1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Hybrid View

Kaleci:
    Volkan Demirel, Volkan Babacan

Defans:
    Nicolas Burdisso, Diego Lugano, Ömer Toprak, Bekir İrtegün, Önder Turacı, Gökhan Gönül, Andre Santos, Wederson

Orta Saha:
    Angel Di Maria, Aydın Karabulut, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Christian Poulsen, Cristian Baroni, Ahmet Arı, Colin Kazım

Forvet:
    Aleksandr Kerzhakov, Semih Şentürk, Guiza

Takımı oluşturan oyuncularım bunlar ama eskiden kalan, oynatmadığım, satmak istediklerim var. Onları hiç oynatmıyorum ve satamıyorum da, kiralayamıyorum. Duruyorlar bakalım. (Alex, Uğur Boral, Selçuk Şahin, Gürhan Gürsoy, Burak Yılmaz)

Not: Koyular ilk 11'de oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Kaleci:
    Volkan Demirel, Volkan Babacan

Defans:
    Nicolas Burdisso, Diego Lugano, Ömer Toprak, Bekir İrtegün, Önder Turacı, Gökhan Gönül, Andre Santos, Wederson

Orta Saha:
    Angel Di Maria, Aydın Karabulut, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Christian Poulsen, Cristian Baroni, Ahmet Arı, Colin Kazım

Forvet:
    Aleksandr Kerzhakov, Semih Şentürk, Guiza

Takımı oluşturan oyuncularım bunlar ama eskiden kalan, oynatmadığım, satmak istediklerim var. Onları hiç oynatmıyorum ve satamıyorum da, kiralayamıyorum. Duruyorlar bakalım. (Alex, Uğur Boral, Selçuk Şahin, Gürhan Gürsoy, Burak Yılmaz)

Not: Koyular ilk 11'de oynuyor.
    Wederson'u da yollayabilirsin. Sol bek için gerekirse Bekir'ide oynatırsın. Squad Harmony'ide düşünmek lazım.
    Selçuk yerine Baroniyi yollayabilirsin aslında. Yabancı hakkını oyunun kaderini dieştirebilecek biri için kullan bence.
    Sağ tarafta Colin yerine Özeri oynatabilirsin. Özer kanatta çok başarılı.
    Colin ve Ahmet Arı'yı forvette rotasyonda kullanabilirsin. Güiza'yı en kötü mutual terminatino diyerek yolla, sırf yıllık maaşı ile bir transfer yaparsın. Kerzhakov yerinede daha iyi forvetlerle alabilirsin aslında. Semih'in yanına Welliton falan çok iyi oluyor

Kaçıncı sezondasın bilmiyorum ama Alex 34 yaşına kadar hala oyunu kaderini değiştirebilecek bir oyuncu. Burak ve Uğur'u satmak hiç kolay değil ben sözleşmeleri bitene kadar her sezon başka takıma kiraladım.

Eğer oyuncuları elinden çıkarmak isteyip çıkaramıyosan başka takımlara bedelsiz kirala, ufak tefek bişiler kazanırsın, sene sonunda satın alırlar falan. Yada para önemli değil kurtulayım diyorsan bedelsiz olarak başka takımlara teklif et hiç kabul etmiyolarsa kontratını fesih etmeye çalış. Daha cüzi miktarlara anlaşabiliyosun, serbest bıraktığın takdirde alması gereken tüm parayı alıyor, finans olarak zor durumda kalma.

Mesaj Yetkileri