1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Rehavet

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk sezonun sonlarına geldim sayılır Sporting Lisbon ile.Yemin ederim 2-0 öne geçmeye korkuyorum yaO kadar çok maçı 2-0 dan 2-2 verdimki.Ve arkadaşın dediği gibi defansife de dönsem counter de oynasam aynı taktiklede kalsam yok. Pc taktımı kafaya illa atıcak o iki golü ve illa berabere biticek o maç.Çok sinir bozucu bi durum yaBenim takımımın ve kalecimin o golleri yemesi mümkün deil ya.Resmen göstere göstere geliyo ayıto adamlar.İlk yarı eze eze 2-0 öne geçerken nerdelerde sorması ayıp son 10 dkda Real Madrid kesiliyorlar.Cidden içine etmişler oyunun

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İlk sezonun sonlarına geldim sayılır Sporting Lisbon ile.Yemin ederim 2-0 öne geçmeye korkuyorum yaO kadar çok maçı 2-0 dan 2-2 verdimki.Ve arkadaşın dediği gibi defansife de dönsem counter de oynasam aynı taktiklede kalsam yok. Pc taktımı kafaya illa atıcak o iki golü ve illa berabere biticek o maç.Çok sinir bozucu bi durum yaBenim takımımın ve kalecimin o golleri yemesi mümkün deil ya.Resmen göstere göstere geliyo ayıto adamlar.İlk yarı eze eze 2-0 öne geçerken nerdelerde sorması ayıp son 10 dkda Real Madrid kesiliyorlar.Cidden içine etmişler oyunun
    Aynen ya Beşiktaşım Barcelona karşısında 1-0 öndeyim oyun gayet dengeli gidiyo 70. dakika falan dedim böyle biterse süper şak 2-0 öne geçtim ahh geçmez olaydım o dakikadan itibaren Barça üst üste ataklar yapmaya başladı 2-2 yaptılar sonra tamam 1 puanda iyidir Nou Camp'ta derken Henry vurdu kaleciden sekti ibrahim kaş'a çarptı gol oldu ve dakika 90+3'tü.. Bayagı sinirlendim.

Mesaj Yetkileri