-
09.Aralık.2009, 10:49
Maçın ilk yarısını izledim Beşiktaş'ta kaç oyuncu var sayamadım parmak hesabı yapıyorum oyuncuları sayıyorum yok. İbrahim Kaş varken Toraman diyo acaba o nerde oynuyo dedim bir ara. Baktım ön libero. Ee hadi güzel oynasın sarkık libero yapacak herhalde diye düşündüm. Bu seferde Ferrari - Sivok ceza sahası çizgisinde bekliyolar. ibrahim Kaş hiç çıkmıyo. Ekrem forvet oynuyo ( Nihat yedek kadrosunda ) Ernst yorulana kadar Beşiktaş iyiydi ama oda yoruldu bu sefer oyuna müdahele etmek saçmalığına düştü. Sürekli koşan rakibi yıldıran Fink çıktı ne yaptığı belli olmayan Uğur girdi.
Anlamadığım kendi evinde oynuyosun, gruptan çıkmak için galip gelmen lazım ama sen İbrahim Kaş - İbrahim Toraman - Sivok - Ferrari ( 4 stoper ) Ernst - Fink ( 2 defansif ortasaha ) İbrahim Üzülmez ( Sol bek ) Ekrem ( ? ) Tello ( Sportingte sol bek oynamış Beşiktaş'ta sol açıktan sağ açığa geçmiş oyuncu ) ve ileride tek başına oynayan Bobo. Nasıl gol atacaktınki hoca ? Rakibin savunması yokken bastıracağın yerde sen onları beklemeyi tercih ediyosun.
İlk golde kimse suçlu değil falan demiş 1-2 kişi. Topu getiren adam, Krasic'e pası veren adam Stoper olarak oynadı. Oraya kadar o adam nasıl rahat çıkıyo. Dzagoev'i durdurmaya çalışıyosun ama CSKA'nın bireysel oynamadığını akıl edemiyosun. Şampiyonlar Ligi sana XXXXL hoca.
Şimdi 17 aralıktaki toplantıyı beklemeye başlayacak Beşiktaş. CSKA'nın 3 oyuncusunda veya daha fazla oyuncuda doping çıkarsa diskalifiye edilecekmiş. Kullandıklarıda grip ilacıymış ama bunun kullanıldığı zaman UEFA'ya bildirilmesi gerekirken ruslar bunu bildirmemiş. Savunmalarını iyi yaparlarsa sıyrılırlar işin içinden.
Mesaj Yetkileri