Fener başımı döndürdü
"Fenerbahçe'den çok ciddi bir teklif aldım. Reddedilemeyecek kadar cazip bir teklif bu. Başka öneriler de geldi. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim".

FENER'İN ŞANSI ÇOK FAZLA
İşte Fotomaç farkı... Real Madrid'in Brezilyalı 'dünya yıldızı' Roberto Carlos, Türk basınında ilk kez Fotomaç'a konuştu. Süper sambacı, arkadaşımız ve atv Spor Müdürü Selçuk MANAV'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Roberto Carlos'un, Selçuk Manav'a yaptığı bomba gibi açıklamaları aynen yayınlıyoruz: "Fenerbahçe'den
bana çok ciddi bir teklif geldi. Çok ama çok ciddi bir teklifti. Reddedilemeyecek kadar cazip bir öneri.

TÜM YETKİ MENAJERİMDE
Benim şu anda Real Madrid ile sözleşmem var. Başka takımlardan da teklifler aldım. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim. Fenerbahçe, aylardır beni transfer etmeye çalışıyor. Çok ısrarlılar. Menajerim Jorge Mendez, tüm gelişmeleri biliyor ve takip ediyor. Ben Dünya Kupası için kampta olduğumdan transferim konusunda tüm yetkiyi menajerime verdim. Fenerbahçe ile menajerim Jorge Mendez görüşüyor.

ALEX DE BİZİMLE OLMALIYDI
Fenerbahçe'den Alex ve Luciano'yu çok iyi tanıyorum. Aurelio'yu ise hiç tanımıyorum. Alex, çok sevdiğim bir kardeşim. Fenerbahçe ile ilgili tüm bilgileri ondan alıyorum, Dünya Kupası maçlarına az kaldı. Keşke Alex de bizimle olsaydı diyorum. O, bizimle olamadığı için üzgünüz. Hocamız, Alex'in yerine tercihini Ricardinho'dan yana kullandı. Yineliyorum: Real Madrid ile yollarım ayrılırsa, Fenerbahçe ile hemen sözleşme imzalarım."

Kaynak: Fotomaç