Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

14 56.00%
  • Berabere

2 8.00%
  • Fenerbahçe

9 36.00%
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [15.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kendisine Fenerbahçeliyim diyen ne çok -içimizdeki İrlandalılar varmış- iyi günde kötü günde hep destek,tam destek...

Maçı tribünde izledim hasta olmama rağmen son dakikaya kadar susmadım olsun Fenerbahçe sevgimize kimse engel olamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kendisine Fenerbahçeliyim diyen ne çok -içimizdeki İrlandalılar varmış- iyi günde kötü günde hep destek,tam destek...

Maçı tribünde izledim hasta olmama rağmen son dakikaya kadar susmadım olsun Fenerbahçe sevgimize kimse engel olamaz!
    Sorma abi...

Sonradan gelip bir de ders vermeye kalkışanlar var bir de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by scar face View Post

eleştiri yapmak takımdaki kötü gidişten rahatsız olmak irlandalılıksa ben irlandalılıyım! sezonun en basında da söyluyodum simdide takım çok temposuz hele bide emre olmazsa hiç zevk vermiyo.sadece bilicada yanılmısım cidden nokta transfer olmuş bizim için.bunları söylemekte kötu günde sırt çevirmek değil daha iyisi olsun istemektir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri