Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

14 56.00%
  • Berabere

2 8.00%
  • Fenerbahçe

9 36.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 94 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [15.Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belki kimse inanmaz ama maçtan öce adem sarı gol atcak dedim adam çoştu.Babam fener kazanır dedi haklı ben çıktım

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Es-Es 2-0 önde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eskişehirspor keşke bir tane daha atsada lider biz olsak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah yarın belediye bize çalışmaz hemde yarın pazarAllah nasip ederse yarın lideriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daum yeter artık aldığın paranın hakkını ver, rezil ettin takımı be..

Nesil
    2006

Çok uzun bir yorum yazmayacağım. Çünkü; bu takım üç maç üst üste kazanınca kendimi yalanlamak istemediğim için.

Bu gün Fenerbahçe'yi izliyorum. Sağdan soldan durmadan orta açıyorlar. Ama o ortaya kafa vuracak oyuncu Fenerbahçe'de yok? Semih'de Güiza'da önüne atılan toplarla gol atabilen oyuncular. O zaman neden kanatlardan geliyoruz?

Baroni ve Selçuk aynı karakterde iki oyuncu neden yanyana oynatılır? İkiside defans yapan oyuncular. Kazanmaya mı geldik? Yoksa bize bir puan yeter mi?

Santos, Vederson formsuz. Zaten Vederson'un form tuttuğunu görmedim. Bir iki maçda geldiğinden beri iyi oynamıştır o kadar. Bu oyuncuları oynatarak birşey beklemek doğru bir mantık mı?

Daum, neden gol yemeden oyuncu değişikliği yapmaz. Daha ilk yarıda belli oldu bu taktikle gol atamıyacağın, erken bir değişiklik yapsan incilerin mi dökülür?

Fenerbahçe'de neden hep defans oyuncuları gol atar? Lugano iki maçtır üst üste gol atıyor. Bu takıma neden topu ayağına alınca fizik gücü yüksek adam geçebilecek bir golcü alınmaz. Örnek; Anelka, Grafiti gibi. Bu tarz oyuncular ile Fenerbahçe iş yapabilir. Bunu görmek için daha kaç yıl bekleyeceğiz?

TuNdRaLoWeR Misafir

"Lugano geç oğlum forvete, Güiza sen göbeğe."

İlk yarı liderliği unutmaya başlasak iyi olacak bence, tamam zor bir deplasman da böyle de yenilinmez ki be kardeşim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın Kayseri puanını 31 yaparsa üst sıralar cadı kazanına dönecek.Enteresan bir lig oluyor.Es-Es'ide tebrik ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

yaziklar olsun nediyelim, twenteyi dagit eskisehire yenil. oyuncularin hicbirine lafim yok, selcuk haric. Gerci Selcukunda bir sucu yok ya onu oynatan zihniyette süphe ararim ben. bi önceki mesajimdada bellirtigim gibi Köln maclarini izliyorum sanki son 4-5 haftadir. Bu takimin türkiyede dagitamicagi takim yok tek sorun motivasyon. tabi bunuda Zico'dan baska kimse basaramadi, basaramicak gibide gözüküyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Helal olsun Lugano golünüde attı maçıda kaybettik hayırlı olsun nereye gidiyoruz bilmiyorum... Şu Daum Twente maçındada oyunda dengeleri kaybettiğimiz zaman ne müdahale etti, ne bir uyarı yaptı.. İlla bi 67-70 olacak ilk değişiklik için..
    Last edited by SAİT71 : 05.Aralık.2009 at 23:12

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Eskişehirspora. Güzel bir galibiyet aldılar. 2 puan kaybettiğimiz haftada liderin de 3 puan birden kaybetmesi çok güzel oldu. Darısı diğer takımların başına

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bilica'nın kırmızı kart görmemesine şaştım kaldım.Fenerbahçeli oyuncular sürekli kale dibine havadan ortalıyorlar.Kalecinin boyu zaten belli.O golde de İvesa ilk topu tuttu diğeri de önce Lugano'ya sonra kendisine çarpıp girdi.Volkan o ikinci golü nasıl yedi anlamış değilim ilk gol neyse de.Es-Es taraftarları müthişti yine.Tebrik ediyorum Eskişehirspor'u hakettiler ve kazandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarısı baya sıkıcı beraberlik havasında geçen bir maçtı. Esasında maçın hakkı da beraberlikti ama hakemin verdiği saçma sapan bir korner, Fenerbahçe defansının uyuması ve Adem'in güzel vuruşuyla geriye düştük. Hem geriye düşmenin verdiği saldırma psikolojisi hem de oyuncu değişiklikleriyle baskılı oynamaya başladık fakat yediğimiz şanssız golle 2 farklı geri düştük ve o dakikadan sonra maçı çevirmek de ancak mucize olurdu. Lugano'nun golünün ise sadece +1 averaj anlamı olmuş oldu.

Fenerbahçe'de Bilica ve Lugano iyidiler. Zaman zaman da Gökhan gözebattı.

Tebrikler Eskişehirspor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçın yorumu: Tebrikler Es-Es

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    yaziklar olsun nediyelim, twenteyi dagit eskisehire yenil.
    Bu şekilde düşünmemen gerekiyor bence, o zaman Beşiktaş'ta "deplasmanda" dünyanın en iyi 2-3 klübünden biri olan Manchester United'ı yendi ama Diyarbakırspor ile evinde berabere kaldı.Bu şekil mantık bana göre yanlıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Bu şekilde düşünmemen gerekiyor bence, o zaman Beşiktaş'ta "deplasmanda" dünyanın en iyi 2-3 klübünden biri olan Manchester United'ı yendi ama Diyarbakırspor ile evinde berabere kaldı.Bu şekil mantık bana göre yanlıştır.
    Demek istedigim Skor degildi aslinda, Mücadeleden bahsetmistim. Dün Besiktas okadarda kötü oynamadi Diyarbakirspor karsisinda, sadece Nobre ile baslamasi hata oldu bence yoksa golüde bulabilirlerdi ama biz bugün Twente ile oynadigimiz mactaki mücadeleyi göremedik.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Uyuma Aziz Yıldırım uyuma bu takımda revizyon şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aziz Yıldırım da kötü gidince hakemlere yüklenmeye başladı
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Macin basindan belliydi zaten kazanamayacagimiz oyuncularda bir yorgunluk havasi vardi daginik futbol oynadilar beni en cok sinirlendiren Alex oldu sahada bos bos dolasmaktan baska hicbirsey yapmadi sürekli kendisini yere atti zaten Alex'in Türkiye'ye geldiginden beri mac sectigini bilmeyen yoktur.. bence Alex'in miladi doldu yerine daha genc isimlere yönelmeliler devre arasinda.

bu daum'u anlamak mümkün değil.Neden gol yedikten sonra?? takım kötü gidiyor oyuncu değiştir ya gol yemeden oyuncu değiştirmek yasakmı!!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Evet takım çok kötü oynuyor. Amaaa öyle bariz hatalar yapılıyor ki artık yeter ! Bu kadar göz göre göre de puan çalınmaz tek suçlu hakemler değil ama onların da katkısı yatsınamaz yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yunus biz kötü oynuyoruz ama son maçlarda ofsayttan 2 gol yedik, dahada hataların olması oldukçada garip bir durum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıklama yaptı mı bilmiyorum ama açıklamasında hatalı olduğu, içi boş olduğunu düşünüyorsan söyle bizde bilelim.

Yediğimiz golden önce Youla'nın, Bilica'ya pozisyonuna faul verebilirdi hakem. Onun dışında hem Fener, Hemde Es-es alehine hatalı fauller verdi, faulleri görmedi. Yine ştandartı tutturamayan bir hakem vardı.

Volkan'ın 2 golde de yapabileceği birşey yoktu. İlk golde Adem'i orada bom boş bırakanların hatası vardı, ikinci golde de ortasaha ofansı düşündüğü için geriye yardım azdı bu yüzden pozisyon almada sıkıntı oldu gibi.

Bakalım daha ne kadar devam edecek bu görüntü. GS maçından beri galip gelemiyoruz ligde. Güizayla, Deividle, Carlosla, Uğurla olacak iş değil bu. Devre arası forvet ve sol açık şart!

Ayrıca 3 maçtır sağ kanadımızda bir sıkıntı var. Gökhan çok yanlız kalıyor. Mehmet yeterince yardımlaşmıyor. Bakın 3 maçtır gollerin %90'ı sağ kanadımızdan geldi.

Neyse sadete gelelim Tebrikler Es-es. Umarm hatalarımızdan bizde artık ders çıkarırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yunus bi kötü oynuyoruz ama son maçlarda ofsayttan 2 gol yedik, dahada hataların olması oldukçada garip bir durum
    Ofsayttan 2 gol yiyene kadar durum nasıldı önce bunu sorgulamak lazım.Tamam kabul 2 golde de ofsayt vardı ama skorlar zaten 3-1 ya da 3-0 olmuştu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ofsayttan 2 gol yiyene kadar durum nasıldı önce bunu sorgulamak lazım.Tamam kabul 2 golde de ofsayt vardı ama skorlar zaten 3-1 ya da 3-0 olmuştu zaten.
    Birde Her Fener konusunda rakibi savunuyorsun. Maşallah bir lehimize kelime yazdığını görmedim.

Bunları görmek aslında beni sevindiriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama sonuçta hata.. Skor önemli değil. iş averaja kalırsa ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Birde Her Fener konusunda rakibi savunuyorsun. Maşallah bir lehimize kelime yazdığını görmedim.

Bunları görmek aslında beni sevindiriyor.
    2 gol de ofsayt dedim değil mi?Skora direkt etki etmedi dedim sadece.Ayrıca rakibi değil,Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin yanlış olduğunu belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tek tek her maçtaki hataları saymayalım bence her maçta hata oluyor son birkaç maçtır fener maçlarında bir iki hata fazladan olmuştur buna kimse hayır demez ama bu kadar yaygara yapmaya gerek yok eskişehirin galibiyetine gölge düşürmeyelim çünkü 1 sayfa sonra bu konuda maç değil aziz yıldırımın söyledikleri konuşulacak buda tam istenilen şey..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ali Koç Başkan olmadığı sürece bu iş zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ZEHİR ZEMBEREK!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım baltaları çıkardı !.. Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Yıldırım zehir zemberek açıklamalar yaptı !.. Hakem kararlarına tepki gösteren, federasyonu ve kurullarını topa tutan Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlığını bıraktığını da açıkladı. Yıldırım'ın zehir zemberek sözlerini videoda izleyebilirsiniz...

BİRLİK BAŞKANLIĞINDAN NİYE İSTİFA ETTİ?
    Aziz Yıldırım uzun süre Kulüpler Birliği'ni tanımamış ve Fenerbahçe toplantılara katılmamıştı. Ancak 2008 Mart ayında Aziz Yıldırım oy birliğiyle Kulüpler Birliği Başkanı seçilmişti. Aziz Yıldırım bu göreve geldiğinden beri hakemler konusunda açıklama yapmaktan kaçınmış ve diğer kulüplerin de aynı şekilde davranmasını istemişti.

Yıldırım, bundan sonra hakemler konusunda susmayacağı için ilk hamle olarak Kulüpler Birliği başkanlığını bıraktı. Yıldırım "Artık Kulüpler Birliği yok, Fenerbahçe var" diyerek bundan sonraki politikasını ortaya koydu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri