Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ArkadaşLar,eLimizi kaLbimize getirip cevapLayaLım bu sorumu,biz BeşiktaşLıyız,bu takımın,renkLerinin aşığıyız ve bu konu da en objektif oLması gereken de biziz.SöyLeyin bana,birkaç sene öncesini düşünün özeLLikLe,geneLLikLe şampiyonLuk yarışından uzak,2-4 arasında pozisyonu değşen bir takımız.Ben 93 doğumLuyum ve takımımı 10 yıLdır feLan izLiyorum,sadece 2 şampiyonLuk görebiLdim.Yani demek istediğim biz hep başarıLar kazanmış,her zaman şampiyonLuğu sonun kadar kovaLayan bir takım değiLiz ki.Yani şuanda y1d1 virüsünden kurtuLmak bizim için daha önemLi.Bu sene de havLu ataLım sorun değiL aLışığız zaten.Önce demirören gitsin,önümüz açıLsın.Bu gaLibiyet sadece oLayLarın üstünü örter.Ama gerçeği biz baL gibi biLiyoruz...
    Takımımıa başarıLar ama kesinLikLe gaLibiyet bize iyi geLmez...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    ArkadaşLar,eLimizi kaLbimize getirip cevapLayaLım bu sorumu,biz BeşiktaşLıyız,bu takımın,renkLerinin aşığıyız ve bu konu da en objektif oLması gereken de biziz.SöyLeyin bana,birkaç sene öncesini düşünün özeLLikLe,geneLLikLe şampiyonLuk yarışından uzak,2-4 arasında pozisyonu değşen bir takımız.Ben 93 doğumLuyum ve takımımı 10 yıLdır feLan izLiyorum,sadece 2 şampiyonLuk görebiLdim.Yani demek istediğim biz hep başarıLar kazanmış,her zaman şampiyonLuğu sonun kadar kovaLayan bir takım değiLiz ki.Yani şuanda y1d1 virüsünden kurtuLmak bizim için daha önemLi.Bu sene de havLu ataLım sorun değiL aLışığız zaten.Önce demirören gitsin,önümüz açıLsın.Bu gaLibiyet sadece oLayLarın üstünü örter.Ama gerçeği biz baL gibi biLiyoruz...
    Takımımıa başarıLar ama kesinLikLe gaLibiyet bize iyi geLmez...
    Bu söylediklerin sadece Demirören dönemi için geçerli ama. Yani kurtuluş Y1D1'den kurtulmak.

Eğer son derbisi olacaksa , tarihi fark yemeye razıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bu söylediklerin sadece Demirören dönemi için geçerli ama. Yani kurtuluş Y1D1'den kurtulmak.

Eğer son derbisi olacaksa , tarihi fark yemeye razıyım.
    SöyLediğimi anLamana sevindim hocam.
    Aynen razıyız farka...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim de şu yaşıma kadar yaşadığım et tatsız derbi haftası .. Bundan önce hiçbir iddiamız olmayan derbilerde bile galibiyet bekler heyecan yapardım ama şu anda öyle bir konumdayız ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu .. Umarım kazanırız neticede yarışıın içinde olmak var, ezeli rakibimizi sahamızda devirmek var ama bir yandan da olası bir galibiyet sonrası bir kenara atılacak sorunlar var .. Tercihim yenmek .....!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lugano'da oynamazsa en sağlam bölgemiz olan defans hattı bayağı zayıflar. Önder-Bekir hiç güven vermiyor bana.İyi oynayabilirlerse puan çıkarabiliriz İnönü'den.İnşalllah hayatlarının en iyi maçlarından birini çıkarırlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Berabere biter kanısıyla bakıyorum..
    Beşiktaş ne olursa olsun maçı bırakmaz, bırakamaz.. eğer kaybederse camia yine çok karışır.. eğer yenerlerse yeni bir başlangıç olabilir herkes için.. istatistikler FB diyor ama istatistik her zaman istatistiktir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu maç berabere bitmesinde hangi maç bitsin? Beşiktaş çok zor atıyor çok zor yiyor 0-0 ya da 1-1 biter tahminim bu maç. Biri kazanacaksa o takım Fenerbahçe olur ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz bile yönetim kurulumuzdaki yöneticilerin sözlerini ciddiye almıyoruz artık.Sizin haydi haydi almamanız gerekiyor bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza kadrodan çıkartılmış.Böyle olunca Kazım forvette oynar büyük ihtimalle Topuz'da sağ kanatta.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Mhemet Topuz'un sahaya çıkış anını merakLa bekLiyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

kaş ve üzülmezin bir arada oynadıgı bir maçı kazanma şansınımz %0 .

Bekleri hücuma destek vermeyen bir takım yenilmeye mahkumdur . Bu her yerde böyle. En azından dünyada her takımın 1 beki hücumcu.

Kaş bek bile değil ya. Üzülmezin katkısı gerçekten 0. Hiçbirşey yapamıyor. Ne top kapabiliyor , ne orta yapıyor , ne hücuma çıkabiliyor , ne markaj yapabiliyor.

Zararı dersen çok var ,ofsaytı bozar,ceza sahasının dibinde frkik kazandırır rakibe , kart görür vs...

Yusuf ve Tello oynayacakmış ilk11'de. Yani hücumdan 2 oyuncu eksik olacak. Yusuf belki 1-2 pas yapar ama koşamıyorsun be adam işte koşmadan , koşan fenrbahçe karşısında ka-za-na-maz-sın !

Tabatayı ne için aldık. Demekki gerçektende sırf dostluk,hatır için Buonanotte değilde TAbata alınmış.DEnizlinni isteği dışında yani.

Nobre oynayacakmış forvette. İYi oynasın bakalım. Bobo bedavaya gidincede hoca hiç demesin forvet alalım nobreyle olmuyor diye.

Birazcık ümidim vardı maç için oda gitti. Aynı wolfsburg maçı gibi olur. Pozisyona girmeden yeniliriz.Malesef böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez, Ekrem, Fink, Ernst, Serdar, Yusuf, Bobo

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, M. Topuz, Cristian, Emre, Santos, Alex, Kazım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Burdur

Başarılar iki takımada en çok da Fenerbahçeye tabii ki
    !.!FeNeRBaHÇe!.!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk yarının sonları 0-0 gidiyor maç..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fener alsın, 550 lirayı cebe atacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş daha atak ve isteyen taraf sanki. Fenerbahçe'de bekleyip arada bulursam atarım havasında oynuyor. Çok kaliteli futbol oynanmıyor ama bir tempo var.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlk yarının sonunda Alex'in serbest vuruşunda top direkten döndü. İlk yarı 0-0 bitti. Fırat Aydınus yine kimseyi mutlu edemiyor. Serdar Özkan ve Toraman Kazım'ı korner bayrağının önünde hafif hırpaladı. Faul bile gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

O pozisyon penaLtıydı...
    Hayatımda izLediğim en isteksiz derbim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2. yarı çok hızlı başladı. İki takımın da pozisyonu var henüz 2 dakika içinde. Hadi bakalım iyi bir ikinci yarı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

2-0 oldu sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fink ve Bobo'nun golleri ile 3 dakikada 2-0 oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BEŞİKTAŞ 2-0 FENERBAHÇE

Fink ve Bobo attı..

Daum aldığın paradan utan...
    Last edited by DisCo : 21.Kasım.2009 at 22:54 Reason: Büyük font

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

2 Tane güzeL gol yedik

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İddaa yattı o zaman.. Ama Beşiktaş kazandığı için bir yandan da mutluyum, Galatasaray adına.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kazım atıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3-0 olmuş.Maç bitti sayılır artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baştan aşağı rezillik bu nasıl bir şey ya? Kazım Kazım denen şımarık bu takımda oynamamalı. Bu çocuk iflah olmaz...

Takım için diyecek söz yok zaten. Eğer bu sene şampiyonluk kaçarsa çok ağır küfür edeceğim.. Böyle rezillik olmaz. Bu takımdan 3 tane yiyorsak vay halimize. Adamlar Cl den elenmiş, ligde sıkıntılı, moral sıfır ama gelip 3 tane atıyorlar. Bu maçı 3-0 kaybediyorsak şapkayı önümüze koymanın vakti geldi. Daum özelliği olmayan birisi. Madem iyi bir hocasın bu maçta taktik bilgini koy çıkar puanı. Bunu yapamıyorsan sen ne yapmaya geldin 3.5 M € kontratla. Bu takım öyle yada böyle bu sene ligi alacak. Bir kaç yıldır son anda yada ilk anda ligde yokuz. Artık kaçırmak istemiyoruz.
    Last edited by SAİT71 : 21.Kasım.2009 at 23:04

3. gol ofsayt

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Helal olsun Beşiktaş'a.Çıktılar mükemmel bir futbol oynayarak,Fenerbahçe'yi yendiler.
    Ben de tüm Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim ama çok gaza gelmiş gözüküyorsun lâkin Beşiktaş olağanüstü derece de bir top oynamadı, sanırım maçı seyretmedin ya da yanlış açıdan bakıyorsun, Fenerbahçe ne oynadıysa Beşiktaş'ta aynısının biraz daha kötüsünü oynadı, hemen hemen aynıydı ama, eğer Beşiktaş'a mükemmel oynadı diyorsan Fenerbahçe'ye de aynısını demen gerekir çünkü öyle aman aman bir fark yoktu futbollarda..

Benim en çok asabımı bozan Emre idi bugün, her pozisyondan sonra diklenmekte neyin nesi yahu?

Gene de tebrik ederim takımımı, özellikle ikinci yarı; 11 kişi ile defans yapabilme eğilimi olan tek takımız, bravo bize bravooo.

son gol hariç pek tartışılacak bir pozisyon yok hakem gayet iyiydi.

tebrikler beşiktaş

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri