Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır.

12 80.00%
  • Galatasaray Kazanır.

1 6.67%
  • Berabere Biter.

2 13.33%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray [14.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Adam gitmekte tamamen haklı. Benimde eşim hamile olsa ve çok önemli hastalık geçirse, dünya yıkılacağını bilsem genede giderim...
    Rijkaard bencede tamamen haklı.Buna hiçbirşey demedim.Bu şanssızlıklara kızdım ben.Neden hep biz?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

''Sen Yenil Bize Inat! Biz Sevelim Sana Inat!'' Benim için maçın özeti budur!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sabri Kanser Ettin Ulan Beni
    Bu takımda,bir Sabri iki Elano takımdaki bütün huzuru alt üst ediyorlar.Elano alınacağına o parayla bir sağ bek ya da bir stoper alınsaydı şu anda bu halde değildik.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yapmayın etmeyin Sabri bu sezon kendini her yönden aşmıştır. Her mağlubiyet bu çocuğun üstüne yüklenmemeli, Lincoln'e bile sabır gösteren taraftar Sabri'yi nasıl bu kadar çabuk silebiliyor?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Rijkaard bencede tamamen haklı.Buna hiçbirşey demedim.Bu şanssızlıklara kızdım ben.Neden hep biz?
    Şansızlık işte, hani bunun nedeni hiç bilmiyorum, başa geldi mi çekilir. Yapacak bişi yok. Sonuçta biz insanız, robot değil o nedenle hemen iyileşemiyoruz. =))

Elano geldiğinde kraldı ama yunus. tutarsızlık etmeyelim lütfen.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yapmayın etmeyin Sabri bu sezon kendini her yönden aşmıştır. Her mağlubiyet bu çocuğun üstüne yüklenmemeli, Lincoln'e bile sabır gösteren taraftar Sabri'yi nasıl bu kadar çabuk silebiliyor?
    sabriyi kolluyan bir gs li ilk kez görüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Silmek ? Sabri ne yaptıda silelim ? 5 maçta 59 şut çekiyor biri son dk golü oluyor taraftar 5 Hafta sabriye tapıyor. Ne yapatım böyle adamı. 4 maç kanser ediyor 5. maç (5. maç ta da 10 şut çekiyor biri gol oluyor diğer 7 si taç 2 si aut) rahatlatıyor.

Ayrıca bu maçtan konuşuyor. Sence sabri iyimi oynadı ? top 10 kere geldiyse 7 sinde İvankova attı 3 ünde Leo Franco ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu lige ağır geleceğini sandığım Cimbom beni şaşırtıyor yahu..
    Bursaspor'da sercan takımını 10 kişi oynattığı için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Cimbom'a çok hayal dünyasında tur attı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    sabriyi kolluyan bir gs li ilk kez görüyorum
    Düşün bu Galatasarylı Uğur Uçar hayranı üstelik. Sabri'nin ne kadar üst düzey performans gösterdiğinin kanıtıdır bu bence, ki bu maçta suçlu aranacaksa en son sunulacak isim Sabri'dir bence...

Maalesef çok çabuk oyuncu harcıyoruz, her yerde Mehmet Topal ve Hakan Balta da topa tutulmuş adeta. Bunlar da insan, bunların da formsuz olduğu dönemler olabiliyor, illa suçlu arıyorsanız şu maçta 3 yaratıcılık yoksunu orta sahayı aynı anda oynatırken aynı zamanda forvet sürmeyen adamlar eleştirilmeli...

4-6-0 filan anlamam kardeşim, ben bu oyunda forvet istiyorum, Nonda bile olsa forvet istiyorum.

Baros Allah rızası için dön artık, senin sakatlandığın güne lanet olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Bu lige ağır geleceğini sandığım Cimbom beni şaşırtıyor yahu..
    Bursaspor'da sercan takımını 10 kişi oynattığı için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Cimbom'a çok hayal dünyasında tur attı..
    Hayal dünyası derken?Avrupa Ligi'nde hala çok iddialı olduğumuzu hatırlatırım Serhat.Ayrıca şu anda sadece biz değil,Liverpool,Milan,Roma,Bayern M.,Stutgart,Valencia ve Lyon gibi üst düzey takımlar da aynı durumda

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Silmek ? Sabri ne yaptıda silelim ? 5 maçta 59 şut çekiyor biri son dk golü oluyor taraftar 5 Hafta sabriye tapıyor. Ne yapatım böyle adamı. 4 maç kanser ediyor 5. maç (5. maç ta da 10 şut çekiyor biri gol oluyor diğer 7 si taç 2 si aut) rahatlatıyor.

Ayrıca bu maçtan konuşuyor. Sence sabri iyimi oynadı ? top 10 kere geldiyse 7 sinde İvankova attı 3 ünde Leo Franco ya
    Bu adam sende nasıl böyle körlük yaratan bir kin yaratmış anlamıyorum, neyse avunmak için kendimi yormayacağım, Sabri bu sezonki performasını genele yayabildiği sürece her zaman arkasında durduğumuzu bilsin yeter bana. Lincoln, Elano gibi oyuncular tarafından sabote edileceğimize Sabri her maç 8 kere tribüne top atsın, 5 isabetsiz orta yapsın ben razıyım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu adam sende nasıl böyle körlük yaratan bir kin yaratmış anlamıyorum, neyse avunmak için kendimi yormayacağım, Sabri bu sezonki performasını genele yayabildiği sürece her zaman arkasında durduğumuzu bilsin yeter bana. Lincoln, Elano gibi oyuncular tarafından sabote edileceğimize Sabri her maç 8 kere tribüne top atsın, 5 isabetsiz orta yapsın ben razıyım...
    Bu maçtan neden bahsetmiyorsun hiç ? Yada son maçlardan ? Sabri yıllardır berbat oynuyor. Dediğim gibi arada bi parlıyor öyle kadroda kalıyor. Bu sene başında kendine çekidüzen vermişti. Adam gibi oynamaya başlamıştı. O zaman destekliyorduk zaten. Ama şimdi yine eskiye döndü. Doğal olarakda eleştireceğiz.

He ayrıca bunu diyen sadece ben değilim. Samiyendeki 30 bin kişi + Klubedeki Teknik adamlar

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ergic'in direkten dönen şutu hızı 128 km/h hız ile gitmiş. TSL'deki rekor hız olabiiir. .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçtan neden bahsetmiyorsun hiç ? Yada son maçlardan ? Sabri yıllardır berbat oynuyor. Dediğim gibi arada bi parlıyor öyle kadroda kalıyor. Bu sene başında kendine çekidüzen vermişti. Adam gibi oynamaya başlamıştı. O zaman destekliyorduk zaten. Ama şimdi yine eskiye döndü. Doğal olarakda eleştireceğiz.

He ayrıca bunu diyen sadece ben değilim. Samiyendeki 30 bin kişi + Klubedeki Teknik adamlar
    Yahu bu adam sadece 1 maçta kötü oynadı, ki sahanın en kötüsü olmadığı konusunda 100 lirasına bahse girerim, Barış, Sarp ve Franco varken... Herkesin döküldüğü maçta sağ bek oynayan Sabri'nin Tsubasa'ya dönüşmesini mi bekliyordunuz acaba? Kusura bakmayın Dünya üzerinde yok öyle oyuncu.

Kulübedeki teknik adamlar?? Yıllardır bu adamı ilk 11 oynatan teknik adamlar mı Sabri'nin berbat olduğunu söylüyor??

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sabri'ninde ayağını kırcaklarmış resmen Neskeens çok haklı itiraz ediyor futbolcuya ama ne olucak.

Tebrikler Bursaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu bu adam sadece 1 maçta kötü oynadı, ki sahanın en kötüsü olmadığı konusunda 100 lirasına bahse girerim, Barış, Sarp ve Franco varken... Herkesin döküldüğü maçta sağ bek oynayan Sabri'nin Tsubasa'ya dönüşmesini mi bekliyordunuz acaba? Kusura bakmayın Dünya üzerinde yok öyle oyuncu.

Kulübedeki teknik adamlar?? Yıllardır bu adamı ilk 11 oynatan teknik adamlar mı Sabri'nin berbat olduğunu söylüyor??
    Gerçekten çaresizlik Göktuğ.Sabri'den bek olmaz.Sabri sağ açık bunu herkes biliyor ama herkes mecbur onu bek oynatmaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Gerçekten çaresizlik Göktuğ.Sabri'den bek olmaz.Sabri sağ açık bunu herkes biliyor ama herkes mecbur.
    Neden çaresizlik? Bence gayet yeterli bir alternatifi var, ki bu yıl değişimini görene kadar o çocuğun oynaması gerektiğini savunuyordum. Dizi 3 ayrı parçaya ayrılmasaydı Milli Takım'da EURO 2008'de piyasa yapacak Uğur Uçar var arkasında, ki Sabri'nin oynamasında üzüldüğüm tek nokta Uğur'a yer kalmamasıdır. Sabri'nin bir sağ bek olmadığını sanırım hepimiz biliyoruz, ama şunu da göz önünde bulunduralım ki Sabri şu ligde Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bektir ve Gökhan Gönül'le de yarışabilecek kadar iyi bir sağ bektir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşte sen daha bunu anlıyamamışsın. Bahse girerim diyorsun. Ortada kanıtlanacak birşeymi var Herkes kendi görüşünü koyuyor ortaya neden bukadar kızıyorsun. Sanki sabriyle yazışıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası bu maçta Bursa'nın puan/puanlar alacağını düşünüyordum.Bunda haklı çıktığıma sevindim.Böylece haftayı 2.kapatma şansına sahip olduk çünkü.Bursaspor'u tebrik ediyorum.

Anadolu klüplerinin de maşallah'ı var.Hepsi bize gelince aslan kesiliyor.Nedir bu Şampiyonlar Ligi sevdası anlamadım gitti.Daha 3 büyük takımımız Avrupanın en üst klasman 32 takımı ile boy ölçüşemezken Anadolu klüplerinin bu isteği garip ama değil mi?
    Bunu mağlubiyetin vermiş olduğu kızgınlıkla yazdığını var sayıyorum Yunus.Eğer normaldede böyle düşünüyorsan çok yanlış bir düşünce tarzına sahipsin bence.Büyük kulüplerimiz haricindeki takımlar her zaman figuran rolünde oynamak zorunda mı? Onlarında bir gün baş rol oynama hakları yada bunu istemeye hakları yok mu? Bence kesinlikle var ve bu yüzden Bursaspor'un Trabzonspor'dan sonra Türk futbolunda milat yaratacağını umanlardanım.Yeter ki şu yakaladıkları istikrarlı çizgiyi sürdürsünler ve üstüne koysunlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşte sen daha bunu anlıyamamışsın. Bahse girerim diyorsun. Ortada kanıtlanacak birşeymi var Herkes kendi görüşünü koyuyor ortaya neden bukadar kızıyorsun. Sanki sabriyle yazışıyorum
    Evet ben Sabri'yim, ben Arda'yım, ben bu takımı seven ve yüreğiyle oynayan her futbolcunun sonuna kadar arkasında duruyorum, ve bu futbolcuların gitmesini istemiyorum... 11 tane Elano'm olacağına 11 tane Sabri'm olsun...

Sabri'nin bir sağ bek olmadığını sanırım hepimiz biliyoruz, ama şunu da göz önünde bulunduralım ki Sabri şu ligde Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bektir ve Gökhan Gönül'le de yarışabilecek kadar iyi bir sağ bektir...
    Katılamıyorum. Galatasarayın kadro durumu tam anlamıyla "altı kaval üstü şeşhane." Süper ligde bireysel olarak sağ bekte Sabriden daha iyi en az 10 civarı oyuncu bulunabilir. Bu sene normal performansının üzerine de çıkmış olsa ne defansif anlamda ligin stoperden devşirme bekleriyle boy ölçüşebilir, ne de kanat oyuncusundan devşirme bir hücum bek olarak bir Gökhan Gönül, Ali Tandoğan etkinliği var. Sabriyi ben de dahil bir çok insan İbrahim Üzülmezle kıyaslar. Ancak ben Sabrinin İbrahim Üzülmez kadar çalışkan olduğuna da inanmıyorum. Yoksa bunca sene duran top kullanma hevesi ve azmi taşıyan insan illa ki kendini geliştirirdi. Yahut bu sevdadan vazgeçerdi. Çünkü bu işler (duran toplar ve uzaktan şutlar) mevkiisinin getirdiği bir zorunluluk değil. Maç içinde topu Kewell, Elano, Lincoln gibi ustalara bile bırakmayan Sabri acaba Hoijdonk'un 35 yaşında yaptığı gibi her antremanda bilmemkaç yüz frikik atıyor mudur? Hiç sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sabri ve Hakan Balta dün beni deli edenlerin arasındaydı.Rakip sağdan sağdan geliyor Hakan Balta adam kaçırıp,pas hatası yapmaktan kendini alamıyor.Arda'da hep bir etkisizlik.Mustafa Sarp'ta bir çöküş.Barış sahada yok.Sonra da gidiyoruz Elano'ya yüklüyoruz herşeyi.Elano geldiğinden beri gerçek mevkisiyle saha çıktı mı?Bir sağ açık,bir sol açık...Servet'te geçen senelere bakarsak bir düşüş var.Galatasaray geçen senede böyle başladı.Sonrasında bu haftalarda alınan puan kayıplarıyla ligi 5. bitirdik.Galatasaray toparlanmalı...Bu işin sonu pekte iyi değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by indie View Post
    Katılamıyorum. Galatasarayın kadro durumu tam anlamıyla "altı kaval üstü şeşhane." Süper ligde bireysel olarak sağ bekte Sabriden daha iyi en az 10 civarı oyuncu bulunabilir. Bu sene normal performansının üzerine de çıkmış olsa ne defansif anlamda ligin stoperden devşirme bekleriyle boy ölçüşebilir, ne de kanat oyuncusundan devşirme bir hücum bek olarak bir Gökhan Gönül, Ali Tandoğan etkinliği var. Sabriyi ben de dahil bir çok insan İbrahim Üzülmezle kıyaslar. Ancak ben Sabrinin İbrahim Üzülmez kadar çalışkan olduğuna da inanmıyorum. Yoksa bunca sene duran top kullanma hevesi ve azmi taşıyan insan illa ki kendini geliştirirdi. Yahut bu sevdadan vazgeçerdi. Çünkü bu işler (duran toplar ve uzaktan şutlar) mevkiisinin getirdiği bir zorunluluk değil. Maç içinde topu Kewell, Elano, Lincoln gibi ustalara bile bırakmayan Sabri acaba Hoijdonk'un 35 yaşında yaptığı gibi her antremanda bilmemkaç yüz frikik atıyor mudur? Hiç sanmıyorum.
    Sabri'den iyi 10 tane isim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ozan İpek niye kırmızı gördü anlayan varmı ? Sarı görmüştü sonra Kırmızı çıkardı hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ozan İpek niye kırmızı gördü anlayan varmı ? Sarı görmüştü sonra Kırmızı çıkardı hakem.
    Sabri'nin ayağını kırmaya teşebbüs ??

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sarıyı Sabriye verdi İso.

Maça gelirsekte rezil oynadık , hak ettik maglubiyeti yemine diyorum Hakan Balta'yı bu kadar aciz gördüm hepsi birbirinden rezil kimse kosmuyor , bu takımda kime iyi teklif gelirse düşünmeden satsınlar.

Eğer Rijkaard'da bu takımdan zorla ayrılırsa , helal olsun derim Galatasaray Rijkaard gibi bir hocayıda harcadı...

Birde Hakan Şükür gittikten sonra Galatasaray belini dogrultamıyor , keşke bir sene daha kalsaydı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok hayır yanlışınız var. İlk geldi sarı verdi Neeskens tepki gösterdiğinde Ozan ona dönüp birşey demedi Sabri üstüne yürüdüğündede tepki göstermedi. Sabriye sarıyı çıkardıktan sonra Ozan'a Kırmızı çıkardı direk.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sarıyı Sabriye verdi İso.

Maça gelirsekte rezil oynadık , hak ettik maglubiyeti yemine diyorum Hakan Balta'yı bu kadar aciz gördüm hepsi birbirinden rezil kimse kosmuyor , bu takımda kime iyi teklif gelirse düşünmeden satsınlar.

Eğer Rijkaard'da bu takımdan zorla ayrılırsa , helal olsun derim Galatasaray Rijkaard gibi bir hocayıda harcadı...

Birde Hakan Şükür gittikten sonra Galatasaray belini dogrultamıyor , keşke bir sene daha kalsaydı.
    Her yerde çılgın attım Hakan Şükür gitmemeli diye, adam son sezonunda en golcü 3 oyuncumuzdan biriydi, üstelik asistleri de hesaba katınca gole en çok katkıda bulunan oyuncumuzdu. Alın size Hakan Şükür'süz Galatasaray...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın ayagını kırıydı loooo
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri