama olabilir;

Sahte belge ile kandırmak suç, ama yurtdışında hazırlık maçında yabancı takıma karşı oldu,kandırılan bizim federasyon değil.

Yani başvurulursa Fiba'da da ceza kapıda.

Yurtiçindeki maçlarda Cemal Nalga'yı herkes tanıdığından dolayı oynamamış maçlarda.Bu da 3 maç eder.

Buna göre cezasını tamamlamadı diye adilane verilmesi gereken öncelikle 2 maç puan silme cezası. Cemal'e bilerek oynadığından ve sorumlularına hak mahrumiyeti cezası. 1 seneye kadar uzayabilir.Cemal bu sezonu ya da yarı sezonu kapatabilir. Ama küme düşme zor. Çünkü yanlışlık burda yapılmıyor.

Fiba'dan hak mahrumiyeti gelebilme ihtimali daha fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ama abi Oynamadığını gösteren belgeler Türkiye Basketbol Federasyonuna veriliyor sonuçta..Yani ortada Federasyonu kandırmak var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Konu elbette irdelenecek, çünkü ortada sahtekarlık var, bunu zaten kulüp de kabul etmiş, sen neyi savunuyorsun onu da anlamadım?
    Yapılan bu teknik rezalati inan savunmuyorum.Sadece o cezaların verileceğine inanmadığımı belirttim..
    Ayrıca kulübün açıklamından sonra bir şey demek istemiyorum.Bunu gerçekleştirenler kulüb içinde cezalarını almışlar zaten.Sanırım Dedehayır ve Okan Çevik'de kovulan teknik kadroya dahil.Küçülmeye giden basketbol şubemizde büyük rezillikler yaşanıyor.Burda baş sorumlu Cemal.Derhal kulüp ile olan ilişkisine son verilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Dedehayır maalesef hala görevinde..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir durum var abisi.Kafam karışık da şimdi, ters anlatabilirim siz toparlarsınız.

Cemal Almanya'ya turnuvaya giderken zaten lisansı verilerek çıktı. Burayla belge anlamında ilişkisi kesildi.

Çıktı maçını oynadı. Zaten hazırlık maçından sonra olay oldu.

Sonrasında federasyona hangi belgelerle başvurdukları önemli.Yani lisans ve belge üzerinde herhangibir değişiklik yapılmıyor.Kulup maçta şu kişiler oynadı şeklinde veriyor.Evrakta sahtecilik yok yani.Anlatabilmişimdir umarım.

Asıl direkt kandırılma fiili yurtdışında işlenmiş. Ordaki suç daha büyük.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyuncuya verlsin ceza , galibiyeti 2.plana attırmayalım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten ceza küme düşürme olayı olmazsa yani olaylar dediğim gibi cereyan ettiyse Fener maçına kadar gitmez abisi ama takım sporlarında cezalı oyuncu oynatanın oynadığı maçlarda hükmen yenik sayılmaya mahkumdur ve ardından gelecek ekstra cezalarada mahkumdur.

Burda zaten o maç tartışılmıyor.

Hem canım abisi sen doğumgününü kutlasana yahu

Ceza 5 hazırlık maçı için verilmiş olsa da bu ceza çekilmediği için Galatasaray Cafe Crown'un oynadığı daha doğrusu Cemal Nalga'nın oynamış bulunduğu maçlarda da hükmen malubiyet alınması gerekir. (Oynadığı hazırlık maçları dahil 20-0 hükmen tescil edilmeli)

Cemal Nalga TBlstats sitesine göre 5 maçta da oynamış ligde. Galatasaray Cafe Crown'un oynadğı tüm lig maçlarının sayısı da budur.

-Yani

19.10.2009Reg.S. Day 1vs. Oyak RenaultW 68 - 63
    26.10.2009Reg.S. Day 2@ Kepez BelediyeL 74 - 63
    01.11.2009Reg.S. Day 3vs. ErdemirsporW 98 - 89 OT
    08.11.2009Reg.S. Day 4@ BanvitsporL 79 - 77
    15.11.2009Reg.S. Day 5vs. Fenerbahce UlkerW 74 - 72 2OT

Bu maçlardan Mağlub oldukları dahil 20-0 olarak tescil edilmeli kurallar gereği.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Ceza 5 hazırlık maçı için verilmiş olsa da bu ceza çekilmediği için Galatasaray Cafe Crown'un oynadığı daha doğrusu Cemal Nalga'nın oynamış bulunduğu maçlarda da hükmen malubiyet alınması gerekir. (Oynadığı hazırlık maçları dahil 20-0 hükmen tescil edilmeli)

Cemal Nalga TBlstats sitesine göre 5 maçta da oynamış ligde. Galatasaray Cafe Crown'un oynadğı tüm lig maçlarının sayısı da budur.

-Yani

19.10.2009Reg.S. Day 1vs. Oyak RenaultW 68 - 63
    26.10.2009Reg.S. Day 2@ Kepez BelediyeL 74 - 63
    01.11.2009Reg.S. Day 3vs. ErdemirsporW 98 - 89 OT
    08.11.2009Reg.S. Day 4@ BanvitsporL 79 - 77
    15.11.2009Reg.S. Day 5vs. Fenerbahce UlkerW 74 - 72 2OT

Bu maçlardan Mağlub oldukları dahil 20-0 olarak tescil edilmeli kurallar gereği.
    Evet İsocum bu konuda sana katılıyorum

Ama ozzymanborn size katılmadığım tek nokta var. 3 maçta Cemal Nalga oynatılmadı. Sizin hesaba göre 2 maç hükmen olur dediklerinizihesaba katacak olursak. Yani böyle bir durumda son 3 maç olduğu gibi tescil edilir.

Tabi bunun Fiba boyutu olacak bir de

1- Evet 3 maç oynatılmadı ama 2 maç oynatıldı yani 4. maç cezasını hiç çekmemiş sayılması gerekir. Eğer herhangi bir lig maçında sakatlığı veya başka bir sebeple oynamamış olsaydı 4. maç cezasını da çekmiş olurdu 5. yi de... Ama burda tüm maçlarda oynamış olduğu görülüyor. Yani cezasını tamamlamamış o yüzden çıktığı her maç ayrı ceza konusu olacaktır.

2- Zaten basketbolda 2 maç (futboldaki 3 maç) hükmen yenik sayıldığınız zaman bir alt kümeye düşersiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim bahsettiğim 5 maç ceza alması ve bunlara hazırlık maçlarının dahil edilmesiydi.Yani son 3 hazırlık maçında oynadı. Yani 2 maçlık cezasını tamamlamadı. Bu konuyu bir kenara koyalım. Ben sıralamanıza göre yanıt verdim. Yani yazdığınız konuda bir şey yok. Ama Cemal Nalga 3 hazırlık maçında oynamadıysa ligin 5 maçının 5 inde de 20-0 olmaz.

Şöyle anlatayım niye çıkardın niye çıkardın olur, federasyon duruma el koyar. Al kardeşim iki kere 20-0 lık yenilgi der.Şimdi oynat der ya da demez o federasyonun insiyatifindedir.

Burda durum şöyle ilginç.Olaylar fiil olduktan sonra ortaya çıkıyor.Yani olayda dur kardeşim denilecek mahal bile bırakılmamış. Çizilir çizilir diğer 3 maç devam eder aynı şekilde.

Gönlümden geçeni sorarsan herkes için ibret olsun diye 5 maçın da 20-0 olarak tescil edilmesi ama kurallar var bir yanda, kurallar bunu belirtmiyor.

2. konuya gelecek olursak o konu hakkında 2008 yürürlüğe giren disiplin yönergesi vardı galiba en son, tam hatırlamıyorum şimdi, küme düşürülme olayı federasyon yönetim kurulunun kararı sonucu olur diye madde değiştirilmiş miydi bakmak lazım. Değiştirilmediyse zaten 2. lige düşürülür bunun başka bir kurtuluşuda yok.

Değiştirilmediğini umarım çünkü şu pozisyonda düşürülmesi düşürülmemesinden daha iyi.GS'li yöneticiler dahi gerekirse katlanırız diyerek düşürülmeyi hakkettiklerini belirttiler zaten.

Disiplin yönergesinde

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Avrupa maçları da sıkıntıya girebilir.Uluslararası kurul kararları daha ağırdır. Ve o belgeleri gösterirken kazığı bir üst makama atmış oluyorsun. Ordan da savunma isterlerse en az 1 yıl olmak üzere yabancı müsabakalardan hak mahrumiyeti gelebilir. Yani olayın boyutlarını ilerletmek isteyen daha da öteye taşır.
    Last edited by Melekovic : 19.Kasım.2009 at 03:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Basketbol Federasyonu'nda büyük hatası var. Oyak'ın itirazını incelememişler. Bırak incelemeyi itirazı kabul bile etmemişler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi incelemişler ama işte gerekçede bir sorun var.Çünkü Oyak yanlış itiraz etmiş.Oyak'ın ilk itirazı şu. Hazırlık maçında 5 maç ceza alan bir oyuncu resmi 5 maçta oynamamalı şeklinde.Yani bu olaylardan haberleri yoktu o itiraz sırasında. Konu bu şekilde taşınıncada hazırlık maçlarında ceza alan bir oyuncu cezasını hazırlık maçlarında oynamayarak doldurabilir gerekçeli kararı tekrarlandı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyna dediler oynadım
    GALATASARAY’da günün adamı olan Cemal Nalga yönetimin aldığı karar sonrası kendisini savundu. Milli oyuncu şöyle konuştu: “Bana ne dedilerse ben onu yaptım. Ben basketbolcuyum. Ben sadece bana söylenenleri yaptım.” Bu arada Nalga’ya, yöneticilerin, “Sen hiç konuşma, herkesi bize yönlendir” uyarısı yaptığı öğrenildi.
    Cemal’i oynatmaya mecbur kaldık
    Görevden alınan Galatasaray Basketbol Antrenörü Okan Çevik yönetimin aldığı karar sonrası oldukça üzgündü. Çevik şöyle konuştu: “Hazırlık döneminde tam 3 basketbolcumuz sakattı. Cemal’i oynatmakta mecbur kaldık. Biz bile bile kime yanlış yaptık. Biz kimsenin günahını almaya, haksızlık yapmaya kalkışmadık.”
    Elbet bizim de söyleyeceklerimiz olacak!
    Apar topar kovulan Menajer Mert Uyguç ise, “Fatura yalnız size kesildi, bunda idarecilerin hiç mi suçu yok” sorumuza, “ Uyuyup uyanalım. Elbette bizimde söyleyeceklerimiz olacak. Düşünüp gerekli açıklamaları yapacağız” dedi.

Kaynak: Hurriyetspor

Burda Okan Çevik'in açıklaması çok komiğime gitti,gece gülerek yatacağım Yahu alt tarafı oynadığın hazırlık maçı.3 oyuncu sakatmış da mecbur kalmış. 7 kişi ile oyna. 30 sayı fark yesen kim ne diyecek sana.Mecbur kalmışmış.Hiç konuşma daha iyi.
    Last edited by Melekovic : 19.Kasım.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Of uykum kaçtı çenem düştü,gece gece tel gelirse böyle olur

Şimdi gelelim,aslında ne oldu köşemize

Turgutcum olsaydı burda daha iyi açıklardı ama şöyle izah edeyim.

Antrenörün asıl söylemesi gereken şey şuydu:

Cemal Nalga'nın Temmuz ayında sakatlığı vardı (ayak tarak kemiğinde stres kırığı) ve 1.5 ay oynayamayacak durumdaydı. (Sakatlık durumuna göre iyileşmesi eylül ün 2. haftasına denk geliyor), bir pivot için bu tür sakatlıklardan sonra maç formu yakalama süreci diğer oyunculara göre daha uzundur. Daha ilk karşılaşmadan da ceza alınca form tutup lige hazır girsin diye böyle uygun gördük.

Tabi böyle bir şey diyemez

Bu mesajda işin aslı ne diye bir parodi vardı ona döndü

Söyleyin bakalım işin aslı neee, çekinmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Cemal’i oynatmaya mecbur kaldık
    Görevden alınan Galatasaray Basketbol Antrenörü Okan Çevik yönetimin aldığı karar sonrası oldukça üzgündü. Çevik şöyle konuştu: “Hazırlık döneminde tam 3 basketbolcumuz sakattı. Cemal’i oynatmakta mecbur kaldık. Biz bile bile kime yanlış yaptık. Biz kimsenin günahını almaya, haksızlık yapmaya kalkışmadık.”
    Ne demek mecbur kaldık Hazırlık maçı oynuyosun hoca isterse 100 - 0 bitsin ne fark eder. Sen oyuncularını denemek, Taktiklerini oturtmak için yapıyosun onları. Mademki rotasyon oyuncun yok hiçmi altyapı oyuncusu yok Galatasaray'ın.

Galatasaray'ın maçını yayınladımı hiç bu dönemde digiturk ? Ordaki spikerler Tufan ve Cemal'i nasıl ayırt edemediler oda ayrı muamma.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yukarıda bahsedilen cezaları verecek çapta bir federasyona sahip olduğumuzu düşünmüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey çok garip ve traji komik ama asıL soru şu. Neden bir oyuncu ceza aLıyorsa bu hazırLık maçLarında da geçerLi oLuyor. Bir ceza varsa resmi maçLar geçerLi oLsun. İşin asıL garipLiği buradan başLıyor zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

sakary Ali Misafir

yok böyle bir olay..rezillik olmuş.

şimdi NTVSpora Murat Didin bağlandı.O da dedi çok saçma diye.o farketmemiş Cemal'in Tufan formasıyla oynadığını.Cemalın oynadığını farketmiş ama hangi formayla oynadığını farketmemiş.oğlu farketmiş söylemiş Murat Didin'e Cemal abi niye Tufan'ın formasıyla oynadı diye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tufan aslında Hulk, sinirlenince Cemal'e dönüşüyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Tufan aslında Hulk, sinirlenince Cemal'e dönüşüyor
    Harika..Üstüne ne denir ki..