Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır.

10 52.63%
  • Kasımpaşa Kazanır.

9 47.37%
  • Berabere Biter.

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa [14. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kasımpaşa neleri kaçırmış öyle yaww Dumur oldum resmen özete bakarken..Valla FB dua etsin daha bu skora yalnız maçtan sonra daum seyircimiz olmayınca böyle oldu diyor ama aziz yıldırım o takıma o kadar para verdi..Sadece seyirciyle olacaksa ve onlar olmadan maç kazanılamayacaksa seneye tribüne 30-40 bin kombine alsın ,dağıtsın aziz başkan şaka bir yana da cidden FB resmen dökülmüş ama Yılmaz hocayı da takdir etmek lazım... Ligde kopma olmayacak bu gidişle...Bursa da gümbür gümbür zaten
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu nasıL bir oLay yahu resmen LiderLiğe doğru geLiyoruz.
    AsLında bu rekabet Ligi zevkLi haLe getirir diyoruz da ben git gide hem Ligimizden hemde futboLdan soğuyorum.Nedendir biLmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bu nasıL bir oLay yahu resmen LiderLiğe doğru geLiyoruz.
    AsLında bu rekabet Ligi zevkLi haLe getirir diyoruz da ben git gide hem Ligimizden hemde futboLdan soğuyorum.Nedendir biLmiyorum...

ligden sogunacak bir durum yok çatır çatır topunu oynayan kazanıyor..FB kadıköy'de GS maçında topunu oynadı kazandı, bjk inönü'de topunu oynadı kazandı, Bursa oynadı GS'yi devirdi, kasımpaşa oynadı kazandı...Yok öyle artık eskisi gibi gelene gidene büyüklerin 5 salladıgı dönemler...Mücadele etmeyen takıma puan bırakmıyor anadolu takımları her maçı alınca zevki olmuyordu zaten bence böylesi daha iyi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İyi hoş da ne biLiyim,eski tadı yok.Eskiden gazeteden sürekLi puan durumunu takip ederdim.Hatta hafta içi biLe bakardım beLki değişir diye.Ama artık bırakın diğer maçLarı Beşiktaşın maçını biLe taraftarLık görevimden doLayı izLiyorum.Hatta geçen Trabzon maçında uyukLadığımı farkedince gidip ders çaLıştım.
    Bence ne futboL ne de Ligimiz eskş tadını vermiyor.BeLki de endüstrüyeLLeştiğindendir.(KeLimeye bak)

Fenerbahçeli oyuncularının çoğuna radikal cezalar verilmeli. Kendilerine bu rahatlığı kim veriyor çok merak ediyorum. Kimse elini taşın altına koymuyor. Herkes banane diyor. Elinden geldiğini yaptığna inanılıyor.

Volkan kadar bi hantal kaleciye sezon başında niye yalvardılar ki sanki, ne olur gel imzala diye.
    Bugün ile beraber 2 haftada 6 gol yiyor. Püff yani. Kasımpaşa maçının bileti Volkan'a kesilse kimse itiraz etmemeli. Bir milli kaleci 50 . saniyede topu elinden kaçırıyorsa o kalecide gerçekten konsantirasyon eksikliği vardır, yanlış mıyım? daha maçın ilk dakkasında aynı golü kasımpaşanın kalecisi yese durum daha farklı olmaz mıydı? kısaca hakikaten biraz düşününce Volkanın bu akşamki sorumlunun olduğu kanısına varılabilir. tabiki de tek sorumlu değil. ancak en büyük payın sahibi.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Çok basit, Fenerbahçe ile Galatasaray sezonu erken açtı ve ligde çok rahat form tuttular. Beşiktaş ise geç başladı bu nedenle geç form tuttu. Fenerbahçe ve Galatasaray tekrar yükselişe geçtiğinde bu sefer Beşiktaş düşüşe geçecek.
    Futbolun bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Bahsedilen dalgalanmalar kondüsyon ile ilgilidir. Futbol mentalitesi, oyuncuların yetenekleri, hatta moral ve motivasyonları sezonun ne vakit açıldığına göre değişmez. Beşiktaş mesela sezon başında da şimdiki kadar koşuyordu, ancak gol atamıyordu. Galatasaray sezon başında da gol pozisyonu veriyordu, ancak bu kadar yemiyordu, Baroş sayesinde yediğinin fazlasını atıyordu. Aynı durum Fenerbahçe için de geçerli. Sakatlık ve cezalar son dönemde Galatasaray ve Fenerbahçenin kadrolarını bozarken Beşiktaşın kadrosunu sene başından beri hoca bozuyordu, şimdi oturdu. Sakat ve cezalılar iyileşince Gs ve Fbnin formunun artmasını beklemek normal, ancak hoca Bjknin kadrosunu bilerek bozmazsa oradan düşüş beklemek için hiçbir sebep yok.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ligden sogunacak bir durum yok çatır çatır topunu oynayan kazanıyor..FB kadıköy'de GS maçında topunu oynadı kazandı, bjk inönü'de topunu oynadı kazandı, Bursa oynadı GS'yi devirdi, kasımpaşa oynadı kazandı...Yok öyle artık eskisi gibi gelene gidene büyüklerin 5 salladıgı dönemler...Mücadele etmeyen takıma puan bırakmıyor anadolu takımları her maçı alınca zevki olmuyordu zaten bence böylesi daha iyi
    sizin forvetinize ödenen transfer ücreti kasımpaşa takımını satın alıyorsa, kötü mücadele etmeye hakkınız yok. bakın kötü oynayabilirsiniz, kötü pas, kötü çalım atabilirsiniz. ama kötü mücadele edemezsiniz. eskiden fenerde beşiktaşta galatasarayda oynayan topçular bunun bilinceydi, o yüzden her anadolu takımına 5 tane atıyorlardı. ama şimdi bu takımlarda oynayan futbolcular (özellikle fenerbahçedikiler) elinden gelenin fazlasını yapmıyorlar. çaba sarfetmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Futbolun bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Bahsedilen dalgalanmalar kondüsyon ile ilgilidir. Futbol mentalitesi, oyuncuların yetenekleri, hatta moral ve motivasyonları sezonun ne vakit açıldığına göre değişmez. Beşiktaş mesela sezon başında da şimdiki kadar koşuyordu, ancak gol atamıyordu. Galatasaray sezon başında da gol pozisyonu veriyordu, ancak bu kadar yemiyordu, Baroş sayesinde yediğinin fazlasını atıyordu. Aynı durum Fenerbahçe için de geçerli. Sakatlık ve cezalar son dönemde Galatasaray ve Fenerbahçenin kadrolarını bozarken Beşiktaşın kadrosunu sene başından beri hoca bozuyordu, şimdi oturdu. Sakat ve cezalılar iyileşince Gs ve Fbnin formunun artmasını beklemek normal, ancak hoca Bjknin kadrosunu bilerek bozmazsa oradan düşüş beklemek için hiçbir sebep yok.
    Aslında ikisininde katkısı var. Sezon başı erken açtıkları için transferleri çabuk oturan takımlar kadrolar bozulana kadar gayet iyiydi. FB-GS derbisi iki takım içinde kötü oldu. GS Baros'u kaybetti biz Bilicayı zaten dananın kuyruğuda öyle kopmaya başladı

BJK'de de sezon biraz daha geç açıldı, transferlerin uyum sorunu, Denizli'nin akıllanması falan anca rayına oturdu şimdi aldı başını gitti.

Neyse GS'de, FB'de çabuk akıllanıp, toparlanır inşallahta geçen senekinin kopyası bir lig izlemeyiz, sonuna kadar heyecan dolu birde şampiyon olan bir Fener olur

yahu şampiyon zatn olacağız da, şu kötü mücadele taraftarı üzüyor. özellikle gaziantep deplasmanından sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir çok konu dile getirelebilir. Hiçbirinede hayır bu kesinle olmaz diyemeyiz.

Erken kalkan yol alır hesabı sporda da erken form tutma vardır. Yani bu öyle bir şekilde dengelenmelidir ki kopma yaşanmasın. Şuan herkes form tuttu ve kimin kimi yeneceği belli olmuyor.

Bununla beraber Fenerbahçe - Galatasaray maçı iki takımıda olumsuz etkiledi. Saha kapanması, oyuncu eksiklikleri, oluşturduğu psikoloji vs. Bu tarz durumların hepsi ligde bulunan tüm takımları etkiler. Bazen halı sahada bir adamımız gelmiyor ve yenilmeyeceğimiz takıma yeniliyoruz. Bir kişi bile bu kadar etkilidir.

Oyuncuların mücadele etmemesi vardır. Kasımpaşalı oyuncu topu sürüyor. Arkadan Lugano'nun takibini izlerseniz zaten Fenerbahçe'nin niye kaybettiği orada yatıyor. Volkan'da bugün bir anormallik vardı çözemedim.

Bunlara eklenebilecek onlarca sebeple beraber biriken bu şartlar yenilgiyi getiriyor. Bunlardan bir yada ikisini bertaraf eden takım galip geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daumun aciklamasini okudumda yeni sistem islememis. Ben o adama sorarimki yeni sistem son haftalarin formda ekibi Kasimpasaya karsimi denenir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

,

Daha söze gerek yok. Şampiyonluk peşinde değil Arma peşindeyiz

Sağlık olsun. Dün kötü oynadık. Bu takımın kötü oynamayada hakkı var. 2 haftada 6 gol yememizin sebebide Bilica'nın olmayışı. Önder Lugano'yla bir türlü anlaşamıyo. Helal olsun Ali Koç'a. Geçen günlerde Roberto Carlos giderse gitsin dedi. Kimse Fenerbahçe'den büyük değil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bunların hepsi form düzeyi ile alakalı. Kondisyonlar azalınca sakatlıklar artar, üstüne cezalılar gelir ve form düzeyi düşer. Ama Beşiktaş Kondisyonu rakiplerine göre geç toplayınca düzeldi. Tabii buna bide taktiksel değişikliklerde sebep oldu. Ama ben genel olarak basit bir yorum yaptım.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetti bu form düzeyi ile alakalı. Bakın bu hafta ikisininde Avrupa'da çok önemli maçları var ve ikiside çok değişik bir futbol oynayacaklar. Belki bu galibiyet ile tekrar toparlanacaklar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    ,

Daha söze gerek yok. Şampiyonluk peşinde değil Arma peşindeyiz

Sağlık olsun. Dün kötü oynadık. Bu takımın kötü oynamayada hakkı var. 2 haftada 6 gol yememizin sebebide Bilica'nın olmayışı. Önder Lugano'yla bir türlü anlaşamıyo. Helal olsun Ali Koç'a. Geçen günlerde Roberto Carlos giderse gitsin dedi. Kimse Fenerbahçe'den büyük değil.
    Vazifesini gelerek zaten yaptı, R.C3 gider yeni R.C3'ler gelir. Ama ismi büyüktür, severim ama; bize faydası olmayan gider. Bu kadar basit. Santos beke gider, yerine sol açık alınır. Hiç birini bulamadın mı Pandev gibi adam çok fazla var gider alırsın. Olur biter.

Ali Koç umarım bir gün başkanımız olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural maçtan önce oyunlarını nasıl motive etti acaba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Yılmaz Vural maçtan önce oyunlarını nasıl motive etti acaba.
    For The Fans !

neyse haftaya Es - Es deplasmanında görüşmek üzre

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezon Galatasaray ne zaman puan kaybetse Fenerbahçe'de kaybediyordu,Fenerbahçe ne zaman kaybetse Galatasaray kaybediyordu.Şu sıralar geçen sezonun yörüngesine tekrar girmişlerken Bursa maçından sonra acaba Fenerbahçe'de puan kaybedermi diye kendi kendime sordum ve kimle oynuyorlarmış diye baktığımda Kasımpaşa ile evlerinde oynadıklarını görünce herhalde kazanırlar dedim ilk başta ama maçın seyircisiz olduğunu öğrendiğimde Kasımpaşa'nın formda olduğunuda göz önünde bulundurunca umutlanmıştım azda olsa.Akşam Tv'yi açtığımda Kasımpaşa'nın 3-1 önde olması bu yüzden beni pek şaşırtmadı doğrusu.Ama baya sevindim.

Maçın özetini seyrettim.Kasımpaşa acayip gol pozisyonu kaçırmış.Biraz daha akıllı oynasalar dün akşamki Fenerbahçe'ye tarihi bir fark yaşatabilirlermiş.Fenerbahçe'de gözlemleyebildiğim kadarıyla acayip bir konsantrasyon eksikliği var.Bunun üstüne cezalı ve sakatlarda eklenince acayip kötü duruma düşmüşler.Üstüne birde teknik hatalar eklenince üst üste bozgun niteliğindeki sonuçlar ortaya çıktı.Bu gidişat düzelir herhalde diye düşünüyorum.Aksi takdirde geçen seneden çok farlı bir son olmayacaktır..

Son olarak Kasımpaşa'yı bu galibiyetinden dolayı kutluyorum..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Kasım.2009 at 12:08
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ÇAKMA DAUM

Aylardır bir Daum izliyoruz ama izlediğimiz bu Daum’un 3 sene izlediğimiz Daum olduğu konusunda artık ciddi ciddi şüphelenmeye başladım. Bir ara Daum’un ikiziyim diye ortaya çıkan bir vatandaşımız vardı, bu sarışın, maçları kulübeden Dede gibi izleyen o olmasın?!!

Ne yaptıkları, ne tavrı ne de tepkileri eski Daum değil. Dün maçtan önce işte çılgın Daum, işler kötü gidiyor ve bir değişiklik yapmış dedim ama keşke yapmasaymış. Geçen sene yaşanan Kayseri faciasını Dede nasıl izlediyse Daum da dün gece ucuz kurtulduğu Kasımpaşa faciasını öyle izledi. Yan yana oynayan Selçuk ve Baroni acaba birleşse tek kişilik oynayabilecekleri şüpheli ve bu durumu 45 dakika gören Daum, dikine gitme çabasında olan tek oyuncu Mehmet’i kenara alıyor ve ilk 11 çıkmasını herkesin beklediği Özer’i 45. dakikada sahaya sürüyordu.

Yeni bir sistem denemesine elbette lafım yok ama Appiah-Aurelio-Tuıncay ile yapmış olduğu orta sahayı Mehmet-Selçuk-Baroni ile yapmaya kalkarsan evinde böyle durumlara düşersin. Eski Daum değil derken, yeri geldiğinde Hooijdonk’u silen, Anelka’yı yanında oturtan Daum, Carlos’a hala nasıl tahammül ediyor anlamıyorum. Tüm Fenerbahçelilerin kalbinde yer edinmiş Carlos’un da artık bir an önce gönderilmesi ve yaptığı açıklamalarla taraftarın gönlündeki yerini kaybetmemesi gerekiyor, kalmak istemeyeni zorla tutmazsın.

İleride 2 forvet, arkalarında Alex, mücadeleci bir orta saha ve alanı kısaltan bir defans. Söylemesi çok hoş, tabi uygulanabilirse daha da hoş olur. Orta saha hep rakibin peşinden koşunca, defans arkasına atılan her topu kaçırınca, 3 gol yediği için sevinmeli takım. Volkan’ın hatası olmasa da dünkü maçı kazanamazdı bu takım çünkü inanmamışlar, mücadele etmediler.

Bu haftanın tek olumlu yanı hala liderliğin devam ediyor olması. Tabi bu kafayla nereye kadar devam eder kestiremiyorum. Şimdi önümüzde 2 zorlu deplasman var, o maçlarda ortaya çıkacak tablo, gelecek adına daha sağlıklı tahminler yapmamızı sağlayacaktır muhtemelen. Bu takım hala ligde ve avrupada lider, bunu da unutmadan yorumlarımızı yapalım, bu çöküş nasıl durdurulacak onu görmek gerekiyor, geçen sene olduğu gibi izlenmeye devam ederse Daum ile 3 sezon şampiyonluk rüyası devre arasında sona erer ve Daum Almanya’nın yolunu tutar. Aziz Yıldırım artık, göre göre 1 senenin daha yok olmasını izlemez istikrar uğruna.

Takımın motive olamamasını anlıyorum ama son bölümlerde çok maçı çeviren Daum’un takımının bu sezon fiziksel olarak da istenen seviyeye çıkmamış olması acaba Koch yerine de çakması getirildiğinde mi?

Tüm bu şartlara rağmen ofsayt olan 3. Kasımpaşa golü verilmese maçtan 1 puan belki de 3 puan çıkarabilirdik. Oynanan oyun bunu göstermese de, ters top, duran top, karambol bir şekilde maç 2-2 olabilirdi. 2 haftadır bariz ofsaytlardan yenen goller ortada, takım kötü gittiği için buna ne oyuncular ne de yönetim isyan etmiyor. Takım kötü de olsa, hakkının yenmesine izin verilmemeli, nizami olmayan 2 gol yedi Fenerbahçe ve bunun etkisi elbette olacaktır.

Diğer yandan Kasımpaşa’nın ve Yılmaz Vural’ın da hakkını teslim etmek gerekir. Geçen hafta alınan galibiyet onları şımartmamış ve aynı ciddiyetle maça hazırlanmışlar. İstedikleri gibi oynayıp, istediği puanları alıp döndüler. Bunu, Daum’un ve futbolcuların da katkısıyla çok kolay gerçekleştirdiler. Yılmaz Vural küçük maçlara da takımı iyi hazırlarsa ligde kalacaklardır.

Daum’a reçete yazmak bizim işimiz değil ama sanki Daum 3 sene önce gönderilmesinin intikamını alıyor gibi, sanki takımı sabote etmek için yeniden gelmiş gibi. Hem Daum’un hem de oyuncuların yeniden eski heyecanlarına kavuşmaları bir şekilde sağlanmalı, hala liderlik devam ederken bu kaybedilmemeli, taraftar “Hep Destek Tam Destek” sloganını her zaman söyler yeter ki tünelin ucunda ışık görelim. Twente ve Eskişehir maçları, tünelin açık tarafına mı yoksa içeriye, karanlığa doğru mu gideceğimizi bizlere gösterecek. Benim içimdeki umut ölmedi, bu takımı buraya getiren bu oyuncular, buradan yollarına devam edeceklerdir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe yürüyerek oynamaya devam etti dün akşam da. Çok çok çok kötülerdi. Posizyona girmekte zorlandılar.

Kasımpaşa da bir o kadar istekli ve arzuluydu. Maçın özet görüntülerinde posizyonları saydım çoğu da gol olabilecek posizyondu. 13 tane Kasımpaşa posizyonu 4 tane de Fenerbahçe posizyonu vardı özetlerde.

Fark olabilecek bir maçtı Kasımpaşa adına ama olmadı.

Fenerbahçe de artık birşeylerin değişmesi gerekli ve bu da bence Aziz Yıldırım. Yada ağırlığını koyup takım üstüne gerekeni yapmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Rakip Kasımpaşa yenilen 3 gol var ek olarak verdiğimiz 9 pozisyon var.Normal litaretürde Kasımpaşa'nın 3 gol yiyerek 9 pozisyon vermesi lazımdı.Onun için hiçbir bahaneye sığınmamamız lazım ne sakat oyuncular ne cezalı oyuncular nede taraftarın olmaması.

Lige verilen arada idman yapmayıp yatan takım elbette form düşüklüğü yaşar.Sezon başından beri oynamayan bir iki oyuncu maç içinde süre alırsa elbette sorun yaşanır.

Haftaya telafiyi yapmamız lazım ama ligin en zor deplesmanına gidecez hadi hayırlısı bakalım.

Tebrikler Kasımpaşa Tebrikler Yılmaz Vural.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Fenerbahce dün gerçekten çok kötüydü.
    Maçı 2-1den sonra izledim antremanda gibi pozisyon buldu kasımpaşa. İşi daha sıkı tutsalar cidden farka giderlerdi.

2hafta öncesine kadar toplam 7gol yiyen takım, 2haftada 6 gol yiyorsa ciddi bir sorun vardır o takımda.

Kasımpaşaya da tebrikler, trabzonla fenerbahçeyi yendiler, galatasaray ile berabere kaldılar sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Takım takım olsa uzun uzun yazacağım ama takım değilki ...
    Şampiyon olsa bile affedilemeyecek rezil bir futbol ...
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu nasıl bir futbol daumm.. Ne biçim hocasın sen. Ligindibindeki takım rezil etti. Bu nasıl bir savunma böyle. Her uzun top kaledeydi. 3.5 milyon € luk bir hoca olmadığını bir kez daha gösterdi.

Yine aynı son 3. gol bariz ofsayt. Her hafta hakem kontenjanından extra ofsayt golü yiyoruz. İnşalah iş averaja felan kalmaz.

Bu mağlubiyeti sonuna kadar hakettik.İnanılmaz kötü bir hoca ve inanılmaz kötü bir takım vardı dün sahada.Kasımpaşa farkı kaçırdı desek yalan olmaz.Takım acilen toparlanmalı bu böyle gitmez.Başkan'ın birşeyler yapması lazım bence.GS maçından sonra inanılmaz bir düşüş var.

Haftaya işimiz çok zor Eskişehir deplasmanında.Bu futbolla oynarsak haftaya kötü bir sonuç çıkabilir...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri