Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır.

10 52.63%
  • Kasımpaşa Kazanır.

9 47.37%
  • Berabere Biter.

0 0%
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa [14. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bu nasıL bir oLay yahu resmen LiderLiğe doğru geLiyoruz.
    AsLında bu rekabet Ligi zevkLi haLe getirir diyoruz da ben git gide hem Ligimizden hemde futboLdan soğuyorum.Nedendir biLmiyorum...

ligden sogunacak bir durum yok çatır çatır topunu oynayan kazanıyor..FB kadıköy'de GS maçında topunu oynadı kazandı, bjk inönü'de topunu oynadı kazandı, Bursa oynadı GS'yi devirdi, kasımpaşa oynadı kazandı...Yok öyle artık eskisi gibi gelene gidene büyüklerin 5 salladıgı dönemler...Mücadele etmeyen takıma puan bırakmıyor anadolu takımları her maçı alınca zevki olmuyordu zaten bence böylesi daha iyi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ligden sogunacak bir durum yok çatır çatır topunu oynayan kazanıyor..FB kadıköy'de GS maçında topunu oynadı kazandı, bjk inönü'de topunu oynadı kazandı, Bursa oynadı GS'yi devirdi, kasımpaşa oynadı kazandı...Yok öyle artık eskisi gibi gelene gidene büyüklerin 5 salladıgı dönemler...Mücadele etmeyen takıma puan bırakmıyor anadolu takımları her maçı alınca zevki olmuyordu zaten bence böylesi daha iyi
    sizin forvetinize ödenen transfer ücreti kasımpaşa takımını satın alıyorsa, kötü mücadele etmeye hakkınız yok. bakın kötü oynayabilirsiniz, kötü pas, kötü çalım atabilirsiniz. ama kötü mücadele edemezsiniz. eskiden fenerde beşiktaşta galatasarayda oynayan topçular bunun bilinceydi, o yüzden her anadolu takımına 5 tane atıyorlardı. ama şimdi bu takımlarda oynayan futbolcular (özellikle fenerbahçedikiler) elinden gelenin fazlasını yapmıyorlar. çaba sarfetmiyorlar.

Mesaj Yetkileri