Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
Sabri'nin bir sağ bek olmadığını sanırım hepimiz biliyoruz, ama şunu da göz önünde bulunduralım ki Sabri şu ligde Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bektir ve Gökhan Gönül'le de yarışabilecek kadar iyi bir sağ bektir...
Katılamıyorum. Galatasarayın kadro durumu tam anlamıyla "altı kaval üstü şeşhane." Süper ligde bireysel olarak sağ bekte Sabriden daha iyi en az 10 civarı oyuncu bulunabilir. Bu sene normal performansının üzerine de çıkmış olsa ne defansif anlamda ligin stoperden devşirme bekleriyle boy ölçüşebilir, ne de kanat oyuncusundan devşirme bir hücum bek olarak bir Gökhan Gönül, Ali Tandoğan etkinliği var. Sabriyi ben de dahil bir çok insan İbrahim Üzülmezle kıyaslar. Ancak ben Sabrinin İbrahim Üzülmez kadar çalışkan olduğuna da inanmıyorum. Yoksa bunca sene duran top kullanma hevesi ve azmi taşıyan insan illa ki kendini geliştirirdi. Yahut bu sevdadan vazgeçerdi. Çünkü bu işler (duran toplar ve uzaktan şutlar) mevkiisinin getirdiği bir zorunluluk değil. Maç içinde topu Kewell, Elano, Lincoln gibi ustalara bile bırakmayan Sabri acaba Hoijdonk'un 35 yaşında yaptığı gibi her antremanda bilmemkaç yüz frikik atıyor mudur? Hiç sanmıyorum.