31 ile 60 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim bahsettiğim 5 maç ceza alması ve bunlara hazırlık maçlarının dahil edilmesiydi.Yani son 3 hazırlık maçında oynadı. Yani 2 maçlık cezasını tamamlamadı. Bu konuyu bir kenara koyalım. Ben sıralamanıza göre yanıt verdim. Yani yazdığınız konuda bir şey yok. Ama Cemal Nalga 3 hazırlık maçında oynamadıysa ligin 5 maçının 5 inde de 20-0 olmaz.

Şöyle anlatayım niye çıkardın niye çıkardın olur, federasyon duruma el koyar. Al kardeşim iki kere 20-0 lık yenilgi der.Şimdi oynat der ya da demez o federasyonun insiyatifindedir.

Burda durum şöyle ilginç.Olaylar fiil olduktan sonra ortaya çıkıyor.Yani olayda dur kardeşim denilecek mahal bile bırakılmamış. Çizilir çizilir diğer 3 maç devam eder aynı şekilde.

Gönlümden geçeni sorarsan herkes için ibret olsun diye 5 maçın da 20-0 olarak tescil edilmesi ama kurallar var bir yanda, kurallar bunu belirtmiyor.

2. konuya gelecek olursak o konu hakkında 2008 yürürlüğe giren disiplin yönergesi vardı galiba en son, tam hatırlamıyorum şimdi, küme düşürülme olayı federasyon yönetim kurulunun kararı sonucu olur diye madde değiştirilmiş miydi bakmak lazım. Değiştirilmediyse zaten 2. lige düşürülür bunun başka bir kurtuluşuda yok.

Değiştirilmediğini umarım çünkü şu pozisyonda düşürülmesi düşürülmemesinden daha iyi.GS'li yöneticiler dahi gerekirse katlanırız diyerek düşürülmeyi hakkettiklerini belirttiler zaten.

Disiplin yönergesinde

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Avrupa maçları da sıkıntıya girebilir.Uluslararası kurul kararları daha ağırdır. Ve o belgeleri gösterirken kazığı bir üst makama atmış oluyorsun. Ordan da savunma isterlerse en az 1 yıl olmak üzere yabancı müsabakalardan hak mahrumiyeti gelebilir. Yani olayın boyutlarını ilerletmek isteyen daha da öteye taşır.
    Last edited by Melekovic : 19.Kasım.2009 at 03:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri