Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 19. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Kasımpaşa Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
Rıdvan Dilmen'de demiş berbat bir zemin vardı, Devre arası yaklaşıyor bunu düzelteceklerdir. Aslında hazır cezamız var Olimpiyatta falan oynasakda o sırada tadilata alınsa stad. Yanlız bu berbat zeminde sadece bizm topçular kontrolde zorlandı. Murat Erdoğan falan her topu alıp gitti maşallah 
Maç ile ilgili yorumuma mükemmel kadro seçimi ile başlayacağım. Geçen hafta Selçuk'un Özer'den daha çok ilk 11'de olma şansı var dedim bunda da yanılmadım. Prensimiz Selçuk yine oynadı, üzüntü verecek şekilde iyi oynadı üstelik. Bu formundan dolayı Özer haftayada oynayamaz. Sevindirici kısım M.Topuz'daki iki hatalık tutukluk bundan dolayı belki Özer forma şansı bulur. Bu Özer'in devamlı 11'de olması gerekiyor girer girmez farkını ortaya koydu. Maçın sonlarına doğru 4 kişi arasında faul ile durdurulduğu yerdeki hareketleri falan yok böyle birşey ya. Bu maçta Daum'da Aragonesleşti, yaşlılık pek etkilemiş garibimi, Cristian'ı sağ kanatta neden deniyorsa? Daha önceden sol kanatta oynayan Selçuğu orada oynatsa bu kadar şaşırmazdım.
Yine şaşırtıcı şekilde çift forvet olarak başladı sanki bizlere bu takım çift forvet oynamaz, bu şekilde konuşanları şu maçta bir göstereyim der gibi. Tabi birde Kazım'ın neden 4 haftadır ilk 11 oynadığını anlamış olduk bu maç sayesinde. Güiza gol bile atsa yaranamaz bana artık forvet olamaz ya bırakın kenerda su taşısın. Oyuncularımızın susamak gibi bir sorunu kalmaz canla başla koşar dicem ama diyemiyorum bu maçta her zaman yaptığı presi bile yapmadı.
Ayrıca hiç sevmediğim Deivid'in giderayak böyle iyi oynamasıda beni şaşırttı. Semihte ısrarcı olarak, Güiza yerine ilk 11'deki yabancı kontenjanını Deivid ile doldurabiliriz. Sol taraftada 2 haftadır formsuz Mehmet yerine Özer oynayabilir. Ayrıca Carlos'un gönderilmesi için devre arasının beklenilmesine gerek yok. Tüm verdiği hizmetler için teşekkür edilip yolların ayrılması lazım. Santos ve Vederson da, Carlos'un şu anki katkılarını fazlasıyla yerine getirebilir.
Kasımpaşa'ya gelirsek son derece güzel top oynadılar. Yılmaz Vural'ın yürüyün aslanlarım sözü baya iyi gelmiş oyunculara devamlı üstümüze yürüdüler bununda meyvesini 3-1 lik skor ile aldılar. Bu sene kolay kolay ligden düşmezler. Hani futbol bu belli olmaz, hele takımda Yılmaz Vural var ise hiç belli olmaz ama bu sene Diyar, Denizli ve Ankaraspor veda eder gibi ama bakalım.
Hakeme gelir isek sarı kartlarında standartı çoğu hakemimizde olduğu gibi tutturamadı. Ayrıca üst taraftaki yardımcıyıda tebrik ediyorum, alt taraftaki yardımcıdan ofsaytlar nasıl milimetrik çözülür öğrensin diyorum. İki haftadır 3. gollerimiz ofsayt yahu. Birde o değil 31 puanda kaldık paso 3-1 3-1 yeniliyoruz hayra alamet değil ama hadi bakalım.
Bu maçtan sonra bence fatura artık birine kesilmeli, bence bu isimler Carlos, Güiza başta olmak üzere tüm takımda hissedilmeli. Ayrıca Volkan gene rakipsizim havasına mı girdi bilmiyorum ama 3 goldede bu kadar komik hatalar yapılmaz. Sen Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kalecisisin böyle hatalar yapmaman gerekiyor. 38'lik Rüştüden örnek al yahu biraz.
Sonuç olarak, eğer yazdıklarımı okuduysanız anlamışsınızdır, benim için çok şaşırtıcı bir maç oldu. Herr Daum'un dediği gibi " Hatalarımızdan ders çıkarmaya bakacağız." Umarım bunu yapabiliriz, çünkü hala Şampiyonluk için inancım var...
Mesaj Yetkileri