herseyi gectim, nihatin pozisyonu saka gibiydi. Erdinc Nihattan uzaklasti ve birakti , resmen ulan bu gol oldu dedi. Nihat 10 saniye beklese ,yavas yavas baksa kaleye, topun neresine vursam diye dusunse bile golu atardi. Bir de Ernstin pozisyonu nasil girmedi o top anlamadim.
Bu takim iyi yolda arada bir olur boyle kazalar, resmen tek kale oynadik,yukarda saydiklarimin disinda Bobo ve Nobrenin kacan net golleri var.
Mustafa Denizliye Boboyu oynatmadigi icin kizmiyorum, adam rotasyon yapiyor ve hakli, tek kizabilecegim konu Batuhan oynayabilridi ama Ermanin ve Sanslin dedigine gore biryerlerim agriyo oynayamam demis.
Son bir not , Tabata ve Nobre yerine ben oynasam daha yararli olurum , 4 gozle Delgadoyu bekliyorum.
senin bobonun kac gol attigindan haberin olduguna eminmisin?
bende kiziyorum denizliye, cok haklisin. su takim yenilmez dedi ve gittik diyarbakira yenildik. hadi yenilmeyi gectim yedigimiz golleri gordun mu ?
hele o takoz recep ne hatalar yapti, ozellikle stefan kuntzun kacirdi goller yuzunden sinir krizleri gecirdim. ama en onemlisi gordon milne in yaptigi akil almaz degisikliklerdi.