1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi incelemişler ama işte gerekçede bir sorun var.Çünkü Oyak yanlış itiraz etmiş.Oyak'ın ilk itirazı şu. Hazırlık maçında 5 maç ceza alan bir oyuncu resmi 5 maçta oynamamalı şeklinde.Yani bu olaylardan haberleri yoktu o itiraz sırasında. Konu bu şekilde taşınıncada hazırlık maçlarında ceza alan bir oyuncu cezasını hazırlık maçlarında oynamayarak doldurabilir gerekçeli kararı tekrarlandı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyna dediler oynadım
    GALATASARAY’da günün adamı olan Cemal Nalga yönetimin aldığı karar sonrası kendisini savundu. Milli oyuncu şöyle konuştu: “Bana ne dedilerse ben onu yaptım. Ben basketbolcuyum. Ben sadece bana söylenenleri yaptım.” Bu arada Nalga’ya, yöneticilerin, “Sen hiç konuşma, herkesi bize yönlendir” uyarısı yaptığı öğrenildi.
    Cemal’i oynatmaya mecbur kaldık
    Görevden alınan Galatasaray Basketbol Antrenörü Okan Çevik yönetimin aldığı karar sonrası oldukça üzgündü. Çevik şöyle konuştu: “Hazırlık döneminde tam 3 basketbolcumuz sakattı. Cemal’i oynatmakta mecbur kaldık. Biz bile bile kime yanlış yaptık. Biz kimsenin günahını almaya, haksızlık yapmaya kalkışmadık.”
    Elbet bizim de söyleyeceklerimiz olacak!
    Apar topar kovulan Menajer Mert Uyguç ise, “Fatura yalnız size kesildi, bunda idarecilerin hiç mi suçu yok” sorumuza, “ Uyuyup uyanalım. Elbette bizimde söyleyeceklerimiz olacak. Düşünüp gerekli açıklamaları yapacağız” dedi.

Kaynak: Hurriyetspor

Burda Okan Çevik'in açıklaması çok komiğime gitti,gece gülerek yatacağım Yahu alt tarafı oynadığın hazırlık maçı.3 oyuncu sakatmış da mecbur kalmış. 7 kişi ile oyna. 30 sayı fark yesen kim ne diyecek sana.Mecbur kalmışmış.Hiç konuşma daha iyi.
    Last edited by Melekovic : 19.Kasım.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Cemal’i oynatmaya mecbur kaldık
    Görevden alınan Galatasaray Basketbol Antrenörü Okan Çevik yönetimin aldığı karar sonrası oldukça üzgündü. Çevik şöyle konuştu: “Hazırlık döneminde tam 3 basketbolcumuz sakattı. Cemal’i oynatmakta mecbur kaldık. Biz bile bile kime yanlış yaptık. Biz kimsenin günahını almaya, haksızlık yapmaya kalkışmadık.”
    Ne demek mecbur kaldık Hazırlık maçı oynuyosun hoca isterse 100 - 0 bitsin ne fark eder. Sen oyuncularını denemek, Taktiklerini oturtmak için yapıyosun onları. Mademki rotasyon oyuncun yok hiçmi altyapı oyuncusu yok Galatasaray'ın.

Galatasaray'ın maçını yayınladımı hiç bu dönemde digiturk ? Ordaki spikerler Tufan ve Cemal'i nasıl ayırt edemediler oda ayrı muamma.

Mesaj Yetkileri