Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    R.C3 dün iyidi. İlk yarı zaten takım olarak çok çok iyi oynadık. Ama eğer o üç direğin arasına o topu sokabilseydik maçı kazanırdık. Emre çıktıktan sonra yapılması gereken Özer'i veya Deniz'i oyuna almaktı. Daum hata yaptı. Bide Alex zaten varlık gösteremiyor, oyundan onu alıp Semih ile Kazım'ı çift forvet olarak oynatması gerekirdi.
    evet. hatta dün alex neden çıkmıyor diye tepki gösterdim maç sırasında. o 4lü zaten oynatmıyor alex'i hiç değilse mehmet'i göbeğe çekip özer'i alabilirdi oyuna.

bilmiyorum bunlar aklından geçmiyormu,yada kafasında ne gibi planlar var çözmek zor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    evet. hatta dün alex neden çıkmıyor diye tepki gösterdim maç sırasında. o 4lü zaten oynatmıyor alex'i hiç değilse mehmet'i göbeğe çekip özer'i alabilirdi oyuna.

bilmiyorum bunlar aklından geçmiyormu,yada kafasında ne gibi planlar var çözmek zor.
    Zaten dün Daum 1-0'dan sonra teslim oldu, takımda teslim oldu. Ben golü yedikten sonra bir gram kazanacağımızı düşünmedim. Halbuki ilk yarı bittikten sonra garanti üç puan bizim diyordum.

Mesaj Yetkileri