Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

23 51.11%
  • Berabere

2 4.44%
  • Fenerbahçe

20 44.44%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 196 arası toplam 196 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Şaka maka bu Fink in attığı gol son haftalarda izlediğim en muhteşem goldü. Keşke yediğimiz goller hep böyle güzel olsa

Rıdvan DiLmen ben bu goLü aLır, futboL okuLLarında vuruş tekniği oLarak öğrenciLere öğretirdim dedi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten o topu gol yapacak iki adam var Beşiktaş'ta. Onlardan birine denk gelmesi de Beşiktaş'ın şansı. Yoksa bir Nihat'a gelseydi o top denize giderdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delinho bu takımda en çok sevdiğim oyuncudur. Beni tanıyan tanır sadece bu maç için değil bundan öncede hayran olduğum bir oyuncu. Adam ne olursa olsun oynuyor. Son 1-2 senedir de cidden gelişme var. Orta yapma konusunda pas verme konusunda daha da başarılı. Kimse son golden bahsetmiyor orada da Uğur'a pas vermeden CR7 hareketleriyle rakibinin üstüne üstüne gitti

Belki de İsmail son anda kadrodan çıkartılmasa hiç oynamayacaktı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yaww murat eğer sen ibo'^yu ciddi ciddi beğeniyorsan TR'de tüm sol bekler oynar sizin sol kanatta Atamın tek tip çalımı var o da rakibin üzerine giderek topu vurdurmak Eğer şansına top önüne düşerse çalım atmış oluyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zaten o topu gol yapacak iki adam var Beşiktaş'ta. Onlardan birine denk gelmesi de Beşiktaş'ın şansı. Yoksa bir Nihat'a gelseydi o top denize giderdi.
    Ben Üsküdar'dan tutardım o topu, tabii sis engelliyebilirdi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yaww murat eğer sen ibo'^yu ciddi ciddi beğeniyorsan TR'de tüm sol bekler oynar sizin sol kanatta Atamın tek tip çalımı var o da rakibin üzerine giderek topu vurdurmak Eğer şansına top önüne düşerse çalım atmış oluyor
    Iboyu begenip begenmemek ayri ama en iyi 3 turk sol bekinden birisidir. Hakan Balta ve Ismail ile birlikte.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bana göre Türkiye'de ki en iyi sol bek. Bir kadro kursam sol beke direk yazarım Delinho'yu. Şakamaka değil ha.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bana göre Türkiye'de ki en iyi sol bek. Bir kadro kursam sol beke direk yazarım Delinho'yu. Şakamaka değil ha.
    Bana ne zaman ne yapacagı belli olmayan bir oyuncu gibi geliyor. Çok güzel oynarken gol atıp asist yaparken bir adam kaçırır gol yedirir , penaltı yaptırır. Sahada olması bence büyük risk nitekim Gökhan Gönül'e yaptıgı hareket penaltıydı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Burdur

Maçın kaderini değiştirebilecek o kadar çok pozisyon vardı ki bunlara gösterebilecek en önemli örnek G. Gönül'ün penaltı pozisyonuydu.Bana göre o pozisyon penaltı olarak değerlendirilmeliydi ama hakemin kararı tersi yönünde bir karardı.Bunu es geçsek bile Fenerbahçe'nin ilk golü yemeden önceki yaptığı ataklar kaçırılmıyacak pozisyonlardı.Kazım'ın kırmızı kart pozisyonundaki yardımcı hakemin sözleri gerçekten garipsenecek sözlerdi.
    !.!FeNeRBaHÇe!.!

Nesil
    2006

Benim senden eksik olmasın fanatik bir arkadaşım var hatta iki yıl önce dershane duvarlarını boyamıştı, sevgisinden. Çocuk 8. kattan atlıyordu, İbrahim Üzülmez'e olan tepkisinden dolayı, ki atlarken arkasından atlayacak baya kişi vardı. =)))

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yapma etme abicim. İbrahim Üzülmez'den bahsediyoruz 1 maçlık performansı, bunca yıldır bizi çıldırtmasının önüne geçmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

1 maçlık değil. Ben onun her hareketini seviyorum. İşin tuhaf yanı çıldırtmıyorda beni

Zaten ben TR teknik direktörü olsam kadromda iki banko isim olur.

Sol bek Delinho
    Sağ bek Sabri.

2 sine de hastayım

Nesil
    2006

1 maçlık değil. Ben onun her hareketini seviyorum. İşin tuhaf yanı çıldırtmıyorda beni

Zaten ben TR teknik direktörü olsam kadromda iki banko isim olur.

Sol bek Delinho
    Sağ bek Sabri.

2 sine de hastayım
    kardesim sen mazosist olabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Murat abi benim kuzende İbrahim Üzülmez'e toz kondurmuyor.O babadır,istediğini yapar gibi bir düşünce tarzına sahip.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sabride büyüyünce İbo abisi gibi olur kanımca Ama biraz daha iyisi

16. Default

İbrahim Üzülmez kadar balık bir adam yok ,adam kaç tane top kaptırdı gol atamadık ortaya açıcam diye ters ayağıyla topu tepti,Fink'e gitti gol oldu.
    Ama Finkte güzel attı golu.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri