Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tahmin yürütemiyorum nedense.Gerçekten hiçbir tahminim yok. Fakat işin ilgnci temennimde yok.

Kazanalım istiyorum , yarışta iyice iddialı olaım diyorum. Fakat herşeyin , tüm yapılanlar halının altına gidecek.Y1D1 virüsü belkide Ocakta galip gelecek.

Kaybedelim istiyorum.Belkide kaybetmek bu Y1D1 'in antibiyotiğidir.Fakat yarıştan kopmak anlamına gelir bu.

Ama eğer Beşiktaş bir mağlubiyet alırsa, Demirörenin de son derbisi olur.

Belkide ilk defa Fenere yenildi diye üzülmez Beşiktaş tarftarı.

Hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Çok iLginç bir derbi.Bir yandan şöyLe tarihi bir fark yesekte ne var ne yok hepsi gitse diyorum,bir yandan rakip fener yada gsden biri olduğu için kazanmamızı istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İnönü de 3 puan alırsak harika bir sey olur önümüz acılır
    Lugano,Emre,Alex ve Volkandan çok şey bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş taraftar ve seyirci destegiyle bir adım önde..

Hak eden kazansın...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin defans anlamında büyük sıkıntısı var . Bu maçta gol yemezsek mutlaka yeneriz Çünkü maçta boş geçmeyiz ... Ben Alex faktörünü düşünerek kazanacağımı düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

bir yanda defansiyla ve seyircisiyle bjk diger yanda her mac gol atan mücadeleci yapisiyla fb.Zor bir mac ama bence fb bu macta 1 adim önde gözukuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin son zamanlardaki genel olarak derbilerdeki üstünlüğü ve şu anda bizden daha formda olmaları favorinin Fenerbahçe olduğunu gösteriyor.Açıkcası maç nasıl sonuçlanır benimde fazla fikrim yok ama Fenerbahçe kazanır herhalde diye düşünüyorum.Beraberlikte sonraki seçenek gibi duruyor.Öte yandan işin ilginç yanı bu maçı 2 kez rüyamda gördüm.Birisinde son dakikalarda attığımız golle 1-0 yeniyorduk,diğerinde 6-3 yeniliyorduk. Bilinçaltımın bile muallakta kaldığı bir maç yani.Maç nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama her şeye rağmen gönlümün Beşiktaş'ın bu derbiyi kazanmasından yana olduğunu biliyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olsun"Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmayı, hak edenin kazanması dileğinde bulundu.

Mosturoğlu, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında yapılan maçta yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul Valiliğinde gerçekleştirilen olağanüstü İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Mosturoğlu, ''İki takım da kazanmak için elinden geleni yapacak. Umuyoruz ki, sahada üst düzey bir mücadele yaşanır ve hak edenin kazandığı bir maç olur. Her şeyden önemlisi, huzur ve güvenliğin hakim olduğu bir müsabaka olsun, çünkü maalesef çok üzücü olayların yaşandığı bir haftayı geçtik. İnşallah bundan da dersler çıkarmışızdır, huzur ve güvenliğin olduğu, sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olur'' diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu, bir gazetecinin ''Siz kazanırsanız Beşiktaş ligden kopar mı?'' sorusuna da şu yanıtı verdi:

''Bence çok erken. Her maç önemli. Lige baktığımızda, yukarıdakileri zorlayacak çok sayıda takım var. Bunlar sadece büyük takımlar değil. Anadolu takımları içinde de çok iyi kadroya sahip ve iddiası olan takımlar bulunuyor. Onun için, ben her şeyi bitmiş olarak görmüyorum.''

"Sonucu ufak detaylar belirler"Cristian Baroni, "Beşiktaş maçında çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni takımın son durumu, Beşiktaş maçı ve kendi performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Televizyonu'nun sorularını yanıtlayan Cristian Baroni, 15 günlük arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Bu ara bizim için iyi oldu. Tatilde ailemizle, arkadaşlarımızla vakit geçirerek, dinlenme ve rahatlama imkanı bulduk. Daha sonra çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük. Her zaman güzel ve sıkı bir şekilde çalışınca ve arkadaşlarınızı çalışırken görünce kendinizi daha iyi ve daha mutlu hissediyorsunuz. Şimdi bizim için yeni bir maraton başlıyor. Umarım bu dönemde kapattığımız eksiklerle birlikte takım olarak daha iyi bir dönüş yaparız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'la oynanacak derbi maçın önemi de değinen Baroni, "Beşiktaş maçında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü derbi maçların sonucunu ufak detaylar belirler. Beşiktaş karşısında en büyük avantajımız tecrübeli oyunculara sahip olmamız. Takım olarak maç gününe kadar sıkı bir şekilde çalışıp, maçta da en üst seviyede konsantrasyonla oynamalıyız. Maçın sonucunu belirleyecek detaylara dikkat etmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Cristian Baroni istikrarlı bir grafik çizmesinin sırrını ise, "Bunun sırrı çalışmak. Hem bireysel hem de takım olarak kendinizi iyi hazırladığınız sürece istikrarı yakalarsınız. Maçlarda 1 ya da 2 oyuncu ön plana çıkıp yıldız olabilir. Onların ön plana çıkmasında diğer oyuncuların katkısı büyüktür. Bir takımda herkes görevini yapmasa aradan parlayan oyuncular olmaz. Bu yüzden hem takım arkadaşlarıma sonuna kadar yardımcı olup hem de kendi oyunumu oynamaya gayret ediyorum. Antrenmanlarda da düzgün bir şekilde çalışıyorum. Arkadaşlarımla uyum içerisindeyiz. Eğer ben iyi bir performans sergiliyorsam bu hem kendi çalışmam hem de takımın çalışmasının ürünüdür. Demek ki takım arkadaşlarım bana yardımcı oluyor" diyerek açıkladı.

Uzaktan attığı golleri en kısa zamanda taraftarlara izlettirmek istediğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Bu zamanla olacak bir şey. Takım içerisinde bazı taşlar daha iyi yerine oturduğu zaman, maçlarda da istediğim performansı yakaladığım zaman bende daha fazla uzaktan şut şansı bulacağım ve toplara daha güvenli bir şekilde vuracağım. Bende attığım gollerin özlemini çekiyorum. Şutu çektikten sonra ağların havalanmasını görmek büyük bir haz. Özledim tabi ama önce ben kendi görevimi yapmalıyım ve defansın sağlamlığını kurmaya yardımcı olmalıyım. Daha sonra zamanla taşlar yerine oturunca sert ve güvenli şutlarımı göreceğiz" dedi.

Cristian Baroni takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirterek, "Takımdaki bütün Brezilyalıları çıkartsanız bile bu görüşüm değişmez. Çünkü Brezilyalılar dışında da Türk oyuncular ve diğer herkes biz yabancılara çok iyi davranıyor. Burada bir sevgi ortamı hakim. Herkes birbirine iyi davranıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Özellikle bizimle birlikte gün içerisinde çalışan insanların, bize yardımcı olan insanların, bizlere olan sevgisi, yardımseverliği bizim de işimizi kolaylaştırıyor. Bu da bizi motive ediyor ve adaptasyon sürecimizi kısaltıyor. Sevgilerini göstermeye de devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçta konuk Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Migros mağazasının önündeki Biletix gişesinden saat 11.00'de satışa sunulan biletlere, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

-BİLET KUYRUĞUNDA KAVGA-

Bugün saat 10.00'da başlayacağı açıklanan bilet satışı, aşırı izdiham ve taraftarların düzgün sıralanamaması yüzünden bir saat gecikmeyle başlayabildi.

Gişe önünde gece geç saatlerden itibaren toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, sabah saatlerinde stat yönetimi tarafından hazırlanmış bariyerler etrafında sıraya girdi. Saat 09.30 sularında bariyerlerin ortasında toplanan bir grubun sıradaki kişilere müdahalesiyle zaman zaman karışıklıklar yaşandı. Bunun üzerine güvenlik güçlerinin bu alanda yaptığı değişiklik ve düzenleme ile bilet satışı saat 11.00'de başlayabildi.

Uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar arasında, sıra tartışması yüzünden zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgalar yaşandı. Bilet almak için sırada bekleyenlerin birbirlerinin üzerine içi su dolu pet şişeler attıkları görüldü. Tribün liderlerinin çabası da yetmeyince önce özel güvenlik görevlileri, ardından güvenlik güçleri devreye girdi ve düzeni sağladı.

-''PARMAK'' HAREKETİ YAPAN BAYAN DA KUYRUKTA-

Beşiktaş-Fenerbahçe maçına bilet alabilmek için kuyrukta bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar arasında, basketboldaki olaylı Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker derbisinde Galatasaraylı taraftarlara ''parmak'' hareketi yapan bayan taraftarla, aynı maç sonunda göz altına alınanlar arasında bulunan Hakan Z.'nin de olduğu gözlendi.

Bilet kuyruğunda bu ikilinin fotoğraflarını çeken gazetecilere, kuyrukta bekleyen diğer şahıslar tepki gösterdi.

Ayşe Demet K. adlı bayan taraftarla, Hakan Z., Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve iki uzatma sonucu Galatasaray Cafe Crown'un 74-72 galibiyetiyle sonuçlanan maçta olay çıkaranlardan olarak, maç sırasında ve daha sonra izlenen görüntü kayıtlarından hareketle göz altına alınan 11 kişiden 2'si olmuştu.

-BİLETLER 75 LİRA-

Fenerbahçeli taraftarlara BJK İnönü Stadı'ndaki eski açık tribünde yaklaşık 1600 kişilik bölüm ayrılırken, biletlerin satışı 75 liradan ve her taraftara bir bilet olmak üzere yapılıyor.

Taraftarlar yanlarında kimlikleri ve kimlik fotokopilerini getirerek bilet alıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa yıLLar sonra iLk defa bir derbi maçı öncesi bu kadar hevessiz ve isteksizim.

Ne oLursa oLsun, Bana ne havaLarındayım.

Ama Aşk var işin içinde, söz dinLemiyor ki bu deLi gönüL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen zorlanmadan kazanacağız gibi geliyor. Beşiktaş ta süpriz bir isim gol atmazsa forvetlerinden gol yemeyeceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın 2-1 lik bir skorla galibiyet alacağını düşünüyorum. İnönü deplasmanı her zaman zordur, bu deplasmanda Fenerbahçe puan kaybı yaşar, Beşiktaş ta şampiyonluk yarışına katılır, lig iyice kızışır...

Nesil
    2006
    Yer
    Kartal/İstanbul

Beşiktaş'ın bu sefer yeneceğini düşünenler arasındayım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Beşiktaş'ın 2-1 lik bir skorla galibiyet alacağını düşünüyorum. İnönü deplasmanı her zaman zordur, bu deplasmanda Fenerbahçe puan kaybı yaşar, Beşiktaş ta şampiyonluk yarışına katılır, lig iyice kızışır...
    Beşiktaş en son 5 sene önce yenmişti sanırım bizi. Son 3 senedir hep ligin son haftalarına denk getiriyolar ve biz yeniyoruz sürekli.

Favori olarak çıkıyoruz ama yinede içim rahat değil. Lugano yorgun dönecek ama onun ne kadar profesyonel olduğunu biliyoruz. Çıkar topunu oynar adım attırmaz tek forvete. Yanında oynayacak Önder'in heyecanı çok korkutuyo beni. Umarım o hata yapmaz. Zaten ortasahamız çok iyi. Mehmet TOpuz kafasında maçı kurabilirse darmadağın eder Beşiktaş sol kanadını. Hadi kazanalım şu maçıda seriyi tekrar başlatalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Defansımıza güveniyorum, gol yemeyiz ama nasıl gol atacağız onu düşünüyorum.1-0lık bir galibiyet bekliyorum.

İnşAllah hakem maçın önüne geçmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçın başlamasıyla birlikte yıldırım demirören yeter seslerini duymak istemiyorum. yoksa skor çokta umrumda değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Valla eğer fener kazanacaksa inşallah erken bulur golü.

Küfürlü protestoyu kim durduracak bakalım ozaman.

Zaten yd , seyircisiz oynama cezası verilmesi için ayarlamıştır herşeyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sonucu Alex Emre ve Kazımın performans'ı belirler gibi .İnönü'den en az 1 puan alıcağız gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu arada Rüştü oynayacakmış kesin :S

Neyse bakalım Rüştüye top giderse aşırtmayı yer, ancak Sivok-Ferrari-Ernst makineleri gününde olursa Rüştüye gitmez top.

Gol atmamız zaten zor Ama iddia ediyorum gollü bir maç olacak. 3-2 , 4-3,2-3 , 2-4vs. gibi.

Fakat yine 5 defans , 2 defansif önlibero yani 7 defans ile başlarsak maça yeneceksek bile eksik olsun o 3 puan.

Bu zor deplasmandan inşallah 3 puanla çıkacağız inanıyorum.Lugano-Bilica ikilisinin bozulacak olmaları tek endişem.İnşallah Lugano'nun yanında oynayacak Önder ya da Deniz Bilica'yı aratmaz..

İyi maç olsun olaysız bir maç olsun,3 puanla dönelim Başarılar Fenerbahçe'm..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel olarak deplasmanda alınacak 1 puan farkı koruma adına iyi olsa da doğal olarak derbi olduğundan taraftar olarak 3 puan istiyoruz. Tabi alınacak muhtemel bir beraberliğe duyulacak üzüntü veya sevinç de ancak maçtan sonra oynanan oyuna göre belli olabilir.

Daum'un bu maçta durdur ve vur planını benimseyeceğini tahmin ediyorum. Yani maça direkt saldırarak başlayan bir Fenerbahçe'den ziyade; topa hakim, bol pas yapan, top rakibe geçtiği anda alan daraltarak en kısa sürede topu kazanmaya çalışan ve ilk 20-25 dakikayı böyle geçiştirerek rakibin ev sahibi olma avantajını kullandırtmayan; gerekli skor yakalanırsa da Güiza, Santos gibi oyuncuları oyuna alarak Beşiktaş'ın risk aldığı dakikalarda hızlı hücumlarla farkı arttırmaya çalışacak olan bir Fenerbahçe bekliyorum. Tabi ki maçın başında herhangi bir taraftan gelebilecek bir gol maçın gidişatını epeyce değiştirecektir. Maç başlarken planlanan herşey tamamen değişecektir.

Daum'un sahaya zorunlu Bilica değişikliği dışında Galatasaray maçının kadrosunu çıkaracağını tahmin ediyorum. Bilica'ya olan güvenim maalesef Önder'e yok. Lugano'nun da 22 saatlik bir yolculuğun ve oynadığı 2 maçın yorgunluğuyla gelecek olması sorun gibi gözükse de Tota yorgunluk dinlemez ve en iyi şekilde işini yapar.

Gökhan--Lugano--Önder--Carlos

Mehmet--Baroni--Emre--Vederson

------------------Alex

-----------------Kazım

Başarılar Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Daum bu derbi için uzun süre hazırlanma imkanı buldu. Mutlaka bunu değerlendirmiştir. Değişik bir diziliş görebiliriz. Daum mantelitesi olarak Fenerbahçe öne geçer ve skoru korumak için oynar düşüncesindeyim. Fenerbahçe maçı 1-0 veya 2-1 alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Oynamam imkansız"

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Diego Lugano'dan çarpıcı açıklamalar!

Ülkesi Uruguay'da oynadığı maçtan sonra bugün akşam saatlerinde İstanbul'a dönen Lugano, Beşiktaş maçından oynamasının mümkün olmadığını söyledi.
    FOX Spor Muhabiri Elvan Arat'a konuşan Lugano, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili herkesi şaşırtacak çok özel açıklamalarda bulundu...

Lugano, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Fenerbahçe'nin deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın ne kadar zor olacağının farkındayım. Taraftarlarımızında beni sahada görmek istediğini duydum fakat bu mümkün değil. Bir gün önce milli maçta forma giydim ve dün gece Türkiye'ye gelmek için yola çıktım. Tam 12 saat uçakla Uruguay'dan İspanya'nın Madrid şehrine gittim. 5 saat Madrid havaalanında bekledikten sonra 4 saatte Madrid'den İstanbul'a uçtum. Yani yaklaşık 20 saattir yollardayım"

"BEN MAKİNE DEĞİLİM"

Lugano sözlerini şöyle tamamladı: "Ben de Beşiktaş'a karşı forma giymek isterim fakat ben makine değilim, oldukça yoruldum. Teknik direktörümüz Daum ile konuşup durumu anlatacağım. Derbi maçta oynamam imkansız..."

Sporx
    ______

Hoppala.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalan haberdir.Lugano oynayacak görüceksiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lugano böyle bi sey der mi yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İsmail Köybaşı sakatlanmış ve kadrodan çıkarılmıiş deniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berabere biteceğini düşündüğüm bir maç. İki taraftan biride önce 2 farkı sağlar sonra diğer taraf beraberliği yakalar öylede biter diye düşünüyorum... Skor tahminim 2-2

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Her Inönü deplasmaninda ayni muhabbetler sürekli.. Besiktas kazanir, fark atar vs... son 4-5 sezondur Fenerbahce Inönü'de cok rahat oynuyor ve kazaniyor... yine öyle olacaktir..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Her Inönü deplasmaninda ayni muhabbetler sürekli.. Besiktas kazanir, fark atar vs... son 4-5 sezondur Fenerbahce Inönü'de cok rahat oynuyor ve kazaniyor... yine öyle olacaktir..
    Yeni uyandın heralde

Bak bakalım konuya şöyle bir "Besiktas kazanir, fark atar vs..." diyen var mı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kesinlikle kazanmalıyız. Yönetimi düşünecek durumda da değiliz. Onlara gereken tepki zaten her maçta fazlasıyla veriliyor. Bu tepkiyi en başta gösterenlerden biri de benim fakat lige havlu atmamamız için 3 puan şart. O yüzden takım 1. planda olmalı. Başarılar KARAKARTAL...

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri