Boşvermesine gerek yok haklı bence Alican. Desteğimi ben BJK kazanacak veya kaybedecek diye vermiyorum ki. Yense de yenilsede seviyorum takımımı.
Boşvermesine gerek yok haklı bence Alican. Desteğimi ben BJK kazanacak veya kaybedecek diye vermiyorum ki. Yense de yenilsede seviyorum takımımı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ya nedenini aççıklarımda bazı kişilerle diyolga girmek istemiyorum o yüzden.
Sebebini açıklyayım , tabiiki skor taraftarı değilim , ama artık dalga geçildiğini görüyorum tarftarla , topalmda 15 milyon euro bonservis ödene 2 oyuncu kulübede oldugu ve inat oyuna alınmadıgı için ... Ve en önemlisi şu söz için , "Ne yapalım , bizden sonra gelecek yönetim öder"
bosque davasında başkan aynen bunu söylemiş. Ben onun "çocuklarının rızkı" nı ödeyemem şahsen.
Beraberlikle sonuçlanır diye tahmin ettiğim bir maçtı. İki takımda oyun anlamında birbirlerine pek üstünlük kuramadı ama Cska girdiği pozisyonları daha iyi şekilde değerlendirerek kazandı. Cska'nın kadrosu geçmiş senelere göre daha zayıf olmasına rağmen gruptan çıkmayı başardılar. Beşiktaş için tek teselli ŞL'den kasasına giren ciddi paralar olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti