Çok iyi oldu, yeter bu göreve geldiğinden beri hiç aleyhine yapılan hatalarda konuşulmuyordu. Mesela Kazım'a verilen 4 maç ceza, hakemi tartaklayan, itip kakan 3 maç alıp cezası 2'ye düşer, sahada yumruk atanlar 3 maç ceza alır ama Kazım 4 maç? Sebebi de komik, koridoru tekmelemiş. Mesela bu 4 maça itiraz bile etmedi Fenerbahçe, gerçi etmemesinin edeninde Kazım'ın disiplinsiz davranışlarının da etkisi vardı. Hakem hatalarına girmiyorum bile çünkü hakem aleyhine yapıyorsa lehine de mutalak hata yapmıştır ama tv görüntülerinden Fenerbahçeli oyuncu ceza alırken, başka neden kimsede bu uygulanmıyor mesela?

Alınan başarısız sonuç nedeniyle gündem değiştirmek diyenlere de gülüyorum. Geçen sene Fenerbahçe tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçirdi, o zaman istifa ederdi ya da konuşurdu eğer amacı o olsaydı. Bu artık camianın üzerinde kurduğu baskıya dayanamayıp aldığı bir karardır.

kendi takımına baksın yorumlarına da katılıyorum ki kendisi de Samandıra'ya gideceğini belirtti. Bu istifa hem oyuncular üzerine de etki edecektir, sizin bu ruhsuz, mücadelesiz oyunlarınızın ardından alınan sonuçlar beni bu noktaya getirdi diye. Bu tür olayları iyi kullanıyor Aziz Yıldırım.

Aykut Kocaman'da istediği ama Aykut'un kibarlığından yapamadığı yumruğu Aziz Yıldırım masaya vuracak, umarım bu yumruğun etkisiyle yıkılan 5-6 oyuncu olur da, önümüze daha rahat bakarız.