1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Broos istifa etti .

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu hoca seçimi baştan yanlıştı. Adam son çalıştırdığı takımı kurtaramamış, Belçikada başarılı olmuş ve tanınan birisi fakat ligimizi bilmiyor. Bu kadar iddialı bir takımın hoca seçerken daha takımı tanıyan bir hocayı seçmesi lazımdı diye düşünüyordum taa ilk zamanlarda. neyseki çok geçmeden art arda 2 mağlubiyette bileti hocaya kestiler.Yeni bir hoca gelsede ilk 3 takım Bjk fb gs kadro olarak finans olarak trabzondan daha güçlü. İstediğin hocayı getir bu takımla bir yere kadar gider. Diğer takımlarla mücadele etmek için ilk önce finans ve büyük transferler ardından iyi bir hoca gelmeli. Buda zor olduğuna göre hoca gönderimi yanlıştı. Tabiki Broos ta gitmek istiyormuş orası ayrı. İnşallah bundan sonraki gelcek hoca bu kadar çabuk gitmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçenlerde bir yorumcu Trabzonspor'un 6 şampiyonluğunu 2 teknik direktörle aldığını söylemişti. Yani başarı her sene bir teknik direktör kovmayla değil istikrarla gelmiş. Trabzonspor'un kadrosu fena değil ama ortada bir başarısızlık var; fakat ben yine de suçlunun Broos olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor o kadar çok teknik direktör değiştirdi ki, suçun teknik direktörde olduğu inancı bende kayboldu.

Şenol Güneş Türkiye'ye dönmek istediğini açıklamıştı. Büyük ihtimalle Trabzonspor'da tekrar Şenol Güneş dönemi başlayacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu hoca seçimi baştan yanlıştı. Adam son çalıştırdığı takımı kurtaramamış
    Broos zaten Yunanistan'a gittiğinde göreve geldiği takım ilk yarı sonunda 8 puan toplayabilmişti.2. yarı Baroos'la birlikte 25 puan toplandı ama yinede ligden düşmekten kurtulamadılar.O saatten sonra oraya Broos degil Mourinho gitseydi yinede o takım %90 küme düşerdi.

Mesaj Yetkileri